فقط فقط فقط برای فروش کتابهای زرد که رو دستشون باد کرده این کارو کردن
فقط فقط فقط برای فروش کتابهای زرد که رو دستشون باد کرده این کارو کردن
ببین به نظر خود من ، زبان درسیه که فقط و فقط باید انقدر تمرین کنی تا ملکه ی زهنت بشه. فقط یکسری نکات هست باید بدونی ، مثلا توی حال کامل زمان مشخص نداریم و .... اینجوری. زیاد نیستند ، به مرور زمان باید انقدر تمرین کنی تا ملکه ی ذهنت بشه.
برنامه جدیده ی کانونو اگه میشه یکی بزاره
تاپیک کنکور ازمایشی رو پیدا نکردم اینجا میپرسم
من میخوام سنجش شرکت کنم به نظرتون لازمه کنارش قلم چی یا گزینه 2 هم برم؟
به نظر من اصلاً آزمونهای سنجش ثبت نام نکن اگه آزمونهای سال قبل رو نگاه کنی می بینی بدرد نمی خوره در عوض گزینه دو بهترین سوالات رو داره سوالات سنجش همه از کنکورهای قبل است که نتیجه واقعی رو بهت نمی ده . آزمون باید سوالای جدید داشته باشه تا مثل کنکور باشه...
---------- Post added at 01:49 PM ---------- Previous post was at 01:45 PM ----------
![]()
قلم چی به خاطر برنامه ریزی که داره برای ازموناش در مقایسه با سنجش و گزینه 2 بهتره واینکه فاصله ی زمانی بین ازموناش کمتره که این خودش یه حسنه اما گزینه 2 این طور نیست
گزینه 2 سطح سوالای ازموناش نسبت به سنجش و قلم چی سخت تره ولی باز از لحاظ برنامه ریزی و تعداد ازمونایی که میگیره به پای قلم چی نمی رسه
سنجش برنامه ی جالبی نداره برای ازموناش سوالاش هم به پای قلم چی نمی رسه معمولا جامع های سنجش رو همه ثبت نام میکنن در ضمن پاسخ نامه ی سنجش هم اصلا جالب نیست غلط هم داره
گزینه 2 واقعا هم از لحاظ سطح سوال ها خیلی شبیه سراسری و هم برنامه اش عالیه بخ خصوص این که فاصله ازموناش 3 هفته ای و 2 هفته اول واسه خوندن درس ها گذاشته و هفته اخر برا مرور درس های 2 هفته گذشته بعدشم که ازمون
سلام به نظر من تمامی امتحانات ازمایشی خوبن،اما این خوب بودن بستگی به ادمش داره اگه میتونی 1 ماه بخونی واسه یک امتحان یعنی بی حوصله نمیشی و حس درس خوندن رو داری توی این یک ماه توی این یک ماه سرعت درس خوندنت به مرور بیشتر و با کیفیت تر و با انگیزه تر خوب امتحان های ماهیانه خوبن ولی تجربه میگه همه مثل هم نمیشن به نظر من بهترین امتحان ازمایشی قلم چی هسش چون برنامی ریزیش خوبه و به نوعی به دانش اموز هدف کوتاه مدت میده و این خودش یعنی مدیریت و مهمتر اینکه هر امتحان ازمایشی رو باید به جامعه ی اماریش نگاه کنیم و ما میبینیم که جامعه ی اماری کانون همیشه با اختلاف 20 یا 30 هزاری بیشتر از کنکور های ازمایشی دیگه هست.در مورد سنجش هم اگه میبینی که میرسونی برنامه ی سنجش رو پیاده کنی در 1 ماه کنار کانون برو.ولی من اصراری ندارم همه ی سنجش ها رو بری من خودم پیشنهادم اینه که 3 ازمون جامع سنجش که بعد از عید هسن بری چون جامعه ی اماری اون 3 ازمون حتی بیشتر از کانون هسش امسال که واسه هر رشته حدود 95 هزار نفر بود خلاصه اگه میخوای درس بخونی بچسب به کانون.
موفق باشین.
برنامش كه خيلي خوبه ، اون اولي كه كل ادبيات هستش واسه آشنايي هستش .
دست شما درد نکنه !برنامش كه خيلي خوبه ، اون اولي كه كل ادبيات هستش واسه آشنايي هستش .
اولا که ۳ روز مونده به آزمون برنامه میدن !!!!
دوما فقط ادبیات نیست تو هر آزمون یکی از عمومی ها رو میگیرن ،مثلا واسه ۲۲ مرداد کل عربیه !!
ما میخواهیم تو تابستون پایه یاد بگیریم نه به طور سمبل وار به خاطر امتحان یه دور الکی تست بزنیم.
به نظر من و یکی از دوستام قلمچی با این کار اعتبار خودشو اورد پایین.
تابستون فرصت جمع بندی و احیانا یادگیری ، نه وقت سمبل بازی ، برنامه قلمچی در تابستان سمبل کردن درس هاست.
خدا تو سال تحصیلی رو به خیر کنه !!!!
---------- Post added at 03:07 PM ---------- Previous post was at 03:04 PM ----------
راستی گفتم به طور سمبل وار یک دور تست های گذشته رو بزنیم ، ولی حقیقت اینه که اینم نمیشه تو این مدت زد !!!
---------- Post added at 03:10 PM ---------- Previous post was at 03:07 PM ----------
برنامه خراب کنی کتاب زرد آموزی باختن روحیه
کانون فرهنگی آموزش
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)