هیچ قفلی شکست ناپذیر نیست...حتی ps3 هم به طور کامل کرک شد اینم میشه...gamer های قدیمی تجربه star force رو یادشونه!!!
هیچ قفلی شکست ناپذیر نیست...حتی ps3 هم به طور کامل کرک شد اینم میشه...gamer های قدیمی تجربه star force رو یادشونه!!!
بابا کرک دست یوبی هست
اگه دید فروشش کم شده میزاره کرک بزنن
ظاهرا فروشش خوبه که نمیزارن
من نمیفهمم . خوب اگه کرک بزنن که همه میرن از نت دانلود میکنن بازی رو پولی تو جیب یوبی نمیره ! فقط تعداد بیشتری بازیش رو بازی میکنن ! شهرتش بیشتر میشه همین !
چرا کسی دیگه تو نخ بازی نیست
چه ربطی؟مگه مرض داره؟ مگه از راه کرکی و کپیهم سود می کنه اون؟
سلام، دوستان از کجا می تونم سورس بازی رو بگیرم یا دانلود کنم. می دونم کرک نشده هنوز ولی من فقط سورس اصلیش رو میخوام. کسی میتونه کمک کنه؟؟
سلام هیچ بازی به صورت سورس وجود نداره شما نمیدونی بازی چطور تولید میشه بازی با 1 موتور گرافیکی که کارش کنار هم قرار دادن ابجکتها و ایجاد هوش مصنوی و کنترنل جریان بازیه دیگه بیشتر وارد جزیات نمیشم حالا اگر میخوای بازی رو کرک کنی باید بگم نمیتونی نه تو هیچ کس.باید بمونیم این Skidrow کاری کنه
![]()
ای بابا. با کلی ذوق و شوق امروز بازی رو دانلود کردم که بازی کنم، حالا کرکش نیست. عجبا !!!!![]()
دوست عزیز حرف منو بد برداشت کردی، من فایل های دانلود بازی رو میخواستم که خوب آفلاین گرفتم و محض اطلاعاتون الانم با سریال اورجینال که از amazon گرفتم، دارم بازی رو بازی میکنم....![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)