تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 1124 اولاول ... 1319202122232425262733731235231023 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 11233

نام تاپيک: اینترنت استان كرمانشاه

آخر فروم باز behnam-k's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    Kermanshah

پيش فرض

سلام
    من قبلا از حسابگر اشتراک داشتم
    الان از مخابرات 256 گرفتم اما مودم erroe 900 میزنه کسی هست بدونه مشکل چیه ؟
    اصولا مودم تنظیمات خاصی میخواد ؟؟؟ مدل tp link 8811
    دوست عزیز بخش دیتا هنوز خط شما رو وصل نکرده که این مشکل رو داری و وصل نمیشه
    حداکثر تا 72 ساعت اینترنت شما وصل میشه
    پیشاپیش مبارک باشه
    اگه از حسابگر اینترنت محدود داشتی دقیقا همون تنظیمات هست اما اگه نامحدود داشتی که باید تنظیمات مودم عوض شه و رو pppoe تنظیم بشه
    Last edited by behnam-k; 24-02-2011 at 22:27.

2. این کاربر از behnam-k بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

سلام به همه
    بچه ها منم سرویسم وصل شد(256 مرکز ولیعصر)
    دوستان یه خورده منصفانه تر قضاوت کنید.من که مطمئن باشین این سرویسم تموم شه دوباره با حسابگر قرارداد میبندم(به خدا جیره خوار جایی نیستم)
    حداقل اونا یه چیزی حالیشونه
    مخابراتیا سرویس منو یه هفته ای وصل کردن.2 روز که ارور 900 داشتم(دوست عزیزی که ارور 900 داری هنوز دیتای تو رو تعریف نکردن اگه مرکز مخابراتت ولیعصره به 8246662 زنگ بزن)

2 روزم که چراغ مودمم خاموش شد کلاً

2 روزم شاهکار مخابراتی زدن کلاً تلفن خونه رو قطع کردن

حالا جالب اینجاس که تلفن که اصلاً جواب نمیدن هر روزم که میرفتم اونجا میگفتن چند روز پیش وصل شده!!!!!
    نمیدونم چرا وقتی میرفتم مخابرات تو ذهنم آهنگ پت و مت پخش میشد

همونطور که دوستان هم گفتن با فلش مشکل داره.سرعتشم نسبت به 128 حجمی حسابگر افتضاحه
    بترکونه با 35 میگیره ولی حسابگر این آخرا با 150 میگرفت
    یه شایعاتی هم هست که میگن در صورت استفاده از ف.... شکن جریمه ی 100 هزار تومنی داره.کسی شنیده؟

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    N/A

پيش فرض

سلام دوست من.

اينجارو خوب اومدي !!!
    همونطور که دوستان هم گفتن با فلش مشکل داره.
    آره برا منم فلش مشكل داره ،ولي فكر نكنم ربطي به سرويس مخابرات داشته باشه !!!
    چييييييييي !!!!!! 150 ؟؟؟!! مطمئني ؟؟؟!!!!!!
    شایعاتی هم هست که میگن در صورت استفاده از ف.... شکن جریمه ی 100 هزار تومنی داره.کسی شنیده؟
    خب اگه اينجوريه كه من بايد زندگيم رو بفروشم جريمه بدم . والا من نشنيدم !!! دوستان اگه اين موضوع صحت داره زودتر بگن بدبخت نشم !!!!

هميشه موفق و پيروز باشيد .

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

سلام به همه
    دوستان یه خورده منصفانه تر قضاوت کنید.من که مطمئن باشین این سرویسم تموم شه دوباره با حسابگر قرارداد میبندم(به خدا جیره خوار جایی نیستم)
    مخابراتیا سرویس منو یه هفته ای وصل کردن.2 روز که ارور 900 داشتم(دوست عزیزی که ارور 900 داری هنوز دیتای تو رو تعریف نکردن اگه مرکز مخابراتت ولیعصره به 8246662 زنگ بزن)

حالا جالب اینجاس که تلفن که اصلاً جواب نمیدن هر روزم که میرفتم اونجا میگفتن چند روز پیش وصل شده!!!!!

همونطور که دوستان هم گفتن با فلش مشکل داره.سرعتشم نسبت به 128 حجمی حسابگر افتضاحه
    یه شایعاتی هم هست که میگن در صورت استفاده از ف.... شکن جریمه ی 100 هزار تومنی داره.کسی شنیده؟
    نهههههههههههههههههههههههه ههههههههههههههههههههههههه هههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!! !
    اگه اینجوریه باید حسابگرو بوسید روی سر گذاشت
    ولی من از مرکز بعثت سوال کردم گفت سرعت دانلود 115 برای سرویس 128 من گول خوردم یعنی ؟؟؟؟
    256 گرفتم هنوز وصل نشده

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

سلام به همه

سلام
    لازمه یه نکته ای رو بگم
    شما که از حسابگر سرویس128 کیلوبیت بر ثانیه گرفتی حسابگر سرعت شما رو روی 128 کیلو بیت نمی بنده بلکه روی 512 کیلو بیت و این اواخر هم برده روی 1024 کیلو بیت بسته (برای من 4096 کیلو بیت)
    خوب چون سرویس شما حجمیه پس در استفاده در طول روز سنگ بترکه 3 گیگ بیشتر نمی تونی دانلود کنی بعد اون سرویس قطع می شه ولی اگه بری از حسابگر سرویس 128 نامحدود بگیری دیگه حسابگر به شما لطف نمی کنه و سرعت شما رو روی مقادیر بالاتر ببنده همون 128 می بنده که معمولا چند کیلو بایت کمتر سرعت دانلود می ده یعنی حدود 12 کیلوبایت چیزی که در مخابرات اصلا مشاهده نشده سرعت همونیه که می گیری
    خوب گفتی سرویس 256که با کیلوبیت بر ثانیه سرعت دانلود 35 کیلوبایت رو گرفتی که باید بگم 3 کیلو بایت هم بیشتر از اون سرعتی که باید بگیری بیشتره سرعت دانلود شما باید روی 32 باشه که این نشون می ده سرویس شما بسیار مطلوبه همین سرویس رو از حسابگر بگیر سرعت دانلودت میانگین 26 27
    یه خورده صبر کن ماه اوله که مخابرات داره سرویس می ده یه مرور بهتر می شه
    اینا رو گفتم چون خودم هم دیگه از حسابگر خسته شدم قصد دارم ماه بعد از مخابرات بگیرم 256 رو
    با این که حسابگر سرعت رو زیاد کرده می تونم شبی 7.2 گیگ دانلود کنم که واقعا حجم زیادیه و تا حالا اون چیزایی رو که خواستم دانلود کردم و از طرفی من استفاده در روز زیاد دارم و این حجمی بدون کلی حالم رو می گیره
    پس همین سرویسی رو که داری حفظ کن نگران نباش

---------- Post added at 06:41 PM ---------- Previous post was at 06:39 PM ----------

یه سوال از اونایی که از مخابرات سرویس دارن بی زحمت برن توی تنظیمات مودم ببینن سرعت آپلودشون روی چند تنظیم شده ؟
    مثلا برای سرویس 256 سرعت آپلود رو همون 256 می بندن یا نه؟

7. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز vanish's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    نمیدونم!

پيش فرض

فیلترشکن تنها کارش اینه که شما رو پنهان میکنه حالا اینا اصلا نمیفهمن که بخوان جریمه کنن

9. این کاربر از vanish بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Oct 2008

پيش فرض

ممنون از اینکه پستم رو خوندین و جواب گذاشتین
    مهدی جان عزیز من دانشجوی ترم 6 نرم افزارم تا حدودیم با شبکه و اینترنت آشنایی دارم
    همونطور که شما گفتین و بقیه هم میدونین سرعتی که توی لیستا مینویسن بر حسب کیلو بیته و از اونجا که هر 8 بیت یه بایته پس شما با تقسیم سرعت دریافتی به عدد 8 سرعتی که باید پهنای باند شما دریافت کنه رو بدست میارین
    مثلاً 128 کیلو بیت باید با سرعت 16 کیلو بایت دانلود کنه
    256 -- 32
    512 -- 64

جدی گفتم من حسابگر 2 روز آخر با سرعت 150 دانلود میکردم چند صفحه قبلم تست سرعتم رو گذاشتم(البته مال ابن آخرا نبود)

در مورد مشکل فلشم وقتی از ف.... شکن استفاده میکنم براحتی باز میکنه.تستی که واسه من داد پینگ 806 میلی ثانیه سرعت دانلود 31 کیلو بایت و سرعت آپلود 11 کیلو بایت بود

blue sky عزیز شما هم دلتو بیخود خوش نکن دعا کن با 15 بگیره!!!

دوستان در مورد جریمه هم پرس و جو کنین که اگه صحت داره بریم لب آب کارگری کنیم

بعد اینجا قطع شدن سرویسم در حد خیلی بالایی بالاس.توی 4 ماهی که از حسابگر سرویس گرفتم کلاً یه بار اونم 2 ساعت اینترنتم قطع شد

در کل به نظر من سرویس 128 3 گیگ حسابگر با 3 گیگ اضافه که سر جمع میشه 23500 نسبت به 512 نامحدود

مخابرات برتری داره.شما روزی 200 مگابایت میتونین دانلود کنین.کار منو که راه میندازه

راستی یه چیزم بگم جگر همه رو کباب کنم.هنگ کنگ به مردم اینترنت 1 گیگابیت میده با قیمت 24 دلار

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

مهدی جان عزیز من دانشجوی ترم 6 نرم افزارم تا حدودیم با شبکه و اینترنت آشنایی دارم
    همونطور که شما گفتین و بقیه هم میدونین سرعتی که توی لیستا مینویسن بر حسب کیلو بیته و از اونجا که هر 8 بیت یه بایته پس شما با تقسیم سرعت دریافتی به عدد 8 سرعتی که باید پهنای باند شما دریافت کنه رو بدست میارین
    256 -- 32
    512 -- 64

جدی گفتم من حسابگر 2 روز آخر با سرعت 150 دانلود میکردم چند صفحه قبلم تست سرعتم رو گذاشتم(البته مال ابن آخرا نبود)

در مورد مشکل فلشم وقتی از ف.... شکن استفاده میکنم براحتی باز میکنه.تستی که واسه من داد پینگ 806 میلی ثانیه سرعت دانلود 31 کیلو بایت و سرعت آپلود 11 کیلو بایت بود

بعد اینجا قطع شدن سرویسم در حد خیلی بالایی بالاس.توی 4 ماهی که از حسابگر سرویس گرفتم کلاً یه بار اونم 2 ساعت اینترنتم قطع شد

در کل به نظر من سرویس 128 3 گیگ حسابگر با 3 گیگ اضافه که سر جمع میشه 23500 نسبت به 512 نامحدود

مخابرات برتری داره.شما روزی 200 مگابایت میتونین دانلود کنین.کار منو که راه میندازه

راستی یه چیزم بگم جگر همه رو کباب کنم.هنگ کنگ به مردم اینترنت 1 گیگابیت میده با قیمت 24 دلار
    سرویس من 256 ( مخابرات بعثت ) که سرعت اینترنتم امروز بسلامتی توی سایت که تست کردم 200 بود دانلودشم 30 واقعا شرکتهای خصوصی بهتر عمل میکنن به نظر من .
    راستی از دوستانی که بابت ارور 900 راهنمایی کردن ممنونم مشکل از یوزر بود که من 0831 اول شماره میزدم که نباید صفر رو بزنی یعنی !!!!831835 این درسته .

12. این کاربر از blue_sky.0098 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای mehdi_08's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    کرمانشاه

پيش فرض

256 -- 32
    512 -- 64

سلام
    خوب ناسلامتی خودم الان حسابگر دارم
    سرعت دانلودم روی 4مگه که حسابگر برای رقابت با مخابرات این کارو کرده سرعت رو بالاتر می بنده ولی چون محدوده فشار زیادی به حسابگر نمیاد
    اشتباه کار این جاس که داریم سرویس 256 نامحدود مخابرات رو با 128 محدود (بخونین 1 مگ محدود) مقایسه می کنیم
    همین الان حسابگر داره عین قیمت های مخابرات سرویس نامحدود می ده منتهی باید پول سه ماهه رو یه جا پرداخت کرد خوب حالا اگه سرویس 256 مخابرات رو با 256 نامحدود حسابگر مقایسه کنیم مخابرات پیروزه میدانه
    اگه سرویس های نا محدود رو با هم مقایس کنیم بهتره

14. این کاربر از mehdi_08 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

دقیقا درسته دوستان دارند مقایسه اشتباه انجام میدن
    سرویس محدود رو با نامحدود مقایسه نمیکنند توی نامحدود سرعت همونی هست که باید باشه و isp عاشق چشم ابروی کاربر نیست که بالاتر ببنده
    جالبی کار اینه که حسابگر میخواد جیرینگی پول سه ماه رو بگیره و یک ماهه تمدید نمیکنه و اینجاس که کاربر تصمیم میگیره بره با مخابرات قرداد ببنده!
    ضمن این که سرویس های محدود حسابگر با این که ب گفته خودشون 4 برابر شده( 2 برابر قبل x2) اما سرعت 480-500 نیست و بزور به 350 میرسه البته شبانه رو عرض میکنم که اصل قضیه هم همین شبانس که کاربر میره این سرویس رو میگیره
    Last edited by ILDC2; 27-02-2011 at 00:18.

16. 2 کاربر از ILDC2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •