تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 311 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 3108

نام تاپيک: FIFA 11 - نسخه Console

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

یک ویدئو از آرون مک هاردی ( از سازندگان و دست اندرکاران بخش گیم پلی بازی ) در مورد چند ویژگی جدید این نسخه ( توی ویدئو تصویری از بازی پخش نمیشه ) .

ایشون توی این ویدئو سه خصوصیت جدید از گیم پلی این نسخه رو معرفی میکنه :
    1- مالکیت توپ . ایشون میگه ما توی این نسخه سعی کردیم سبک بازی تیمهایی که تملک بیشتری بر توپ دارن رو در این بازی شبیه سازی کنیم و به آرسنال بعنوان یک نمونه اشاره میکنه که توی این نسخه بیشتر توپو حفظ میکنه و در زمین اونو بیشتر بین خودشون به چرخش در میارن و در اینجا بازیکنان این تیم صبر و حوصله بیشتری برای بدست آوردن موقعیت از خودشون نشون میدن .
    2- هوش مصنوعی CPU در زمینه دریبل زنی . ایشون میگه پرسنالدی پلاس ویژگی مهم و بر جسته ای در این نسخه به شمار میاد . در این زمینه روی هوش CPU برای دریبل زنی بازیکنان کار شده و شما توی این نسخه خواهید دید که بازیکنان نسبت به قبل بیشتر اقدام به دریبل زنی میکنند و سعی میکنند از شما عبور کنند البته این ویژگی در مورد تمام بازیکنان وجود نداره و بازیکنانی مثل مسی و رونالدو نسبت به بازیکنان عادی بیشتر از حرکات تکنیکی برای دریبل زنی استفاده میکنند .
    3 - ویژگی سوم اینکه توی این نسخه در مجموع حریف در جلوی دروازه شما حرکات جسورانه بیشتری از خودشون بروز میدن .

لینک ویدئو :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    یا

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. 12 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه cazador's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    جایی که با نفس کشیدن آدم هم کار دارن

پيش فرض

به نظر من یه چیزه مهم که فیفا کم داره (البته PES 2010 رو نمیدونم،به دلیل کمبود وقت نخریدم، که اونم بعید میدونم داشته باشه ) اینه که ما بارها توی واقعیت میبینیم که بازیکن می ایسته فکر میکنه یه نیگا به اطرافش میکنه بعد اقدام میکنه حالا یا پاس میده یا حرکت میکنه. ولی تو این بازی عملا همچین چیزی نیست فقط دو حالت داره یا توپ حرکت داره یا بازیکن. اگه منظور از مورد یک که حسین آقا تو پست قبلی نقل کرد این باشه به نظر من عالی میشه.

4. این کاربر از cazador بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز 4039's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    N36°17'45-E59°36'43

پيش فرض

به نظر من یه چیزه مهم که فیفا کم داره (البته PES 2010 رو نمیدونم،به دلیل کمبود وقت نخریدم، که اونم بعید میدونم داشته باشه ) اینه که ما بارها توی واقعیت میبینیم که بازیکن می ایسته فکر میکنه یه نیگا به اطرافش میکنه بعد اقدام میکنه حالا یا پاس میده یا حرکت میکنه. ولی تو این بازی عملا همچین چیزی نیست فقط دو حالت داره یا توپ حرکت داره یا بازیکن. اگه منظور از مورد یک که حسین آقا تو پست قبلی نقل کرد این باشه به نظر من عالی میشه.
    نه متاسفانه این موردی که شما بهش اشاره کردی که مساله بسیار مهمی هم تلقی میشه هنوز توی هیچ بازی فوتبالی به اجرا در نیومده . امسال کونامی بخشی از این جریان رو توی دفاع میخواد پیاده کنه اما به دلیل تنوع و وسعت این موضوع به نظر نمیرسه هنوز بصورت ملموس شاهد این مساله باشیم .
    تقریبا دو ماه پیش با مشورت با چند نفر از کاربران ما این مورد رو بعنوان فید بک برای EA فرستادیم حالا باید ببینیم توی نسخه 12 چیکار میکنن .

6. 3 کاربر از 4039 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

کاملا درسته ... ولی در این مورد گیمر خودش محیط رو اینطور ایجاد میکنه یا اگه بخوام بیشتر توضیح بدم چون گیمر به بازی تسلط بیشتری نسبت به بازیکنان داخل زمین داره برای همین بازی سرعتی رو روی این کاراکترها پیاده میکنه و معمولا هم گیمر ها همینطور بازی میکنند.
    از طرفی توانایی نگه داشتن بازیکن و توپ در این سری بازی ها تعبیه شده بود... شما میتونید با استفاده از این امکانات حرکات بازیکنان رو طبیعی تر جلوه بدید ...

8. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    زیر خط فقر

پيش فرض

این مورد اول برای اجرا لازمه اش استفاده از همین سیستمی هست که شما گفتید :

یک ویدئو از آرون مک هاردی ( از سازندگان و دست اندرکاران بخش گیم پلی بازی ) در مورد چند ویژگی جدید این نسخه ( توی ویدئو تصویری از بازی پخش نمیشه ) .

ایشون توی این ویدئو سه خصوصیت جدید از گیم پلی این نسخه رو معرفی میکنه :
    1- مالکیت توپ . ایشون میگه ما توی این نسخه سعی کردیم سبک بازی تیمهایی که تملک بیشتری بر توپ دارن رو در این بازی شبیه سازی کنیم و به آرسنال بعنوان یک نمونه اشاره میکنه که توی این نسخه بیشتر توپو حفظ میکنه و در زمین اونو بیشتر بین خودشون به چرخش در میارن و در اینجا بازیکنان این تیم صبر و حوصله بیشتری برای بدست آوردن موقعیت از خودشون نشون میدن .
    2- هوش مصنوعی CPU در زمینه دریبل زنی . ایشون میگه پرسنالدی پلاس ویژگی مهم و بر جسته ای در این نسخه به شمار میاد . در این زمینه روی هوش CPU برای دریبل زنی بازیکنان کار شده و شما توی این نسخه خواهید دید که بازیکنان نسبت به قبل بیشتر اقدام به دریبل زنی میکنند و سعی میکنند از شما عبور کنند البته این ویژگی در مورد تمام بازیکنان وجود نداره و بازیکنانی مثل مسی و رونالدو نسبت به بازیکنان عادی بیشتر از حرکات تکنیکی برای دریبل زنی استفاده میکنند .
    3 - ویژگی سوم اینکه توی این نسخه در مجموع حریف در جلوی دروازه شما حرکات جسورانه بیشتری از خودشون بروز میدن .

10. این کاربر از Big-Boss بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

دوستان نمي دونم سوالم تكراريه يا نه اما سوالم اينه كه آيا براي ‍PC مثل كنسولهاست يا باز هم مثل FIFA 10 ضعيفه ؟

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

نه متاسفانه این موردی که شما بهش اشاره کردی که مساله بسیار مهمی هم تلقی میشه هنوز توی هیچ بازی فوتبالی به اجرا در نیومده . امسال کونامی بخشی از این جریان رو توی دفاع میخواد پیاده کنه اما به دلیل تنوع و وسعت این موضوع به نظر نمیرسه هنوز بصورت ملموس شاهد این مساله باشیم .
    تقریبا دو ماه پیش با مشورت با چند نفر از کاربران ما این مورد رو بعنوان فید بک برای EA فرستادیم حالا باید ببینیم توی نسخه 12 چیکار میکنن .
    پس یه حرکت هایی شده
    ولی حیف با شرایطی که از 11 گفتن اگه این رو هم داشت خیلی طبیعی میشد. ولی دایگه یاد گرفتیم که دیر و زود داره ولی ...
    کاملا درسته ... ولی در این مورد گیمر خودش محیط رو اینطور ایجاد میکنه یا اگه بخوام بیشتر توضیح بدم چون گیمر به بازی تسلط بیشتری نسبت به بازیکنان داخل زمین داره برای همین بازی سرعتی رو روی این کاراکترها پیاده میکنه و معمولا هم گیمر ها همینطور بازی میکنند.
    از طرفی توانایی نگه داشتن بازیکن و توپ در این سری بازی ها تعبیه شده بود... شما میتونید با استفاده از این امکانات حرکات بازیکنان رو طبیعی تر جلوه بدید ...
    بله شما خودت میتونی این کار رو انجام بدی من خودم این کار رو انجام میدم. ولی کلا بازی از ریخت میوفته البته به نظر من. البته از ریخت هم که بگذریم کلا زیاد نمیتونی این کار رو ادامه بدی چون مدام تحت فشاری
    Last edited by cazador; 29-06-2010 at 18:02.

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

بله شما خودت میتونی این کار رو انجام بدی من خودم این کار رو انجام میدم. ولی کلا بازی از ریخت میوفته البته به نظر من. البته از ریخت هم که بگذریم کلا زیاد نمیتونی این کار رو ادامه بدی چون مدام تحت فشاری
    بله درسته ... برای اینکه طرف مقابل هم مثل یک گیمر و در حقیقت تخیلی ترین نوع بازی رو به کار میبره واسه همینه که شما نمیتونین اینطور بازی مداوم نگه دارید ...

14. 3 کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت

پيش فرض

بله درسته ... برای اینکه طرف مقابل هم مثل یک گیمر و در حقیقت تخیلی ترین نوع بازی رو به کار میبره واسه همینه که شما نمیتونین اینطور بازی مداوم نگه دارید ...
    پس اگه این مورد تو خود بازی رعایت بشه ما شاهد بازیه قشنگ تری هستیم، تا همش بخوایم ادای یه بازیه قشنگ رو در بیاریم

اگه نباشه جاش خالی می مونه Abas1100's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

سلام

عزیز من خیلی به نکست بودن امید نداشته باش چون احتمالا نکست نمیشه
    من کاملا موافقم
    میگم ... نکنه خبری از نسخه ی pc نمیدن بیرون که با خبر نکست شدنش بمب بترکونن . امیدوارم اینطور باشه .
    فکر نکنم این بمب بترکه چون با ویدئو ها و تصاویری که تا به حال منتشر شده و دوستان همه دیدن گروه سازنده XBOX 360 & PS3 کاملا جدا کار می کنن پس لزومی نداره به ساخت نکست فیفا11 پی سی امیدوار بود

دوستان نمي دونم سوالم تكراريه يا نه اما سوالم اينه كه آيا براي ‍PC مثل كنسولهاست يا باز هم مثل FIFA 10 ضعيفه ؟
    نمیشه گفت ضعیف ولی بهتره بگیم نکست نیست چون ممکنه بازی مثل نکست نباشه ولی قشنگ باشه

17. 2 کاربر از Abas1100 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •