سلام
من میخوام گوشیمو آبدیت کنم نمی دونم چه جوری کسی کمکم می کنه ؟؟
هم چنین می خوام نقشه کامل ایران با جزییات را هم بگیرم .نمی دونم چه جوری هست ؟؟
سلام
من میخوام گوشیمو آبدیت کنم نمی دونم چه جوری کسی کمکم می کنه ؟؟
هم چنین می خوام نقشه کامل ایران با جزییات را هم بگیرم .نمی دونم چه جوری هست ؟؟
سلام.
شما یا باید فریم ور گوشیتون رو دانلود کنید و با استفاده از نرم افزار JAF گوشیتون رو فلش کنید و فریم ورش رو ارتقا بدین. واسه آمورش جف تو انجمن تاپیک زیاده.
یه راه دیگش هم اینه که گوشی رو به کامپیوتر وصل کنید و توسط OVI Suite یا PC Suite گوشی رو آپدیت کنید. البته من از این روش نتیجه نگرفتم و بعد از 120 مگابایت دانلود و 100 درصد شدنش error داد.
همچنین شما می تونی با خود گوشی عمل آپدیت رو انجام بدی. به این صورت که ابتدا کد #0000#* رو میزنی و بعد option رو انتخاب می کنی، سپس با انتخاب check for updates اگه گوشیت به اینترنت وصل باشه آپدیت میشه.
شاد باشید![]()
گوشی را نمی تونم فلش کنم . امید وام راه دوم جواب بده
با تشکر از دوستان عزیزمن نمیدونم گوشیم چه مرگش شده که صفحه لمسیش گاهی خوب عمل میکنه وگاهی اصلا فرمان نمی گیره و از دیروز اینجوری شده چند بار ریست فکتوری کردم برای چند لحظه خوب میشد اما دوباره همونجوری میشد از دیروز اعصاب منو به هم ریته البته یکماه پیش از طریق وایرلیس ابدیتش کردم نکنه کار اون باشه ضمنا سیم کارت ومموری کارت هم داخلش بود بعدابدیت هم ورژن ارتقا پیدا کرد ومشکلی هم نبود اما الان کلا گوشیم دیگه فذمان نمیگیره تا جائی که نم یتونم به تماس ها هم پاسخ بدم
سلام دوستان من گوشیمو تازگیا آپدیت کردم الان ورژنش 071.005 هست ورژن قبلیش نمیدونم چی بود ولی قبلا" کاملا" زبون فارسی رو ساپورت میکرد یعنی پ ژگ چ رو هم مینوشت ولی بعد از آپدیت دیگه اصلا" توی گزینه های زبانش اصلا" فارسی نیست حتی عربی هم نیست.لطفا" کمکم کنید چطور میتونم به حالت قبل برش گردونم.در ضمن من با nokia software updater گوشیمو آپدیت کردم لطفا" کمکم کنید ممنون.
دوستان برنامه بانک صادرات رو روی c5 که خواستم نصب کنم ارور
registration failed میده
چرا ؟
این برنامه که اصلا جاوا هست و سیمبین هم که نیست
...
ممنون میشم از این صفحه بگیریدش و تست کنید که نصب میشه یا نه و خبر بدید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به نام خدا
سلام دوستان
من تقریباً تمام پستهای این تاپیک رو کامل از اول تا آخر خوندم
یه سوال داشتم که تو این پستها پیدا نکردم
اما اول اون چیزایی که از این گوشی دستم اومده رو میگم بعد سوال رو میپرسم
حدوداً دو ماه پیش شایدم سه ماه پیش خریدم به قیمت 205 هزار تومن از نمایندگی اصلیش که تلفنی آدرس گرفتم
تو پاساژ علائدین
مدل دقیقش C5-00.2 هست.
همونجا رایگان برام نقشه GPS رو ریختن و گارانتی هم تست شد.
GPS خوبی داره و ازش راضی هستم. هنوز نقشه جدید نریختم. اما نقشه تهران، مشهد، تبریز، قم، اصفهان، کرمانشاه، مکه و مدینه، ابوظبی، دبی، العین( تو شهر های خارجی) و شاید چند شهر دیگه رو هم داشته باشه.
اما فکر کنیم شیراز و کرمانشاه رو قبل از بروز کردنش نداشت. نمیدونم حتی اون شهرهای دیگه خارجی به جز مکه و مدینه
برای بروز کردنش من با GPRS همراه اول این کار رو کردم. البته یه طرح یه ماهه نا محدودش رو خریدم و بعد حسابی اینترنت بازییی
از خود تلفن هم برای بروز آوری استفاده کردم. تو قسمت راهنما ----> تنظیم تلفن اونجا دو گزینه برای به روز آوری تلفن و نرم افزارهاش داره
قبلش بک آپ گرفته بودم اما وقتی به روز شد هیچ مشکلی نبود و بک آپ لازمم نشد
نسخهای که الان با کدمیبینم نوشته:081.003 تاریخ 15 اکتبر 2011*#0000#
.
من برام چی پی اس مهم بود برای همین امکانات دیگهاش رو خوب نمیتونم نظر بدم
صداش برام قابل قبوله
کیفیت عکسش از سونی اریکسون مدل k770i حدود 10 تا 20 درصد کمتره. اما اگه نور خوب باشه کیفیت بهتر میشه
فیلم برداریش برای من که تا حالا فقط فرمت تری جی پی دیده بودم عالیه
همین طور صدایی که فیلم ضبط میکنه و حتی سوند ریکوردر صدای خوبیه
تا حالا هنگ الکی نکرده. میگم الکی چون من بهش ور رفتم و چند تا دستور پشت سر هم دادم و پشیمون شدم برای همین قاطی میکرد. اما اگه درست باهاش رفتار کنین بچه خوبیه هنگ نمیکنه
مرورگری که خودش پیشفرض داره مرورگر خوبیه. من ازش راضی هستم. برنامه ادوب ریدرش برام باز میشه. اما آفیسش لایسنس میخواد :(
یه مورد جالب که هنگام تماس های دریافتی باهاش برخورد کردم این بود که اسم اون کسی که بهتون زنگ زده رو میخونه. به همون نامی که تو دفتر تلفن ذخیره شده
حتی اگه با کاراکتر فارسی ذخیره کرده باشین.
الا فقط پشیمونم چرا C5-03 نخریدم. چون اون وای فای داره. منم که کف دستم رو بو نکرده بودم بعد 6 سال انتظار ادس ل دار میشیم و میتونم با مودم وایرلس بهش وصل بشم. الان یه کوچولو پشیمونم. وگرنه خیلی راضی هستم
.
حالا سوالم یعنی دو تا سوال
1- من میخوام کنتر دیتا رو صفر کنم اما ازم کد میخواد همه کدهای پیشفرض هم امتحان کردم. یکی کمک کنه اگه ممکنه
2- میشه ببرم نمایندگی و سخت افزار وای وای روش نسب کنن؟ اگه این کار رو کنم گوشیم به هم نمیریزه؟
با تشکر
در مورد سوال دومتون !
نمیشه. امکان نداره.
اگر وای-فای میخواید باید یک گوشی بگیرید که امکانشو داشته باشه
سلام به همه.
دوستان به همه توصیه می کنم هرچه زودتر گوشی رو آپدیت کنن که یه سری قابلیت ها بهش اضافه میشه.
من خودم از ورژن 31 (شایدم 30 یا 32 بود) به جدیدترین ورژن یعنی 71 آپدیت کردم و تغییرات زیر رو کاملا واضح میتونم ببینم:
1- صدای گوشی بیشتر شده و این کاملا احساس میشه
2- به قسمت مسیج ها یک سری شکلک اضافه شده که قبلا گوشی ساپورتشون نمی کرد
3- صفحه اول وقتی چندتا عدد میزنین و اسم افراد میاد، اونجا به گزینه هاش Video Call هم اضافه شده
درضمن توصیه میکنم حتما از برنامه Phoenix واسه آپدیت استفاده کنید، حجمی هم نداره (فقط 20 مگابایت)
البته و صد البته تغییرات دیگه ای هم باید بکنه که من متوجهشون نشدم.
شاد باشید![]()
سلام من یک گوشی c5 به تازگی خریدم سوالم اینه که وقتی باتری فول هست چند روز شارژ نگه میداره؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)