تبلیغات :
دانلود فیلم جدید
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 93 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 928

نام تاپيک: LCD وLED های سری جدید LG

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

تمام lcd هایی که قابلیت پخش hd divx دارند از یک منو ویک سیستم پشتیبانی می کنند.
    یعنی من بر روی یک مدل تست کنم بقیه مدل ها این کار راانجام میدهند.(فقط در LG)
    زیر نویس هم بنده تست کردم هیچ مشکلی نداشت .
    صدای DTX هم بر روی LCD660/LE5500 تست شد باز هم هیچ مشکلی نداشت.
    شما کاتالوگ هم توجه نکن.شما از LCD که به هر نفر تحویل داده میشه یه چیز نداره چه توقعی دارید.
    کاتالوگ زمانی مورد قبول است که یک مدل وارداتی باشد مثلا من بولوری LG دارم (از نوع وارداتی بدون گارانتی)راحت به اینترنت وصل میشم راحت نرم افزار اپدیت میکنم هیچ مشکلی هم ندارم چنر بار هم مشکل داشتم به کاتالوگ مراجع کردم.
    این جور که معلوم هست از این به بعد برای اثبات هر موضوع باید عکس بگیرم.
    با تشکر.
    هادی
    آقا هادی
    قصد جسارت نداشتم من همین قدر که وقت می گذارید و جواب می دهید از شما سپاس گذارم
    چیزی که تقریبا به من داره اثبات میشه اینه که با توجه به دستکاریهایی که مخصوصا تو نرم افزار تلویزیونهای وارداتی ایران میشه یکم محصولات با یک مدل با هم متفاوت اند مخصوصا تو منوها وقابلیتهای نرم افزاری
    مواردی هم که من گفتم دقیقا با تلویزیون LE8500 امتحان کردم و پیغام عدم ساپورت DTS را روی صفحه TV دیدم و موارد کاتالوگ رو به عنوان تکمیل عرض کردم،مطمئنا با توجه به دستکاری نرم افزار(برای مثال حذف youtube و picasa از منوی netcast) و گاها سخت افزار ، کاتالوگ هم با محصول کاملا منطبق نیست و مطلب شما صحیح است
    باز هم از پاسخهای سریعتون سپاسگزارم

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

آقا هادی
    قصد جسارت نداشتم من همین قدر که وقت می گذارید و جواب می دهید از شما سپاس گذارم
    چیزی که تقریبا به من داره اثبات میشه اینه که با توجه به دستکاریهایی که مخصوصا تو نرم افزار تلویزیونهای وارداتی ایران میشه یکم محصولات با یک مدل با هم متفاوت اند مخصوصا تو منوها وقابلیتهای نرم افزاری
    مواردی هم که من گفتم دقیقا با تلویزیون LE8500 امتحان کردم و پیغام عدم ساپورت DTS را روی صفحه TV دیدم و موارد کاتالوگ رو به عنوان تکمیل عرض کردم،مطمئنا با توجه به دستکاری نرم افزار(برای مثال حذف youtube و picasa از منوی netcast) و گاها سخت افزار ، کاتالوگ هم با محصول کاملا منطبق نیست و مطلب شما صحیح است
    باز هم از پاسخهای سریعتون سپاسگزارم
    مگر youtube شما کار نمیکنه؟

3. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

مگر youtube شما کار نمیکنه؟
    نه، تو منوی netcast فقط آیتم Accu Weather وجود داره و دو آیتم youtube و Picasa اصلا وجود ندارند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

نه، تو منوی netcast فقط آیتم Accu Weather وجود داره و دو آیتم youtube و Picasa اصلا وجود ندارند
    من با 660 راحت به youtube وصل شدم.
    با تشکر.
    هادی

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

من اگر جای دوستان بودم یک ایمیل برای شرکت LG میفرستادم و به ان ها شکایت میکردم .منظورم LG کره است.
    انها خیلی بر این مسئله ها حساس هستن.
    و اولی چیزی هم ذکر میکردم این بود که می گویند این LCD ها قابلیت اپدیت نداره .
    دوستانی که این کار را انجام دادند.
    لطفا نتیجه را در همین جا اعلام کنند.
    با تشکر.
    هادی

داره خودمونی میشه 7xxhosseinxx7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

با تشکر فراوان از دوستان عزیز
    بنده هم تلویزیون را به اینترنت وصل کردم فقط گزینه مربوط به آب و هوا نمایش داده می شود که هیچ کاربردی ندارد و فقط دو شهر اروپایی را نمایش می دهد
    ما که آخر نفهمیدیم این مدل تلویزیونها در ایران مونتاژ می شوند یا خیر؟
    آقای hazarkhani
    اون شماره مدل تلویزیون در پشت tv قرار دارد
    لطفا یک نگاهی بیاندازید
    در ضمن نسخه نرم افزار tv راهم چک کردم نسخه جدیدی برای آپدیت نبود

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

من اگر جای دوستان بودم یک ایمیل برای شرکت LG میفرستادم و به ان ها شکایت میکردم .منظورم LG کره است.
    انها خیلی بر این مسئله ها حساس هستن.
    و اولی چیزی هم ذکر میکردم این بود که می گویند این LCD ها قابلیت اپدیت نداره .
    دوستانی که این کار را انجام دادند.
    لطفا نتیجه را در همین جا اعلام کنند.
    با تشکر.
    هادی
    من این کار را برای عدم ساپورت کاراکترهای فارسی در زیرنویس انجام دادم،جاب آنها این بود که احتمالا نیاز به آپدیتنرم افزار دارید و مرا به گلدیران ارجاع دادند
    مطمئنا تمام تغییرات نرم افزاری و گاها سخت افزاری به سفارش نظام مقدس(برای مثال حذف دسترسی به اینترنت) و از طریق LG کره انجام می گیرد
    در ضمن این TV قابلیت آپدیت از طریق USB را داراست به شرط وجود فیرمویر

9. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

با تشکر فراوان از دوستان عزیز
    بنده هم تلویزیون را به اینترنت وصل کردم فقط گزینه مربوط به آب و هوا نمایش داده می شود که هیچ کاربردی ندارد و فقط دو شهر اروپایی را نمایش می دهد
    ما که آخر نفهمیدیم این مدل تلویزیونها در ایران مونتاژ می شوند یا خیر؟
    آقای hazarkhani
    اون شماره مدل تلویزیون در پشت tv قرار دارد
    لطفا یک نگاهی بیاندازید
    در ضمن نسخه نرم افزار tv راهم چک کردم نسخه جدیدی برای آپدیت نبود
    سلام دوست عزیز
    یک خبر خوب براتون دارم
    همین الان از الجی تماس گرفتند و یه خانمی شروع کرد به صحبت که شما اخیرا یه تلویزیون 42le8500 خرید کردید .ما یه نرم افزار داریم که می تونید از طریق USB رو تلویزیون بریزید و کانالهای دیجیتال و رادیو رو با وضوح دریافت کنید هزینش هم 15000 تومان است
    که من گفتم من همین الان دریافت دیجیتال دارم ولی یکی از دوستان این مشکل رو دارن و گفت اگر همین TV رو خریدند اسم ایشون هم تو لیست هست حتما بهشون زنگ می زنیم
    شماره 02188513270 بود و یه کد پیگیری هم داد گفت اگر خواستید تماس بگیرید
    به احتمال زیاد با شما هم تماس خواهند گرفت
    ولی یکم زور داره برای راه اندازی قابلیتی که باید TV داشته باشه می خواهند پول بگیرند
    مملکت امام زمانه دیگه
    جالب اینجاست که وقتی گفتم مشکل دیگر این TV عدم ساپورت حروف فارسی است آیا این firmware این مشکل رو هم حل می کنه ، فهمیدم اصلا نمی دونه firmware چیه

11. این کاربر از amir hezarkhani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

سلام دوست عزیز
    یک خبر خوب براتون دارم
    همین الان از الجی تماس گرفتند و یه خانمی شروع کرد به صحبت که شما اخیرا یه تلویزیون 42le8500 خرید کردید .ما یه نرم افزار داریم که می تونید از طریق USB رو تلویزیون بریزید و کانالهای دیجیتال و رادیو رو با وضوح دریافت کنید هزینش هم 15000 تومان است
    که من گفتم من همین الان دریافت دیجیتال دارم ولی یکی از دوستان این مشکل رو دارن و گفت اگر همین TV رو خریدند اسم ایشون هم تو لیست هست حتما بهشون زنگ می زنیم
    شماره 02188513270 بود و یه کد پیگیری هم داد گفت اگر خواستید تماس بگیرید
    به احتمال زیاد با شما هم تماس خواهند گرفت
    ولی یکم زور داره برای راه اندازی قابلیتی که باید TV داشته باشه می خواهند پول بگیرند
    مملکت امام زمانه دیگه
    جالب اینجاست که وقتی گفتم مشکل دیگر این TV عدم ساپورت حروف فارسی است آیا این firmware این مشکل رو هم حل می کنه ، فهمیدم اصلا نمی دونه firmware چیه
    من که به شما گفتم بی خود دارید وقت خودتان را تلف می کنید چون هیچ وقت فریمور نمیدن.
    تمام. lcd ه قابلیت اپدیت از طریق فریمور را دارند اگر فایلش باشد.
    به این صورت فرمت فلش fat.
    فایل را داخل دستگاه قرار داده 6 بار دکمه فیوریت رامیزنید
    در ضمن فکر نکنم کسی که به خاطر چیز دیگری استخدام شود اصلا از مسائل فنی با خبر باشد شما باید با مقام بالا تر ارتباط برقرار کنید.
    با تشکر.
    هادی

با تشکر.
    هادی
    Last edited by jabarsink2000; 19-10-2010 at 15:22.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

بولوری LG وارد بازار شد:
    BX580
    فرمت مختلف نبود بدم اما باز نکنه فوق العاده بود.
    قیمت:395,000
    با تشکر.
    هادی

14. این کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •