فرگوسن برای تماشای اوزیل به ورزشگاه رفت
سایت گل – هرچند سر الکس فرگوسن گفته از تیم فعلی منچستر یونایتد بسیار راضی است، اما به نظر میرسد هیچ کس حاضر نیست فرصت خرید مسعود اوزیل، ستاره آلمانی وردربرمن را از دست بدهد.
این بازیساز توانمند کورد توجه چندین باشگاه اروپایی قرار گرفته و فرگوسن حاضر شد جلسه تمرین آزاد سالانه یونایتد را از دست بدهد تا بازی این بازیکن 21 ساله را از نزدیک تماشا کند، اقدامی که به نظر میرسد حاکی از خرید احتمالی اوزیل برای یونایتد باشد.
اوزیل که گفته بسیار یونایتد را میستاید در بازی دوستانه وردربرمن با فولام درخششی نداشت و فولام پنج بر یک پیروز شد.
زولتان گرا هتتریک کرد و بابی زامورا که امیدوار به دعوت به تیم ملی انگلیس است هم گل زد.
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
فرگوسن: کریس اسمالینگ مانند ریو فردیناند جوان است
سایت گل – سر الکس فرگوسن، مربی منچستر یونایتد کریس اسمالینگ را ستوده و او را با ریو فردیناند مقایسه کرده است.
اسمالینگ با قیمت 10 میلیون پوند از فولام خریداری شد و میتواند روز یکشنبه در دیدار کامیونیتی شیلد مقابل چلسی به میدان برود.
فردیناند هنوز با مصدومیت دست و پنجه نرم میکند و این بازیکن 20 ساله میتواند بازیکن مهمی برای فرگوس در این فصل باشد. مربی یونایتد باور دارد او میتواند بازیکنی بزرگ برای آینده باشگاه شود: «کریس بسیار خوب توپ را پاس میدهد، سریع است، بلندقامت است و پتانسیل فراوانی دارد. او باید فیزیک بالاتنهاش را تقویت کند، اما این اتفاق هم خواهد افتاد. او مانند ریو جوان است و مطمئنم که برای ما بسیار عالی کار خواهد کرد.»
اسمالینگ فاش کرد که احتمال این که جانشین فردیناند شود او را مضطرب میکند، اما به هر حال به تواناییهایش اعتماد دارد: «احتمال دارد که در ابتدای فصل فرصت حضور در ترکیب ثابت را بیابم. مربی گفته که آماده باشم، او به من گفته بخشی از تیم اصلی خواهم بود. اما کفشهای ریو بسیار بزرگ هستند و پای من در آنها جا نمیشود. او یکی از بهترین مدافعان دنیاست. میخواهم ویژگیهای او را داشته باشم. هر مدافع جوانی باید به او نگاه کند و یاد بگیرد. اما برای شروع با یونایتد در لیگ برتر اضطراب دارم. با توجه به جایی که از آن آمدم، این پرشی بزرگ برای من است. من در دیدارهای دوستانه برای یونایتد بازی کردهام، اما هنگامی که آغاز فصل فرامیرسد بیتردید نگرانیهایی به وجود میآید.
ونگر: آرسنال میتواند این فصل قهرمان لیگ برتر شود
سایت گل – آرسن ونگر، مربی آرسنال بر این باور است که باشگاهش میتواند در این فصل لیگ برتر را فتح کند. او پس از پیروزی تیمش مقابل لژیا ورشو درباره آرسنال صحبت کرده است.
آرسنال از سال 2004 فاتح لیگ برتر نشد، اما ونگر مطمئن است این طلسم میتواند در سال 2011 شکسته شود: «مطمئن هستم که میتوانیم قهرمان شویم. ما فصل گذشته سوم شدیم و تنها دو گام تا قهرمانی فاصله داشتیم. مطمئن هستم این بار میتوانیم به رتبه اول برسیم.»
ونگر همچنین از این که تئو ولکات، جک ویلشر و کیهران گیبس را در لیست تیم ملی انگلیس برای دیدار دوستانه مقابل مجارستان میبیند خوشحال است: «گیبس به اوج برگشته و این خبر خوبی برای ما و انگلیس است. ولکات و ویلشر امروز کمی خسته بودند اما در کل پیشفصلی عالی داشتهاند و کارشان را به خوبی برای تیم ملی انجام خواهند داد.»