وایو من عزیز برای ابدیت بایوس رفتم سایت ایسوز انواع ورزن با لینکهای مختلف بود نفهیدم کودمو دانلود کنم وچه جوری نصب کنم راستی تا یادم نرفته اول که لبتاب رو گرفتم Driver Genius Professional Edition تمام دریورها رو ابدیت کردم وبعد پیغام داد تمام درایورها ابدیت شده ومن هم خیالم راحت شد تا دیروز که اتفاقی به ایسوز سر زدم دیدم ورژنهاش یا ورزن الان من که206 متفاوت هست..
قضیه چه جوریاست ...
من امتحان نکردم.اما یکی از دوستان(Vespoher ) این کار رو انجام داده بود ازش خواهش میکنم که به سوال شما جواب بده.
.gif)
ممنون VAIOMAN عزیز
البته من بایوس رو آپدیت نکردم ولی کارت صدا رو چون یه مشکلی داشت آپدیت کردم و حل شد.
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این لینک صفحه ساپورت اسوس که درایور های جدید رو عرضه میکنه . مدل و سری لپ تاپ رو بزن . بعدش میپرسه سیستم عاملت چیه .
در مورد آپدیت بایوس اگه مشکلی نداری عوض نکن .اینو تو صفحه ساپورت اسوس نوشته ولی اگه مشکل داری و بلدی چطوری عوض کنی خوب چه بهتر.
توی خود سایت هم در مورد آپدیت بایوس توضیح داده . حتما بخون ... اینم عکس صفحه آپدیت ...

واسه آپدیت بایوس هم یه نرم افرار کوچیک رو باید از سایت اسوس بگیری که بایوس قبلی رو فلش کنه و با جدیده آپدیت کنه .
تو تصویر بالا نوشته اگر در حین آپدیت بایوس بی دقتی کنید ممکنه با مادربردتون مشکل پیدا کنی.
آپدیت کردی خبرش هم به ما بده... موفق باشی..