ورزش+رژیم غذایی پرکالری(کربوهیدرات بالا)+استفاده از مکمل های غذایی
ورزش+رژیم غذایی پرکالری(کربوهیدرات بالا)+استفاده از مکمل های غذایی
با با این همه نظر داده شد دیگه . شما فقط منتظرید که یک داروی معجزه گر معرفی بشه که قبلا هم عرض کردم همچنین دارویی نداریم .
بهترین کار تغذیه مناسب کاهش استرس و در مواردی استفاده از مکملهای ویتامینی و معدنی می باشد .
منظورم با داروهاییه که عکسش رو گذاشتم...
من هم همین مشکل رو داشتم اما با باشگاه رفتن (خرکی کار کردن) خوب خوابیدن دوری از استرستونستم تو 1 وزنمو از 68 به 75 برسونم
خیر با این تیپ داروها آشنایی نزدیکی ندارم![]()
آخی
خیلی با حالی...
مشکلی نیست میتونی این دارو مصرف کنی فقط قبلش با کبدت خداحافظی کن
خوب اینه دیگه![]()
سلام خدمت تمام دوستان گل انجمن پزشکی
دوستان من شدیدا از کمبود وزن و لاغری رنج میبرم ! و شدیدا روحیم رو خراب میکنه و برا ازدواج و اینا هم ...!!
طبق توصیه دوستان آزمایش هم دادم که کم یا پر کاری تیروئید و مشکل خاص دیگه ای هم نداشتم ! اما آدم پر استرسیم و البته یکی از عواملشم همین لاغری زیاده !! و تغذیه عادی دارم مثله سایر اعضای خونوادم و پر خور نیستم ...
من 184 قدمه که وزنم 62 کیلو هستش ! که تا اونجائی که من برسی کردم برا من وزن متعادل بین 68 تا 85 باید باشه یعنی من تا رسیدن به مینیمم بازه وزنیم 6 کیلو فاصله دارم ! البته این روزا هم کمی باز لاغرتر شدم با این که این روزا تغذیم بهتر بوده !!
من شدیدا نیاز دارم که 2 ماهه وزنم رو حداقل 8 کیلو اضافه کنم!! چه کنم ؟!!
حالا میخوام بدونم که آیا این پودرهای چاقی که همه جا تبلیغ میشن میتونن موثر باشن ؟! عوارضشون چیه ؟! (مثلا 8 کیلو چاقی در ماه ، تضمینی !)
آیا بدنسازی میتونه برا من موثر باشه ؟!
اگه پیش دکتر تغذیه برم این دکترا غیر اشتها آور راه دیگه ای خواهند داشت ؟!!
دوستان رژیم های غذلیی پرکالری سراغ دارن ؟!
ممنون میشم راهنمائیم کنید ....![]()
Last edited by .:2M:.; 29-07-2010 at 15:14.
بهترین راهش اینه که بری پیش یه متخصص . این پود رای چاقی هم 100% عوارض دارن شک نکن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)