ماشالله
همينجور داره صفحات تايپيك ميره بالا
بابا يواش يواش منم دارم طرفدار اين تيم ميشم
ما ايرانيا ما ايرانيا.....![]()
ماشالله
همينجور داره صفحات تايپيك ميره بالا
بابا يواش يواش منم دارم طرفدار اين تيم ميشم
ما ايرانيا ما ايرانيا.....![]()
دوستان میدونستید برناردز که الان در تیم اندرلخت بازی میکنه از آکادمی تیم سائوپائولو وارد عرصه فوتبال شده؟
منبع:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تعداد صفجه های اینجا از همه تاپیکا بیشتره.
معلومه که توی ایران یا حتی کل دنیا محبوبیت ترین و پر طرفداترین تیم ملی هندوراس هستش.
زنده باد کهکشانی های هندوراس![]()
سلام بچه ها
دوستان من با دکمه ی تشکر تو این تاپیک یه مشکل کوچیک پیدا کردم بنابراین نتونستم از پست های خوب و مفید و سرشار از انرژیتون تشکر کنم
همینجا لفظی تشکر میکنم فعلا...لطفا بپذیرید
زنده باد کاتراچوها....زنده باد پی سی ورلد
جورجی ولکام (مهاجم سرزن تیممون!)
او در 9مارس 1985 در ایالت روئاتان هندوراس دیده به جهان گشود
او با قد 192سانتیمتری خود تیمهای زیادی را از جمله آرسنال در یک دوره ی 4ساله(2004-2008) تجربه کرده است!
او از سال 2008 بعضویت تیم ملی هندوراس درآمد و بعلت نداشتن تحمل دوری از وطن به عضویت تیم موتاگوا درآمد!
نام کامل او جورجی ویلسون ولکام کولینز هست و 18گل برای آرسنال و همچنین 23گل برای تیم حاظرش بثمر رسانده
او 3گل ملی که یکی از آنها را به ایالات متحده آمریکا زده در کارنامه خویش دارد!
کره شمالی خطرناکتره.اگه تا فینال بهش نخوریم شانس اوردیم.رضمن همه ی فوتبال بازی نیست! یکم واقع بین باش! براحتی با 3برد میایم بالا. سوازو هم آقای گل میشه! اما آلمان واقعا سد بزرگیه!
میگم حالا چی شده همه طرفدار خندوراس شدن؟
ممنون/![]()
همونطور که دوستمون سورنا گفتن ضعیفترین تیم حاضر در این جام کره شمالی هست!کره شمالی خطرناکتره.اگه تا فینال بهش نخوریم شانس اوردیم.
باید یه معجزه ی بزرگی بشه که بیاد بالا! بیاد هم 10تا میزنه جورجی ولکام بهشون : دی
من جای شما تشکر می کنم از همه پستا
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)