تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 23 از 515 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

یه خبر بد! واسه کسایی که قلچی ثبت نام کردن از جمله خودم

مثل اینکه برنامه هاش کلا عوض شده و بدجور قاطی پاتی شده. توی هر آزمون، یک درس عمومی رو کامل گذاشتن. برنامه های تابستونش، دینی و ادبیات هم داره و از همه باورنکردنی تر اینکه تو ازمون 8 مرداد، کل ادبیات 2 و 3 تو برنامست!!!!!! شما فکر میکنید کی میتونه تو این سه چهار روز این همرو جم کنه؟ حالا جالب اینجاست که نوشتن این کار رو کردیم به این دلیل که پارسال درصدهای دروس عمومی بچه ها پایین اومده. یکی نیس بگه آقا کاظم! وقتی پارسال 3 تا درس تو برنامه بوده و کسی نتیجه ی خوبی نگرفته، چطور با 48 تا درس ادبیات تو یک آزمون میشه انتظار نتیجه خوب اورد؟؟؟؟ من که میگم درصدهای عمومی امسال ده برابر کمتر میشه.

شما چطوری میخواید با این برنامه کنار بیاید؟ بگید منم همون کارو کنم!

فقط فقط فقط برای فروش کتابهای زرد که رو دستشون باد کرده این کارو کردن

2. 2 کاربر از azimzade بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز BioHazard's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    cmd| echo tehran

پيش فرض

من از معلم زبانمون خوشم نمیاد میخوام دیگه سر کلاسش نرم به نظرتون میتونم خودم با کتابای اناری تو خونه بخونم طوری که کم نیارم و زبانم رو درصد بالا بزنم؟؟؟؟البته از اول مهر برای پیش معلم بهتر داریم زبانمم نهاییی 19.25 شدم
    ببین به نظر خود من ، زبان درسیه که فقط و فقط باید انقدر تمرین کنی تا ملکه ی زهنت بشه. فقط یکسری نکات هست باید بدونی ، مثلا توی حال کامل زمان مشخص نداریم و .... اینجوری. زیاد نیستند ، به مرور زمان باید انقدر تمرین کنی تا ملکه ی ذهنت بشه.

داره خودمونی میشه azimzade's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    مشهد-تهران

پيش فرض

برنامه جدیده ی کانونو اگه میشه یکی بزاره

پروفشنال Aryana_b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    همین نزدیکیا...

پيش فرض

تاپیک کنکور ازمایشی رو پیدا نکردم اینجا میپرسم
    من میخوام سنجش شرکت کنم به نظرتون لازمه کنارش قلم چی یا گزینه 2 هم برم؟

داره خودمونی میشه pcsoft_02's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

به نظر من اصلاً آزمونهای سنجش ثبت نام نکن اگه آزمونهای سال قبل رو نگاه کنی می بینی بدرد نمی خوره در عوض گزینه دو بهترین سوالات رو داره سوالات سنجش همه از کنکورهای قبل است که نتیجه واقعی رو بهت نمی ده . آزمون باید سوالای جدید داشته باشه تا مثل کنکور باشه...

---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------

اگه نباشه جاش خالی می مونه new life's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009

پيش فرض

قلم چی به خاطر برنامه ریزی که داره برای ازموناش در مقایسه با سنجش و گزینه 2 بهتره واینکه فاصله ی زمانی بین ازموناش کمتره که این خودش یه حسنه اما گزینه 2 این طور نیست
    گزینه 2 سطح سوالای ازموناش نسبت به سنجش و قلم چی سخت تره ولی باز از لحاظ برنامه ریزی و تعداد ازمونایی که میگیره به پای قلم چی نمی رسه
    سنجش برنامه ی جالبی نداره برای ازموناش سوالاش هم به پای قلم چی نمی رسه معمولا جامع های سنجش رو همه ثبت نام میکنن در ضمن پاسخ نامه ی سنجش هم اصلا جالب نیست غلط هم داره

8. این کاربر از new life بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه mahyar_bt's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

گزینه 2 واقعا هم از لحاظ سطح سوال ها خیلی شبیه سراسری و هم برنامه اش عالیه بخ خصوص این که فاصله ازموناش 3 هفته ای و 2 هفته اول واسه خوندن درس ها گذاشته و هفته اخر برا مرور درس های 2 هفته گذشته بعدشم که ازمون

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

سلام به نظر من تمامی امتحانات ازمایشی خوبن،اما این خوب بودن بستگی به ادمش داره اگه میتونی 1 ماه بخونی واسه یک امتحان یعنی بی حوصله نمیشی و حس درس خوندن رو داری توی این یک ماه توی این یک ماه سرعت درس خوندنت به مرور بیشتر و با کیفیت تر و با انگیزه تر خوب امتحان های ماهیانه خوبن ولی تجربه میگه همه مثل هم نمیشن به نظر من بهترین امتحان ازمایشی قلم چی هسش چون برنامی ریزیش خوبه و به نوعی به دانش اموز هدف کوتاه مدت میده و این خودش یعنی مدیریت و مهمتر اینکه هر امتحان ازمایشی رو باید به جامعه ی اماریش نگاه کنیم و ما میبینیم که جامعه ی اماری کانون همیشه با اختلاف 20 یا 30 هزاری بیشتر از کنکور های ازمایشی دیگه هست.در مورد سنجش هم اگه میبینی که میرسونی برنامه ی سنجش رو پیاده کنی در 1 ماه کنار کانون برو.ولی من اصراری ندارم همه ی سنجش ها رو بری من خودم پیشنهادم اینه که 3 ازمون جامع سنجش که بعد از عید هسن بری چون جامعه ی اماری اون 3 ازمون حتی بیشتر از کانون هسش امسال که واسه هر رشته حدود 95 هزار نفر بود خلاصه اگه میخوای درس بخونی بچسب به کانون.
    موفق باشین.

حـــــرفـه ای mjorh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009
    محل سكونت
    !Arkham City

پيش فرض

یه خبر بد! واسه کسایی که قلچی ثبت نام کردن از جمله خودم

مثل اینکه برنامه هاش کلا عوض شده و بدجور قاطی پاتی شده. توی هر آزمون، یک درس عمومی رو کامل گذاشتن. برنامه های تابستونش، دینی و ادبیات هم داره و از همه باورنکردنی تر اینکه تو ازمون 8 مرداد، کل ادبیات 2 و 3 تو برنامست!!!!!! شما فکر میکنید کی میتونه تو این سه چهار روز این همرو جم کنه؟ حالا جالب اینجاست که نوشتن این کار رو کردیم به این دلیل که پارسال درصدهای دروس عمومی بچه ها پایین اومده. یکی نیس بگه آقا کاظم! وقتی پارسال 3 تا درس تو برنامه بوده و کسی نتیجه ی خوبی نگرفته، چطور با 48 تا درس ادبیات تو یک آزمون میشه انتظار نتیجه خوب اورد؟؟؟؟ من که میگم درصدهای عمومی امسال ده برابر کمتر میشه.

شما چطوری میخواید با این برنامه کنار بیاید؟ بگید منم همون کارو کنم!

برنامش كه خيلي خوبه ، اون اولي كه كل ادبيات هستش واسه آشنايي هستش .

اگه نباشه جاش خالی می مونه mojtaba-design's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    معمولا خونمون هستم

پيش فرض

برنامش كه خيلي خوبه ، اون اولي كه كل ادبيات هستش واسه آشنايي هستش .
    دست شما درد نکنه !
    اولا که ۳ روز مونده به آزمون برنامه میدن !!!!
    دوما فقط ادبیات نیست تو هر آزمون یکی از عمومی ها رو میگیرن ،مثلا واسه ۲۲ مرداد کل عربیه !!
    ما میخواهیم تو تابستون پایه یاد بگیریم نه به طور سمبل وار به خاطر امتحان یه دور الکی تست بزنیم.
    به نظر من و یکی از دوستام قلمچی با این کار اعتبار خودشو اورد پایین.
    تابستون فرصت جمع بندی و احیانا یادگیری ، نه وقت سمبل بازی ، برنامه قلمچی در تابستان سمبل کردن درس هاست.
    خدا تو سال تحصیلی رو به خیر کنه !!!!

---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------

راستی گفتم به طور سمبل وار یک دور تست های گذشته رو بزنیم ، ولی حقیقت اینه که اینم نمیشه تو این مدت زد !!!

---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------

برنامه خراب کنی کتاب زرد آموزی باختن روحیه
    کانون فرهنگی آموزش

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •