یعنی این مشکل طبیعیه ؟
با مستر ریست همه چیز پاک میشه ؟
چون من مموری کارت ندارم
یعنی این مشکل طبیعیه ؟
چون من مموری کارت ندارم
شما مطمئنيد كه تماس ها رو ثبت نميكنه؟ آخه گوشي هاي جاواي سوني اريكسون تماس هايي كه تكراري باشه رو رونوشت ميكنه! يعني به فرض يه نفر 3 بار تماس بگيره فقط تماس آخري رو نگه ميداره! تازه اونم ممكنه اول ليست نباشه و پايين تر باشه! نميدونم فهميديد چي گفتم يانه! حالا شما يه مروري بكنيد كل تماسارو ببينيد مي فهميد اوضاع از چه قراره!
چيزي كه مطمئنم اينه كه گوشي مشكلي نداره
همین مشکل fبرای یکی از رفیقام پیش اومده بود تماس میگرفت ولی ثبت نمیشد بعضی از شماره ها روثبت می کرد مستر ریست کرد درست شدیعنی این مشکل طبیعیه ؟
چون من مموری کارت ندارم __________________
بله همه چی پاک میشه SMS و کانتکت و فایل هایی که تو Phone Memory دارین پاک میشه البته کانتکت ها رو میتونید تو سیم سیو کنید یا از برنامه My Phone Explorer استفاده کنید که به کمک این برنامه از SMS,Note,Contact,Phone Memory, Sim SMS و... بک اپ بگیرید
اینم لینک دانلود
یه چنتا عکس از دوربین این گوشی هم بزارین مخصوصا تو شبکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by vahidsport; 11-04-2011 at 22:30.
دوست عزیز
الان دیدم که جدیدترین تماسها رو از هجدهمین تماس ثبت میکنه
راه حلی هست ؟
ببين شما همه log ها رو پاك كن كه دوباره از اول ثبت كنه! ديگه بالاخره جاواست!
سلام
--> حافظه sms این گوشی ظرفیت چنتا sms رو داره و آیا میشه smsها رو روی مموری کارت ذخیره یا منتقل کرد؟ ( تو gsmarena یه همچین چیزی خوندم!)
--> با توجه به اینکه نرم افزار gps این گوشی به صورت trial هست، برنامه دیگه ای برای استفاده از gps که رو elm کار بکنه پیدا کردین؟
سلام!--> حافظه sms این گوشی ظرفیت چنتا sms رو داره و آیا میشه smsها رو روی مموری کارت ذخیره یا منتقل کرد؟ ( تو gsmarena یه همچین چیزی خوندم!)
--> با توجه به اینکه نرم افزار gps این گوشی به صورت trial هست، برنامه دیگه ای برای استفاده از gps که رو elm کار بکنه پیدا کردین؟
1- بله ميشه ! هم رو حافظه داخلي هم خارجي ميشه ست كرد
2- برنامه treckbuddy هستش كه ميتونه كمكتون كن! نقشه هاي آفلاين هم ميتونيد براش جور كنيد!
من وقتی فیلم رو با گوشی میبینم صدا قطع و وصل میشه ! مشکل از کجاست ؟ فیلم ها توی پی سی درسته ولی تو گوشی نمیشه
فیلم هایی که با خود گوشی میگیرم هم همینطوریه . صدا خیلی بد میشه با گوشی
نه از وقتی گوشی رو خریدم اینجوری بود
البته از دستم چندبازی خورده زمین
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)