تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 182 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1816

نام تاپيک: اینترنت استان کرمان

پروفشنال farshad.88's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    رفسنجان

12 کرمان اماده باش که دارم میام

وایمکس مبین نت :

کرمان - خ فلسطين - خ ابن سينا - ساختمان شيوا - ط 4

آریا گستر - مجيد مهتري زاده - 0341-2264606
    lسلام دوستان
    من الان رفسنجان هستم. تا 1 ماه دیگه میام کرمان واسه همیشه. میخواستم پیشاپیش کارای ADSL رو ردیف کنم. تا الان که توی تایپیک رو نگاه کردم. وایمکس و دیده بان نت راضی بودن بچه ها
    قیمت هاشونو هم میتونید بگین چجوریه ؟ مثلا 1 ماه 256 با 3 گیگ دانلود چند در میاد ؟الان دیگه مودم وایمکس رو مجانی نمیدن ؟ قیمتش چنده ؟
    اگه بخوام بلوار جمهوری یا خیابون استقلال خونه بگیرم به کدوم مرکز مخابراتی نزدیکترم ؟ از بین وایمکس و دیده بان نت کدوم بهتره ؟
    مرسی دوستان

داره خودمونی میشه Ocaryx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

lسلام دوستان
    من الان رفسنجان هستم. تا 1 ماه دیگه میام کرمان واسه همیشه. میخواستم پیشاپیش کارای ADSL رو ردیف کنم. تا الان که توی تایپیک رو نگاه کردم. وایمکس و دیده بان نت راضی بودن بچه ها
    قیمت هاشونو هم میتونید بگین چجوریه ؟ مثلا 1 ماه 256 با 3 گیگ دانلود چند در میاد ؟الان دیگه مودم وایمکس رو مجانی نمیدن ؟ قیمتش چنده ؟
    اگه بخوام بلوار جمهوری یا خیابون استقلال خونه بگیرم به کدوم مرکز مخابراتی نزدیکترم ؟ از بین وایمکس و دیده بان نت کدوم بهتره ؟
    مرسی دوستان
    پارس آنلاین هم بعضی مناطق خیلی خوبه ...

وایمکس هنوز طرح ویژه سالیانه داره ... 200 تومن 20 گیگ همراه با مودم ! یکی از دوستام میخواد بگیره .

اگرتوی بلوار نزدیک های امام جمعه خونتون باشه نزدیک دکل هستید و وایمکس خیلی خوبه .

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    از دیده بان نت و پارس آنلاین تو استقلال و اولای بلوار جمهوری خبری ندارم ، ولی هر دو تاشون تو مرکز الغدیر خوب هستند .

3. این کاربر از Ocaryx بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Feb 2009

پيش فرض

سلام دوستان من 4 سال پیش کرمان بودم از شرکت راه آیند پیام سرویس میگرفتم و اون موقع شرکت های کمی بودن برای سرویس ADSL و ماهی 75 تومان راه ایند پیام میدادم 256 بدون bw . !
    الان دوباره دارم میام کرمان میخوام ADSL بگیرم حالا نمیدونم از کدوم شرکت بگیرم . ! وایمکس بگیرم . !؟
    الان خود مخابرات ADSL نمیده . !؟
    از کدوم شرکت میتونم بدون Bw بگیرم . !؟

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

سلام دوستان من 4 سال پیش کرمان بودم از شرکت راه آیند پیام سرویس میگرفتم و اون موقع شرکت های کمی بودن برای سرویس ADSL و ماهی 75 تومان راه ایند پیام میدادم 256 بدون bw . !
    الان دوباره دارم میام کرمان میخوام ADSL بگیرم حالا نمیدونم از کدوم شرکت بگیرم . ! وایمکس بگیرم . !؟
    الان خود مخابرات ADSL نمیده . !؟
    از کدوم شرکت میتونم بدون Bw بگیرم . !؟
    سلام دوست عزیز
    منم اونموقع از این شرکته که میگی ADSL داشتم اما ورشکست شد و بعد از کلی مصیبت و سردر گمی تمام سرویس هاشو واگذار کرد به یه شرکت دیگه.
    البته من الآن وایمکس رو از شرکت آریاگستر دارم
    آدرسشم اینه:

کرمان - خیابان ابن سينا - ساختمان شيوا - طبقه 4

شرکت آریا گستر - تلفن 2224445
    Last edited by mbm2000; 26-04-2011 at 22:51.

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

توصیه من دیده باننت سرویس 512 هست.
    در مورد وایمکس نمی دونم کرمان چطوری واقعا

داره خودمونی میشه WikiJoon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

سلام
    من شاتل 512 دارم که مدتیه افتضاح شده
    قبلا سرعت دانلودش در شبانه روز حدود 65 بود اما الان 1 شب تا 3 تقریبا قطع میشه
    فکر کنم سیاست شاتل هست که ملت نا امید بشن بگیرن بخوابن
    دوست عزیز ...ALI... من تو سایت دیده بان نت رفتم چند نوع سرویس داره ،کدومش مد نظر شماست و چه مزیت هایی داره؟

8. این کاربر از WikiJoon بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال aliscan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    ♥کرمـــان♥

پيش فرض

سلام
    دوست عزیز ...ALI... من تو سایت دیده بان نت رفتم چند نوع سرویس داره ،کدومش مد نظر شماست و چه مزیت هایی داره؟
    سلام
    اتفاقا واسه منم یه همچین مشکلی بوجود اومد که می خواستم بیام تو این تاپیک مطرح کنم،ببینم دوستان هم همین مشکل رو دارن یا نه؟!

من چندین بار گزارش مشکل زدم هر دفعه این متن رو واسم می فرستادن:
    با سلام

مشترک گرامی آقای -----------
    بی‌گمان اطلاع دارید كه خدمات دسترسی به اینترنت، به صورت Share یا به اشتراك‌‌گذاری شده به مشتریان ارایه می‌شود. حال آن كه شركت شاتل از رویه‌ها و عرف معمول شركت‌های اینترنتی در كشورهای پیشرفته تبعیت نمی‌كند و برای افزایش خوشنودی مشتریان، ضریب اشتراك گذاری را تا حد بسیار قابل توجهی كاهش داده است.
    در چنین شرایطی اگر گروهی از مشتریان، اقدام به دریافت فایل‌های پرحجم كنند، ممكن است مصرف بالای پهنای باند منجر به كاهش پهنای باندی شود كه سایرکاربران از آن استفاده می‌كنند. چه آن گاه، این موضوع می‌تواند در در ساعات اوج مصرف، افت سرعت سرویس آنها را نیز در پی داشته باشد.
    به عرض میرساند متاسفانه تکرار الگوی مصرف بالا روی سرویس شما باعث ایجاد اختلال روی اینترنت سایر کاربرانی شده است که با شما مشترکا از اینترنت استفاده مینموده اند.
    در همین راستا موقتا محدودیت هایی روی سرویس شما اعمال شده است.امید است این موضوع حمل بر اهانت به شما نبوده باشد چرا که به ناچار جهت جلوگیری از تضعیع حقوق سایر کاربران این اتفاق افتاده است.

با تشکر
    دیگه کم کم دارم از شاتل نا امید میشم.قبلا 1 تا 7 صبح رایگان بود الان شده 3 تا 7 چه سیاسی به خرج میدن واسه اینکه خدمات رایگان ارائه نکنن.

10. این کاربر از aliscan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه metal0003's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2009

پيش فرض

شما از شرکت دیدبانت بگیرید من نزدیک به سه سال ازش اشتراک دارم خیلی کم پیش امده قطع بشه و سرویس 512 حجمی که سرعتش زیاد حدود 100 شبهای هم خوب 70 60

12. این کاربر از metal0003 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام دوستان. من شاتل دارم مرکز مفتح. واقعا افتضاحه شاتل. پینگ خیلی بدی داره. واسه من پینگ از همه چیز مهمتره. بهترین پینگ رو کدوم شرکت داره؟ داتک یا همون نخل جنوب چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.

14. این کاربر از hamidkabir بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ...ALI...'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    کرمان

پيش فرض

سلام
    بهترین سرویسش به نظر من سرویس 512 dbn هست.

سلام دوستان. من شاتل دارم مرکز مفتح. واقعا افتضاحه شاتل. پینگ خیلی بدی داره. واسه من پینگ از همه چیز مهمتره. بهترین پینگ رو کدوم شرکت داره؟ داتک یا همون نخل جنوب چطوره؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.
    دیده بان نت پینگ خوبی داره.
    برای بازی مخصوصا
    از بقیه شرکت ها به جز شاتل و پارس خبری ندارم که اونا داغونن.

سلام
    اتفاقا واسه منم یه همچین مشکلی بوجود اومد که می خواستم بیام تو این تاپیک مطرح کنم،ببینم دوستان هم همین مشکل رو دارن یا نه؟!

من چندین بار گزارش مشکل زدم هر دفعه این متن رو واسم می فرستادن:

دیگه کم کم دارم از شاتل نا امید میشم.قبلا 1 تا 7 صبح رایگان بود الان شده 3 تا 7 چه سیاسی به خرج میدن واسه اینکه خدمات رایگان ارائه نکنن.
    شما قطع امید کنید زودتر
    چون داغون درستم نمی شه و سیاست این شرکت هست به گونه ای.

---------- Post added at 01:17 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------

ببینیییید صد بار گفتم:
    اگه کرمان رندگی می کنین به هیچ عنوان شاتل نگیرید
    داغوننننننننن.

16. این کاربر از ...ALI... بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •