الان اون عمه خانم که ریش نداره خوبه یابعد یا لیلا خانم![]()
الان اون عمه خانم که ریش نداره خوبه یابعد یا لیلا خانم![]()
یه سری چیز هست که توی سریالای ایرانی کلا رواج داره و هیچ وقت هم پاک بشو نیست....اینا یه سری واقعیته
1.یکی اینکه بدون اینکه طرف ریش داشته باشه نمیتونن نشون بدن که آدم خوبیه...یا اینکه اگر ریش نداشته باشه آدم بدیه..(نمونش که توی همین سریال هست)
2.اینکه همه ی روابط برای اینکه پیام اخلاقی داشته باشه به ازدواج ختم میشه ولی در روابط های اشتباه همیشه سر هر دو طرف به سنگ میخوره(مثل روابط دختر عموی سعید با اون هم دانشگاهیه سعید که کاملا پاکه و آخر و عاقبت داره ولی رابطه ساسان با اون دختره خیر:31)
3.به شدت و خیلی تابلو سریال رو کش میدن که آدم دقیقا حوصله اش سر میره(مثلا از یه طرف محسن از رستوران میاد بیرون و از یه طرف لیلا میره تو)
4.خیلی از سریال های ایرانی به خطر شخصیت های فیلم ها دنبال شدند نه داستانشون(مثلا من خودم این سریال رو بیشتر به خاطر سعید دنبال میکنم)
5.عکس العمل هایی رو بازیگرا تو چهرشون به کار میبرن که خیلی تابلو هست ولی طرف مقابل اصلا متوجه نمیشه یا در واقعا بهتره بگیم که کارگردان گفته که نباید متوجه بشه(مثلا سعید در مورد باباش با لیلا خانوم حرف میزنه و لیلا 10000 تا رنگ عوض میکنه و کللی کپ میکنه ولی سعید حتی تو دلشم نمیگه این چرا اینطوریه)
مسائل دینی انقدر مسخره بیان میشه تو سریال که حتی اونایی رو هم که به این چیزا اعتقاد دارند رو به خنده وا میداره(نمونه های بسیاری تو همین سریال دیده شد)
6.و فکر کنم رسمی ترین چیز اینه که از 100% داستان سریال،95% اون از قسمت پنجم به بعد توسط بیننده حدس زده میشه
حالا میگید بر اساس این چیزایی که من گفتم دیگه بیایم سریال ایرانی ببینیم که چی بشه؟
خب هر کسی سریال ایرانی رو به یه دلیلی میبینه که سلیقه اییه...من این سریال رو به خاطر سعید و به خاطر اینکه همه ی خانواده جمع میشن میبینن و حس خوبی به آدم دست میده میبینم![]()
البته تو این سریال یه کمی پیشرفت کردن
و نشون میده که کسی که ریش داشته باشه هم می تونه بد باشه یا حداقل خرده شیشه داشته باشه
نمونش فرهاد که البته در کل نقشش منفی نیست و در واقع اغفال شدست و اخرش به راه راست هدایت میشه
منتها نکته مهمتر اینه که اسمش فرهاده یعنی یه اسم ایرانی و اگر نقشش مثبت بود حتما اسمش عربی می بود![]()
حالا جدا از نقشش و این بحث ها من تا یادمه 2 نفر یکیشون 100 درصد و دیگری 90 درصد همیشه ریش داشتن
1 - پدر ریش بازیگرای ایرانی جواد هاشمی 100 درصد
2 - پسر ریش بازیگر های ایرانی حسن جوهر چی 90 درصد![]()
ریش مهم نیست ریشه مهمه " حکمت وزیدن باد وغیره..."![]()
یه چیزی تو این مایه ها! نه؟!: (البته با دفورمه شدنه دهان، چشم ها و ...!!!)
احتمالا اون موقع ها آنتن بوده!برای اثباتش میشه به نیما نگاه کرد! بالاخره بچه حلال زاده به داییش میره دیگه!
راستی آدم باورش نمیشه این نیما همون غلامرضا تو پنجمین خورشیده!
بالاخره پسر عبدالرضا اکبریه دیگه!! زده تو کاره نقشای متفاوت!
![]()
آقا اگه بالاتر از 100% هستش من اونو انتخاب می کنم! این بشر خسته نمیشه از نقشای مثبت و تکراری!! یادمه یه بار شهریاری دعوتش کرده بود به یه برنامه و موقع معرفیش گفت که ایشون 2000 دفعه شهید شدند، 1000 دفعه جانباز بودن، 90 درصد صحنه هایی که بازی کردن پشت خاکریز بود و...!!!1 - پدر ریش بازیگرای ایرانی جواد هاشمی 100 درصد![]()
من فکر کنم منفی ترین سریالی که بازی کرده، سریال بازی پنهان بوده!!! (اونجا هم مثبت ترین نقشو داشت!!)
اینی که شما گذاشتی حالت باشه یا چشم گفتنشهیه چیزی تو این مایه ها! نه؟!: (البته با دفورمه شدنه دهان، چشم ها و ...!!!)
اونی که دینگ گردنشو میده جلو موقعه ی آره یا بله گفتنشه
تفاوت زیادی بین این دو هست اگر توجه کنید...![]()
آهنگ فاصله ها از لهراسبی با کیفیت های مختلف: (امیدوارم تکراری نباشه!)
آهنگ با كيفيت MP3 320
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدآهنگ با كيفيت MP3 192کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهنگ با كيفيت MP3 128کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهنگ با كيفيت 64 OGGکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
آهنگ با كيفيت WMA 20 ( مخصوص تلفن همراه )کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم متن شعرشه:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگه فاصله افتاده ، اگه من با خودم سردم
تو كاری با دلم كردی كه فكرشم نمی كردم
چه آسون دل بریدی از دلی كه پای تو گیره
كه از این بدترم باشی واسه تو نفسش میره
نمی ترسم اگه گاهی دعاهامون بی اثر میشه
همیشه لحظه آخر خدا نزدیك تر میشه
تو رو دست خودش دادم كه از حالم خبر داره
كه حتی از تو چشماش و یه لحظه برنمی داره
تو امید منی اما داری از دست من میری
با دستای خودت داری همه هستی مو می گیری
دعا کردم تو رو بازم با چشمی که نخوابیده
مگه میذاره دل تنگی مگه گریه امون میده
مریض ام کرده تنهایی ببین حالم پریشونه
من اون قدر اشک میریزم که برگردی به این خونه
حسابش رفته از دستم شبایی رو که بیدارم
شاید از گریه خوابم برد درا رو باز میذارم
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدولی خدایی میشه یه کلیپ 10 دقیقه ای از حرکات گردنش گذاشت! من چند مورد پیدا کردم آخر خندست!اینی که شما گذاشتی حالت باشه یا چشم گفتنشه
اونی که دینگ گردنشو میده جلو موقعه ی آره یا بله گفتنشه
تفاوت زیادی بین این دو هست اگر توجه کنید...![]()
ولی انصافا خوب بازی می کنه!
یاعلی![]()
من این قسمتشو ندیدم. تکرارشم نتونستم ببینم. یه بامرام پیدا میشه قشنگ برا ما توضیح بده چی شد تو این قسمت؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)