منظور دوستمون اینه که میشد به جای همه این مجریهای جلف در این برنامه از آیت الله مکارم شیرازی استفاده کرد........ اینجوری ثواب نگاه کردن به این برنامه هم بالا میره
![]()
منظور دوستمون اینه که میشد به جای همه این مجریهای جلف در این برنامه از آیت الله مکارم شیرازی استفاده کرد........ اینجوری ثواب نگاه کردن به این برنامه هم بالا میره
![]()
این مجری تپله 40 بار گفت سفره ی هفت سین افطار! هیچکی هم نفهمید!![]()
خوب به نظر خودشون سوتی حساب نمیشه. شایدم میخواستن سوتی جوهرچی رو ماست مالی کنن![]()
ماه عسل هم ماه عسل های قبلی واسه امسال خیلی بی خود بود یه قسمتش رو هم نگاه نکرم از بس مجریش خوب بود !
فقط دیشب برنامه رو نگاه کردم
بد نبود خیلی خنده دار بود
اگه جوهرچی می رفت خودشون اجرا می کردن بهتر می شد!
راستی کسی فیلم س ک سکه اون مجری رو نداره؟![]()
منم فکر کنم تو ماه رمضون فقط این قسمتش رو درست و حسابی دیدم...
من تیکه سکسکه رو تو یوتیوب دیدم! آخر خندس!
ولی انصافا مجریه باجنبه ای هم بود!کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
یه تپق تو خود برنامه...
وقتی اون مجری ورزشیه داشت خاطره اش رو از بازی ایران برزیل تعریف میکرد که تیم ایران رو بازی نکرده بازونده بود... گفت:
...تیم ایرانو زابوندم!....
دانیال هم خندش گرفت!
با تهیه کنندگی و اجرای احسان علیخانی/
"ماه عسل" امسال در فضایی متفاوت به استقبال ماه رمضان میرود
برنامه "ماه عسل" با اجرا و تهیهکنندگی احسان علیخانی با پرداختن به سوژههای خاص ماه رمضان از شبکه سه روی آنتن میرود. به گزارش خبرنگار مهر، دست اندرکاران ویژه برنامه "ماه عسل" امسال قصد دارند به سوژههای خاصی بپردازند. البته ظاهرا این برنامه در ماه رمضان امسال به دنبال دعوت از افراد خاص نیست، بلکه میخواهد داستان زندگی برخی افراد را روایت کند.
در هر قسمت از برنامه دو مهمان دعوت میشوند که ارتباطی با یکدیگر ندارند و آنها داستان زندگیشان را بیان می کنند، اما در مقطعی زندگی آنها به هم مرتبط میشود.گروه تحقیق برنامه "ماه عسل" بیش از دو ماه تحقیقات لازم را برای این برنامه انجام دادند.
ویژه برنامه "ماه عسل" هر شب ساعت 19 به مدت 70 دقیقه پیش از اذان از شبکه سه پخش میشود. "ماه عسل" سال گذشته با اجرای حسن جوهرچی پخش شد که چندان با استقبال مخاطبان رو به رو نشد.
باسلام
دکور شون خیلی چرته مال سالای پیش بهتر بود!
اتفاقا دکورشون خیلی قشنگه. عین صحنه تیاتره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)