نمیدادند !
همین رو هم رئیس منطقه به زور داد !
سرعت دانلود هم 29 دقیق
کاهش قیمت اینترنت
رقابت با PAP ها و شکوفایی حوزه اینترنت
انحصار طلبی و حذف رقبا
مانیتورینگ کاربران
نمیدادند !
همین رو هم رئیس منطقه به زور داد !
سرعت دانلود هم 29 دقیق
منم 2-3 روزه به جمع adsl داران مخابراتی پیوستم
تو این دو سه روز همه چی خوب بوده غیر از اینکه وقتی که دانلود میکنم دیگه هیچ کاری نمیتونم انجام بدم
حتی دانلودم که تموم میشه انگاری میخواد نفس بگیره تا 10-20 ثانیه هیچ کاری نمیتونم بکنم
سرعتم هم وقت دانلود 14.5 تقریبا ثابته
اینم تست
![]()
با سلام خدمت دوستان عزیز
من مودم d-link 2520u دارم و چند ماهی میشه از مخابرات اینترنت گرفتم تقریبا باسرعت 13 دانلود می کنه و اپلودش افتضاحه(4-5) و جدیدا هم بعضی موقع ها دیسکانکت میشه ولی سوالی که از شما دوستان داشتم این بود که چراغ internet مودم من روشن نمیشه و هر کاری کردم جواب نداد (با ip داده شده توسط دستگاه config نمیشه) اگه کسی بلده چجور این مشکلو حل کنم ممنون میشم جواب بده .
دم همتون گرم
خوب خوبه من به سهم خودم بهتون تبریک می گم
ببینم شما دم رئیس مرکز مخابراتی خودتون رو دیدین یا مرکز مخابراتی کل منطقه تون رو ؟
راستی پینگت یکم بالاست بیا توی تاپیک DNS سرور آدرسش توی امضام هست پینگت رو پایین میاره و سرعت لود صفحه مرورگرت بالا می ره.
آره دقیقا برای منم همین وضعیت هست.
به شما هم توصیه می کنم بیاین توی تاپیک DNS سرور پینگتون یکم بالاست. آدرسش توی امضام هست.
سلام امیر
یعنی توی صفحه کانفیگ مودم نمی تونین وارد بشین؟
اگر منظور همینه باید مودم رو یکبار ریست سخت افزاری کنین.
Last edited by mehrdad38; 14-08-2010 at 21:48.
خیلی ممنونخوب خوبه من به سهم خودم بهتون تبریک می گم
ببینم شما دم رئیس مرز مخابراتی خودتون رو دیدین یا مرکز مخابراتی کل منطقه تون رو ؟
راستی پینگت یکم بالاست بیا توی تاپیک DNS سرور آدرسش توی امضام هست پینگت رو پایین میاره و سرعت لود صفحه مرورگرت بالا می ره.
رئیس کل منطقه
راستی کلا مثل اینکه سرعت آپلود از 5 بالاتر نمیره !
Last edited by Reza_994; 14-08-2010 at 22:00.
سرعت واقعی شما عدد Downstream تقسیم بر 10 هست و برای اطمینان میتونی یک فایل 100 مگی رو بزاری واسه دانلود خواهی دید که ظرف یکساعت دانلود تمام نمیشه.
امتحان کن
چیزی که dumeter نشون میده با اونی که uTorrent نشون میده 10 کیلوبایت ناقابل اختلاف داره.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by reb; 14-08-2010 at 22:43.
Downstream=255
Upstream=63
آره خوب بعضی موقع ها کاهش و افزایش پیدا میکنه
تو یک ساعت هم فکر کنم یه چیزی حدود 88 مگ دانلود کنه
راستی دوستان مخابراتی ! الان از کدوم روش برای اتصال استفاده میکنید ؟
اونی که یوزر و پسورد میخواد مثل دایل آپ bridge
یا احتیاجی به این کار نداره ؟ pppoe
حالا این چی رو نشون میده ؟!چیزی که dumeter نشون میده با اونی که uTorrent نشون میده 10 کیلوبایت ناقابل اختلاف داره.
Last edited by Reza_994; 14-08-2010 at 22:49.
حد اکثر سرعتی که میشه بهش رسید برای دانلود Downstream بر حسب (کیلو بیت) اون یکی هم مال آپلوده.
منظور من این بود که نشانگر ها دقیق نیستند آدم حین کار میفهمه که سرعت واقعی چقدر هست.
100%
من سرعتو با idm گفتم ( همون سرعت لحظه ای میشه ) حالا اگه افزایش پیدا کنه بعدش کاهش پیدا میکنه
راستی چرا 10dumeter کیلوبایت اضافه نشون میداد ؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)