تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 284 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2838

نام تاپيک: iPhone 4 | تاپيك بررسي و بحث مسائل مربوط به آيفون چهار

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

... و اینگونه است که تاپیک منحرف می شود.

دوستان اینجا جای این حرف ها نیست

بحث ها همش یک سمتش آیفون 4 است .. حالا ممکنه بتونه بطور موازی جای دیگه هم مطرح بشه ولی بهتره همینجا شک و شبهه های همه درباره آیفون 4 تمام بشه.

ممکنه با همون کیفیت ولی با قیمت بیشتر ! ...

دیگه این چیزها به مسائل بین دو کمپانی برمی گرده و ارتباط زیادی به End-User نداره. Apple خودش Option ها رو در نظر می گیره و مسلما بهترین Price/Performance رو تو استفاده از محصولات سامسونگ/ال جی دیده که ازشون استفاده کرده، سال دیگه هم شاید توی محصولات دیگه ای ببینه.

Intrinsity اصلا متعلق به اپل نبوده ! قبل از اینکه اپل امسال این شرکت بخره .. این شرکت زیر شاخه سامسونگ بود و با هم این هسته و پردازنده رو طراحی کردند ... و به نام سامسونگ ثبت خورده ! ...

حالا که اپل این شرکت رو خریده دلیلی بر طراحی اپل نیست و باز هم دلیلی بر کار مشترک اپل و سامسونگ نیست چون قبلش طراحی شده

a4 دقیقا همون S5PC110 هستش با این تفاوت که چیپ گرافیکی از 540 به 535 نزول کرده
    در مورد Intrinsity ، زیر مجموعه سامسونگ نبوده (و Apple هیچ وقت Intrinsity رو از سامسونگ نخرید!) ... بله با سامسونگ کار کرده در طراحی این هسته. با Apple هم کار کرده در طراحی پردازنده برای iPad ... و Apple هم با سامسونگ در ارتباط بوده برای تولید چنین پردازنده ای. اینطوری نیست که Intrinsity اگه در تاریخ April 2010 به عنوان زیرمجموعه Apple اعلام شد شب قبلش Apple یکدفعه به سرش زده باشه Intrinsity رو بخره و فرداش تموم بشه. دو کمپانی ماه ها به هم در ارتباط و همکاری بودن که نهایتا به این نتیجه رسیده. اینطوری هم نبوده که اگه Apple همه پردازنده ها رو بگذاره روی میز و تصمیم بگیره از این پردازنده سامسونگ استفاده کنه و اسمش رو بگذاره A4 . تعامل و ارتباط های زیادی لازمه بین دو کمپانی برای چنین همکاریهایی باشه Apple از ابتدای فاز طراحی مسلما در جریان کار بوده.

در مورد A4 ، هسته Cortex A8 ای که در A4 و S5PC110 استفاده شده دقیقا یکی نیست و تغییرات جزئی برای هماهنگ شدن با سیستم عامل ها قطعات توش وجود داره. گرچه به جز اینها باز هم تفاوت هست و باز هم دقیقا یکسان نیستند.

اینکه Apple اومده و Intrinsity رو خریده مفهومش ارتباط و همکاری های بیشتر با سامسونگ در آینده است. این قضیه همکاری کلا یک چیز خیلی خوب برای هر دو کمپانیه (سامسونگ و اپل) .. اینکه بگیم Intrinsity قبل از فروشش به Apple با سامسونگ طراحی رو تموم کرده پس هیچ ربطی به Apple نداشته باز هم اشتباهه .. این اتفاق ها یک شبه نیفتاده. شکی هم نیست که سامسونگ توی تولید این پردازنده بیشتر از Apple نقش داشته و Apple بیشتر تغییراتی رو برای بیشتر هماهنگ کردنش با محصولات خودش داده. قبلا Apple مستقیما از CPU های سامسونگ استفاده می کرد، حالا کمی جلوتر اومده و خودش هم وارد فاز طراحی شده. عجیبه بعضی ها از این قضیه قصد دارن نتیجه های عجیب و غریب بگیرن!

در مورد اندروید و بقیه هم اگر موافق باشید با حضور خودتون وقتی گالاکسی امد مقایسه میکنیم در تاپیک جداگانه
    بسیار عالی ..

یه سوال از دوستان دارم app store تو کدوم کشور ها هست؟ممنون

هر کشوری که آیفون بطور رسمی عرضه بشه، یک نسخه AppStore مخصوص به خودش داره. در بقیه کشورها هم دسترسی به AppStore بازه ولی در ایران به خاطر مسائل تحریم دسترسی بسته است.

اینارو در حال حاضر می فروشن یا فقط در مرحله یک طرح هست ؟
    فکر کنم فعلا طرح باشن یا حداقل Sample .. ولی بزودی لوازم جانبی آیفون 4 هم بازار رو ظر می کنه. من دیروز یک Invisible Shield خریدم.

Stream جان!یه ذره از عکس های گوشیت و قابلیت هاش بذار!
    ممنون می شیم!دمت گرم!
    چشم، حتما .

2. 7 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

این تاپیک برای شناخت وزیت ها و نقاط ضعف آیفون 4 ه نه این که بیاین بگین اون بهتره این بهتره!
    در ضمن در شکی نیست که 4 بهترینه!یه آمار جالب 90% تمامی اون افرادی که از آیفون بد می گن اونو دستشون نگرفتن و فقط می خوان یه چیزی گفته باشن!من خودم یه ذره شک داشتم اما با این دلایلی که سَروَر ما Stream می آره من قانع شدم!در ضمن خودش 4 داره و داره از روی دلیل حرف می زنه!می گه بعد از 48 ساعت درست می شه پس حتما می شه!(نویزه رو می گم)لطفا در مورد گوشی دیگه ای صحبت نکنین!با سپاس!البته بحث جالبیه چون تمام قابلیت های 4 معلوم شد و به قول شما اشکالاتی هم که داشت برای هم حل شدست!حالا ما این حرف رو زدیم باز می آن می گن آنتن آنتن آنتن!
    یه سوال از دوستان دارم app store تو کدوم کشور ها هست؟ممنون!

---------- Post added at 03:13 PM ---------- Previous post was at 03:08 PM ----------

ببخشید مزیت ها!اشتباه شد!اشتباه چاپی بود!
    بله این صحبت شما برای اونایی که آندروید هم نداشتن قاعدتا باید صدق بکنه درسته؟

آندروید برنامه و بازیهاش نهایتا 4 مگ هستن ولی اپل تا 600 مگ هم میرسه ولی همون 4 مگ کیفیتشون برابره با 600 مگی اپل خب اینجا یک ضعف اپل که میگین مکینتاش فلانه

اما کیفیت گوشی در ساخت بدنه دلیل بر بهتر بودن نیست وگرنه همتون می دونین که توی دنیا بیشترین فروش رو بلک بری داره با اینکه دیزاین خاصی هم نداره

اگر تونستم آمار جهانی براتون فردا میارم که ببینین مک و آندروید میزان فروششون کاملا برابره و اپل برتر نیست

آخر فروم باز pulp_152's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

دیگه این چیزها به مسائل بین دو کمپانی برمی گرده و ارتباط زیادی به End-User نداره. Apple خودش Option ها رو در نظر می گیره و مسلما بهترین Price/Performance رو تو استفاده از محصولات سامسونگ/ال جی دیده که ازشون استفاده کرده، سال دیگه هم شاید توی محصولات دیگه ای ببینه.
    بله منم میدونم که به خود اپل و سامسونگ ربط داره .. شما مطرح کردید بنده هم گفتم اگر خوب نبود و نمیصرفید مطمئن باشید استفاده نمیکرد ..

در مورد Intrinsity ، زیر مجموعه سامسونگ نبوده (و Apple هیچ وقت Intrinsity رو از سامسونگ نخرید!) ... بله با سامسونگ کار کرده در طراحی این هسته. با Apple هم کار کرده در طراحی پردازنده برای iPad ... و Apple هم با سامسونگ در ارتباط بوده برای تولید چنین پردازنده ای. اینطوری نیست که Intrinsity اگه در تاریخ April 2010 به عنوان زیرمجموعه Apple اعلام شد شب قبلش Apple یکدفعه به سرش زده باشه Intrinsity رو بخره و فرداش تموم بشه. دو کمپانی ماه ها به هم در ارتباط و همکاری بودن که نهایتا به این نتیجه رسیده. اینطوری هم نبوده که اگه Apple همه پردازنده ها رو بگذاره روی میز و تصمیم بگیره از این پردازنده سامسونگ استفاده کنه و اسمش رو بگذاره A4 . تعامل و ارتباط های زیادی لازمه بین دو کمپانی برای چنین همکاریهایی باشه Apple از ابتدای فاز طراحی مسلما در جریان کار بوده.
    متن خبر:

شرکت Intrinsity به عنوان يکی از غول های ARM شناخته ميشود. اين شرکت هسته hammnigbird را برای سامسونگ درست کرد که به نوعی، يک شاهکار به حساب آمده و سريعترين cortex-a8 موجود است. سامسونگ از اين پروسسور در S8500 Wave و Galaxy S استفاده کرده است.

قبلا تصور ميشد که اپل در آيفون بعدی باز هم به سراغ سامسونگ ميرود و پروسسورش را از اين شرکت ميخرد ولی با آمدن A4 اين قضيه منتفی شد. اپل حدود 2 سال پيش شرکت P.A. Semi را خريد و گفته ميشد که A4 محصول کار مشترک اپل و P.A. Semi است.
    امروز شايعاتی منتشر شده مبنی بر اينکه ، اپل شرکت Intrinsity که شريک اولش سامسونگ بود را خريده است! حتی شايد در A4 نيز از هسته Hummingbird استفاده کرده باشد!!!

يعنی شايد خريد Hummingbird از سامسونگ توسط اپل آغاز باز شدن پای Intrinsity به اين ماجرا باشد! بايد چند روزی منتظر بمانيم تا جواب تست های X-Ray بر روی A4 بيايد و ببينيم که بالاخره قضيه چيست؟ آيا Hummingbird در A4 هست يا خير!؟ آيا خريد Intrinsity توسط اپل حقيقت دارد!؟

اين شايعات پس از داون شدن سايت Intrinsity قوت گرفت:

حتی اگر شايعه خريد Intrinsity درست نباشد ، ظاهرا اپل به دنبال تعدادی از نفرات تيم طراحی شرکت Intrinsity است. بعضی از آنها حتی در Linkedin نام محل کار خود را از Intrinsity به Apple تغيير داده اند ولی بعدا دوباره همان Intrinsity را گذاشته اند:

a4

کد های تايپ شده بر روی A4:

• N26CGM0T 1007 APL0398 33950084
    • YNL184A2 1004 K4X2G643GE

K4X2 کد DRAM های سامسونگ است.

اطلاعات تکمیلی :

UBM TechInsight تاييد کرد که هسته Cortex-A8 استفاده شده در A4 مثل همانی است که در S8500 Wave استفاده شده ، يعنی همان hummingbird که البته گالاکسی هم ازش استفاده کرده...

و انگجت معروف!

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    در مورد A4 ، هسته Cortex A8 ای که در A4 و S5PC110 استفاده شده دقیقا یکی نیست و تغییرات جزئی برای هماهنگ شدن با سیستم عامل ها قطعات توش وجود داره. گرچه به جز اینها باز هم تفاوت هست و باز هم دقیقا یکسان نیستند.

اینکه Apple اومده و Intrinsity رو خریده مفهومش ارتباط و همکاری های بیشتر با سامسونگ در آینده است. این قضیه همکاری کلا یک چیز خیلی خوب برای هر دو کمپانیه (سامسونگ و اپل) .. اینکه بگیم Intrinsity قبل از فروشش به Apple با سامسونگ طراحی رو تموم کرده پس هیچ ربطی به Apple نداشته باز هم اشتباهه .. این اتفاق ها یک شبه نیفتاده. شکی هم نیست که سامسونگ توی تولید این پردازنده بیشتر از Apple نقش داشته و Apple بیشتر تغییراتی رو برای بیشتر هماهنگ کردنش با محصولات خودش داده. قبلا Apple مستقیما از CPU های سامسونگ استفاده می کرد، حالا کمی جلوتر اومده و خودش هم وارد فاز طراحی شده. عجیبه بعضی ها از این قضیه قصد دارن نتیجه های عجیب و غریب بگیرن!
    اینها دقیقا یکسان هستند و اون تغییراتی هم که میگید تغییراتی نیستند که باعث بشن بگیم با هم تفاوت دارند ... این تغییرات ممکنه حتی روی هامینگبرد هم بوجود میامد اگر اپل استفاده میکرد .. ولی اونقدر مهم نیستن که بشه گفت فرق دارن ..

بله معنیش همینه که در اینده همکاری بیشتری خواهند کرد اما اینجوری که بوش میاد .. اپل و سامسونگ با هم به مشکل خوردن هم بخاطر گالاکسی هم صفحه نمایش و سامسونگ چون با گوگل و مخصوصا مایکروسافت که یکی از طراحهای اصلی و محرم های مهم مایکروسافت هست و همینطور سیستم عامل بادا باعث شده که منافع اپل به خطر بیفته .. و از انجایی که اپل یک برند انحصار طلب هستش و دوست داره همه چی در انحصار خودش باشه شخصا به این رابطه امید زیادی ندارم ...

من قصد نتیجه عجیب غریب ندارم ... و مشکلی هم نیست .. مهم دیوایسی هست که اپل و سامسونگ به منو شما داره میده ...

فقط اون عده ای که میگن سامسونگ نمیتونه و توانشو نداره با اپل رقابت کنه یک مقدار باید تامل کنند ..
    Last edited by pulp_152; 30-06-2010 at 16:14.

5. 6 کاربر از pulp_152 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز NINTENDO_DS's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2005
    محل سكونت
    سرزمین مادری

پيش فرض

بچه ها من دیگه ادامه نمی دم صب می کنم آندروید فرویو بیاد تا رسما قبول کنین آیفون او اس 4 شکست میخوره

7. این کاربر از NINTENDO_DS بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Super Moderator Stream's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    Wolf Trap

پيش فرض

آندروید برنامه و بازیهاش نهایتا 4 مگ هستن ولی اپل تا 600 مگ هم میرسه ولی همون 4 مگ کیفیتشون برابره با 600 مگی اپل خب اینجا یک ضعف اپل که میگین مکینتاش فلانه

اما کیفیت گوشی در ساخت بدنه دلیل بر بهتر بودن نیست وگرنه همتون می دونین که توی دنیا بیشترین فروش رو بلک بری داره با اینکه دیزاین خاصی هم نداره

اگر تونستم آمار جهانی براتون فردا میارم که ببینین مک و آندروید میزان فروششون کاملا برابره و اپل برتر نیست
    دوست عزیز احساس می کنم صحبت های شما بر اساس بی اطلاعی است.

در مورد بازیها و برنامه های آیفون، بله Android برنامه 4 مگی داره، آیفون هم برنامه 4 مگی داره. اینکه آیفون بازی 600 مگابایتی داره، بله داره.. کیفیت اون بازی رو هم نگاه کنید قابل مقایسه با بازیهای چند گیگابایتی PSP است، نه بازیهای 4 مگابایتی Android.

اینکه بگید بازیهای 4 مگابایتی Android کیفیتشون مساویه با 600 مگابابیتی های آیفون، یه جورایی خنده داره بزرگترین ضعف فعلی Android اینه که اصلا سیستم بازی قوی ای نداره و بازیهاش فوق العاده ساده و معمولی هستند در حالی که آیفون داره تبدیل میشه به بزرگترین پلتفرم بازی موبایل دنیا (حتی بالاتر از PSP و Nintendo DS که صرفا کنسول بازی هستن) ... حالا شما دقیقا مخالفش رو می گید، خدا می دونه.

بله، آیفون حالا به خاطر Retina Display حجم بازیها و برنامه هاش بالاتر میره، چون برنامه نویس ها می تونند Artwork با رزولوشن بالاتر در برنامه ها و بازیهاشون قرار بدن. کیفیت بالاتر همیشه حجم بالاتر رو هم به همراه داره.

در مورد آمار جهانی، این آمار Smart Phone Market Share هست برای Q1 2010 که توسط Neilson ارائه شده:

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    که خودش گویای همه چیز است.

بچه ها من دیگه ادامه نمی دم صب می کنم آندروید فرویو بیاد تا رسما قبول کنین آیفون او اس 4 شکست میخوره
    این صحبت ها "فن بوی" بازی است .. iOS و Android هر دو نسبت به هم برتری هایی دارن حالا شما فن بوی Android هستید بهتره اینجا جو سازی نکنید.

بله منم میدونم که به خود اپل و سامسونگ ربط داره .. شما مطرح کردید بنده هم گفتم اگر خوب نبود و نمیصرفید مطمئن باشید استفاده نمیکرد ..
    دقیقا ..

اینها دقیقا یکسان هستند و اون تغییراتی هم که میگید تغییراتی نیستند که باعث بشن بگیم با هم تفاوت دارند ... این تغییرات ممکنه حتی روی هامینگبرد هم بوجود میامد اگر اپل استفاده میکرد .. ولی اونقدر مهم نیستن که بشه گفت فرق دارن ..
    کاملا صحیحه.
    تغییراتی که روی پردازنده ها انجام میشه تغییرات کلی نیست، صرفا تغییرات جزئی برای هماهنگ کردن با سیستم عامل (بطور مثال، تغییر در سیستم Instruction Fetching یا دستکاری در Pipelining ، نه تغییر در سیستم ترانزیستورها یا معماری پایه) ... این تغییرات اونقدر هستند که بشه گفت فرق دارند، ولی اونقدر نیستند که نشه گفت بر اساس معماری مشابهی هستند.

هدف من از اینکه می گم تغییر ایجاد شده این نیست که بگم سامسونگ ضعف داره، مسلما Apple از هر پردازنده دیگه ای هم که استفاده می کرد این تغییرات ایجاد می شد.

بله معنیش همینه که در اینده همکاری بیشتری خواهند کرد اما اینجوری که بوش میاد .. اپل و سامسونگ با هم به مشکل خوردن هم بخاطر گالاکسی هم صفحه نمایش و سامسونگ چون با گوگل و مخصوصا مایکروسافت که یکی از طراحهای اصلی و محرم های مهم مایکروسافت هست و همینطور سیستم عامل بادا باعث شده که منافع اپل به خطر بیفته .. و از انجایی که اپل یک برند انحصار طلب هستش و دوست داره همه چی در انحصار خودش باشه شخصا به این رابطه امید زیادی ندارم ...
    این قسمت رو Reply نمی کنم چون باعث انحراف تاپیک میشه ولی با این نظرات اصلا موافق نیستم.

من قصد نتیجه عجیب غریب ندارم ... و مشکلی هم نیست .. مهم دیوایسی هست که اپل و سامسونگ به منو شما داره میده ...

فقط اون عده ای که میگن سامسونگ نمیتونه و توانشو نداره با اپل رقابت کنه یک مقدار باید تامل کنند ..
    درسته.
    سامسونگ کمپانی کوچکی نیست و همین الان داره رقابت می کنه ولی نه در همه زمینه ها.. همونطور که اپل هم در همه زمینه ها با سامسونگ رقابت نمی کنه.

9. 6 کاربر از Stream بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز koroshfe's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Santiago Bernabeu

10

این حرف شما کاملا غیرمنطقیه چون ممکنه حجم بازی به مدت زمان بازی،منو ی اصلی،قابلیت اجرا و به قول شما کیفیت بازی!شما فقط داری به یه کدوم از اینا اشاره می کنی!یکی که شکمش گنده تره غذاشم بیشتره!کدوم گوشی تو دنیا 32 گیگ حافظه داره!به جز گوشی هایی که این گونه هستند!شما فقط مشکلتون روی بازیه و فقط می گین به خاطر این نباید ما 1000 تومن پول بدیم؟مگه آیفون یه کنسوله؟درسته 90 % مشتری ها اونو برای بازی می خرن ولی آیفون بسیار قابلیت هایی داره که گوشی های دیگه ندارن!قابلیتی منحصر به فرد که فقط با داشتن اون تجربه می شه!مثل بقیه ی محصولات اپل!نمی دونم چیجوری بگم!اپل بیشتر رو تم،زیبایی و راحتی کاربر توجه می کنه!درسته بعضی چیزها رو نداره ولی دلیل نمی شه بهترین گوشی جهان نباشه!برای مثال شما می گین مسئله ی دوربینشو بزرگ کردن:اپل تو تری جی اس همه چی داشت جز دوربین خوب!اپل اومد علاوه بر دوربین همه چیزشو بهتر کرد و با چیپست فوقالعاده قوی تر فقط 2 گرم اضافه تر شد!بذارین یه مثال بزنم:خود شرکت اپل گفته لپ تاپ های مک بوک پرو برای بازی مناسب نیستند!(به دلیل گرافیک 512)اما شواهد و رای کاربران نشان داده بازی ها رو بهتر از لپ تاپ های سونی وایو با گرافیک 3 مخصوص بازی اجرا می کنه!بعد یه چیز دیگه!وقتی تری جی اس اومد همه انتظار دوربین بهتر رو داشتن ولی به نظر من آیفون گوشی موبایله نه دوربین دیجیتال عکاسی!هر کی که گوشی خریده بعد از چند وقت متوجه شده که کار بدی کرده که به خاطر دوربینش اونو خریده!برای مثال گوشی جدید سامسونگ با دوربین 12.1 چه قابلیتی داره؟ با اون پول می تونستند یه دوربین دیجیتال بسیار عالی تهیه کنند!در ضمن بعضی از گوشی ها که می گن ما دوربین خیلی خوبی داریم بعد از آزمایش معلوم شده فقط حرفه و چنین نیست!فکر کنم قبلا گفتین آیفون دارین یا داشتین یه همچین چیزایی!به نظر من خیلی جای تعجب داره که شما از آیفون راضی نبودید و دارین اونو بد جلوه می دین!شما دیگه توقتون از گوشی خیلی بالاست یا این که با آیفون لج دارین؟مثل این که سوخته یا این که بلا داده سرتون ها؟خیلی دل پری ازش دارین!

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

سلام به همگی دوستان عزیز ، چه طرفدار اپل باشند . چه طرفدار بقیه برندها و چه بی طرف...
    راستش من اصلا دوست نداشتم که تاپیک منحرف بشه و یک کل کل توی تاپیک ایجاد بشه ولی با پستی که من دادم مثل اینکه یه مقدار این اتفاق افتاد.
    ببنید دوستان عزیز من اصلا طرفدار برند خاصی نیستم و اصلا از طرف هیچ برندی پشتیبانی مالی نمیشم که بخوام بیام اینجا سنگشون رو به سینه بزنم ولی...
    متاسفانه تعدادی از طرفداران محصولات اپل به خصوص آیفون ، خیلی افراطی برخورد میکنند و خیلی به قول معروف یک طرفه به قاضی میرن و استدلالشون اینه که چون فلان محصول رو اپل ساخته دیگه رو دست نداره و از این بالاتر موجود نیست و نمیخوان قبول کنند که اپل هم به طور طبیعی ضعف هایی داره و کمپانی های دیگه هم محصولات خوبی تولید میکنند که از محصولات اپل به مراتب میتونه بالاتر باشه ، در پستی که من دادم و اشاره کردم که بیشتر آیفون رو سامسونگ و ال جی ساختند منظورم این بود که همونطور که این دو کمپانی برای اپل محصول تولید میکنند اگه بخوان میتونند برای خودشون هم این کار رو بکنند که این کار رو هم انجام دادند.
    دوستای خوبم آدم نباید به طور مطلق چیزی رو تایید کنه و بگه که از این بهتر وجود نداره چون هیچی به غیر از خدا مطلق نیست.
    نظر شخصی من اینه که کمپانی اپل بسیار کمپانی بزرگ و موفق هست ولی در زمینه نرم افزار نه سخت افزار.
    فکر کنم همه این رو قبول دارین که ios 4 خیلی موفق تر از iPhone 4 هستش.
    امیدوارم که این رقابت ها بین شرکتها وجود داشته باشه تا ما شاهد پیشرفت و محصولات بهتری باشیم.
    با سپاس.

12. 5 کاربر از SevenHaft بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Mah12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام
    به نظرم دوستانی که میگن آیفون 4 بهتر نیست به این دلیله که فاصله آیفون 4 با 3GS به اندازه 3G واسشون مشخص نیست...
    به نظرم صبر کنید برنامه های مخصوص آیفون 4 و البته بازیهاش بیان بعد اختلاف مشخص میشه...
    اگه اختلاف قیمت 200 باشه واقعا آیفون 4 میارزه که احتمالا یه مدت دیگه همینطور هم میشه ....

سلام به همگی دوستان عزیز ، چه طرفدار اپل باشند . چه طرفدار بقیه برندها و چه بی طرف...
    راستش من اصلا دوست نداشتم که تاپیک منحرف بشه و یک کل کل توی تاپیک ایجاد بشه ولی با پستی که من دادم مثل اینکه یه مقدار این اتفاق افتاد.
    ببنید دوستان عزیز من اصلا طرفدار برند خاصی نیستم و اصلا از طرف هیچ برندی پشتیبانی مالی نمیشم که بخوام بیام اینجا سنگشون رو به سینه بزنم ولی...
    متاسفانه تعدادی از طرفداران محصولات اپل به خصوص آیفون ، خیلی افراطی برخورد میکنند و خیلی به قول معروف یک طرفه به قاضی میرن و استدلالشون اینه که چون فلان محصول رو اپل ساخته دیگه رو دست نداره و از این بالاتر موجود نیست و نمیخوان قبول کنند که اپل هم به طور طبیعی ضعف هایی داره و کمپانی های دیگه هم محصولات خوبی تولید میکنند که از محصولات اپل به مراتب میتونه بالاتر باشه ، در پستی که من دادم و اشاره کردم که بیشتر آیفون رو سامسونگ و ال جی ساختند منظورم این بود که همونطور که این دو کمپانی برای اپل محصول تولید میکنند اگه بخوان میتونند برای خودشون هم این کار رو بکنند که این کار رو هم انجام دادند.
    دوستای خوبم آدم نباید به طور مطلق چیزی رو تایید کنه و بگه که از این بهتر وجود نداره چون هیچی به غیر از خدا مطلق نیست.
    نظر شخصی من اینه که کمپانی اپل بسیار کمپانی بزرگ و موفق هست ولی در زمینه نرم افزار نه سخت افزار.
    فکر کنم همه این رو قبول دارین که ios 4 خیلی موفق تر از iPhone 4 هستش.
    امیدوارم که این رقابت ها بین شرکتها وجود داشته باشه تا ما شاهد پیشرفت و محصولات بهتری باشیم.
    با سپاس.
    دوست عزیز بیشترین دلیل فروش آیفون هم سیستم عاملشه و برنامه هاش... جدیدن خیلی رو سخت افزار مانور میده از 3GS به بعد...
    در ضمن فقط دوستان آیفونی افراط ندارن... این دوستان سامسونگی هستن به آیفون و همه چیزش گیر دادن که ثابت کنن گلکسی بهتره...
    نمیدونم فایدش چیه؟؟؟
    حتما منم الان طرفدار آیفونم
    فاکسکان واسه خیلی ها قطعه میزد و میزنه و الان هم مین برد میزنه اما ایسوس ازش بهتره نیست؟

ممنون
    Last edited by Mah12; 30-06-2010 at 16:51.

14. 2 کاربر از Mah12 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز ali racer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007
    محل سكونت
    Ķêŗmάņšĥąħ

پيش فرض

چطورین دوستانه اپلی ؟
    اون دوستمون گوشی خریده بود ازش راضیه ؟
    به ایراد خاصی برنخورده ؟

راستی
    اپل روز 2 شنبه فریمور جدید ارائه میده برای رفع مشکل اون سری از گوشی هایی که مشکل آنتن دهی داشتند
    امیدوارم که حل بشه

اگه نباشه جاش خالی می مونه arash s.b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

اینارو در حال حاضر می فروشن یا فقط در مرحله یک طرح هست ؟

بله.می فروشند ،شما چند تا می خوای؟
    قیمت در آمریکا 49$.
    خارج از آمریکا 20$ هزینه ی shipping.
    اگر بخواید می تونید از سایت grove سفارش بدید.
    ولی من دوستشون ندارم چون سیب پشت iphone پنهان میکنه.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •