تو پست بالا هم گفتیم.. سیستمشون کلا خرابه![]()
تو پست بالا هم گفتیم.. سیستمشون کلا خرابه![]()
واسه منم شیلترینگ خفن داره.
امروز من یه چیزی فهمیدم اونم اینه که هر پیشنهادی این شرکت دروغگو داد انجامش ندم:
من یه سیم کارت اعتباری دارم که 1000 شارژ می زنم و بعد اینترنت.بیشتر هم نه که نره رو هوا
امروز یه اشتباهی کریدم شگفت انگیز شارژ کردیم
جالبه می زنه اعتبار 6 ریال و مبلغ شارزشگفت انگیز 9900+1000 ریال!!!
که بخش دوم مبلغ کارتی هست که من وارد کردم+اعتباری که خودش هدیه داده ولی اعتبار اصلی رو اصلا اضافه نکرده!!
جالبتر اینه که این مبلغ قسمت دوم رو نمیشه باهاش اینترنت شارژ کرد و وقتی میزنم میگه که اعتبار نداری ولی ظاهرا sms میشه باهاش داد.3 روز هم بیشتر فرصت استفاده نداره.کسی نظری نداره؟
بر من لعنت که دفعه دیگه برا 100 تومن اضافه این کار رو بکنم
یکی میتونه توضیح بده ؟؟! برای بقیه دوستان فیل ترینک براس یا نه ؟!
من قبلا یه گوشی اشغالی داشتم فیل نبود ولی حالا که گوشی گرونی دارم هستش.نمی دونم به گوشی هم مربوط میشه یا نه
تا 5-6 ماه پیش که اپرا مینی داشتم فبلتر نبود ...
الآن رو نمیدونم ...
----------------------------------------
با اجازتون یه طرح شبانه رو هفته پیش فعال کردم و 92 تومن شارژ بیشتر باقی نذاشتم تا خود ایرانسل هم خجالت بکشه پول کم کنه !!
تا حالا هم بی اجازه کم نکرده
هیچی دیگه ؛ سرعت برای وبگردی افتضاحه اما دانلود میانگین 4 kb/s بوده تا حالا و منم 180 مگ رو تو 5شنبه جمعه دانلود کردم.
گوشیم هم k510 هست که EDGE نداره و تو این چند روزه یه گوشی EDGE دار دستم نیومده که ببینم تو شهرمون فعاله یا نه ...
خلاصه ، به 3 تومن می ارزه مخصوصا" اگه جایی باشی که سرعتت 27-30 kb/s باشه ...
ببینم هنوز از دوستان طرح 1 ماهه ( چه شبانه چه تمام اوقات ) کسی به حجم 3 گیگ نرسیده که ببینم غیرفعال شده یا نه ؟ برای من که غیرفعال شده .
کی فعال کردی کی تموم شد؟
از کجا فهمیدی 3 گیگ دانلود کردی؟
من گوشیم یه کانتر واسه این کار داره .. دیروز یه ماهه شارژ کردم .. کانتر رو گذاشتم رو 3000 مگ اخطار بده.
تست می کنم جوابشو می گم![]()
دوم تیر فعال کردم و هفتم تیر غیرفعال شد . یا بهتر بگم کانکت میشه اما سند و رسیو نداره .
با نرم افزار bandwidth meter در ضمن من با پی سی کانکت میشم .
ممنون .
همون طور که در پست صفحه قبل گفتم ایرانسل هیچ وقت نمیاد با جی پی ار اس نامحدود نون وایمکسشو ببره . چون اون وقت دیگه کسی نمیاد واسیه 128 کیلو بیت با سه گیگ ترافیک در ماه 12 تومن بده و تازه 66 هم پول مودم بده .
یعنی تو 5 روز 3گیگ دی ال کردی؟
عجب!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)