براتون پ.خ می زنم.
براتون پ.خ می زنم.
سلام من هم می خوام توی این آموزش وآزمونش شرکت کنم چکار کنم؟
سلام من از تربت حیدریه ام برای شرکت در آزمون چه کنم
سلام
ثبت نام برای آزمون دی توی تهران شروع شده و تا 23 آذر هم ادامه داره
یک سوال در رابطه با این نمونه سوال هایی که برای کارور عمومی گذاشتید: کلید جوابهای این سوالات را از کجا مشه پیدا کرد؟
مرسی
من هم می خوام بشرکتم....
نمیشه فقط بیام امتحانش رو بدم و مدرک بگیرم.؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تشکر مرتضی جان.
میشه در مورد شرایط مدیر و موسس بیشتر توضیح بدید؟ یک نفر هم می تونه مدیر باشه هم موسس؟
نمی خوام از امتیاز کسی استفاده کنم.
من قبلاً کارت مربی گری موقت گرفتم که تمام مراحل آزمایش و سوء پیشینه و مصاحبه و ... را رفتم. مدرک لیسانس هم دارم. الان چطور میشه کارتم را دائم کنم ؟
شنیدم اگه یک آموزشکاه یک نفر را سه سال به عنوان مربی معرفی کنه بعد سه سال می شه کارت دائم گرفت، این مطلب صحت داره؟
اگه ممکن ریز به ریز کارایی که باید انجام بدم را برام توضیح بدید.![]()
برای برنامه نویسی و طراحی وب هم فنی حرفه مدرک میده؟ چجوری بفهمیم چیا هستن؟ یعنی چه نرم افزار و زبانی برای اون امتحان هست؟
تو مشهد برای مدرکای فنی مثل فتوشاپ باید کارور رایانه بگیریم؟اگه اینطوره مدرکای ICDL Core هم بجاش قبول می کنن؟مدرکاش میگن همه جا قبول دارن ! من از موسسه "پدیده بارثاوا" گرفتم.
سپاس![]()
Last edited by ArashMiniStar; 22-11-2010 at 20:14.
همینطوری که تو پست اول توضیح دادم باید به سازمان فنی و حرفه ای شهر خود برای ثبت نام مراجعه کنید .
.
کلید این سئولات تو کتابی به همین نام کارور عمومی از انتشارات فن و حرفه هست که تو بازار موجوده
.
---------- Post added at 09:39 PM ---------- Previous post was at 09:37 PM ----------
اگه فتو شاپ را بلدید پیشنهاد می کنم که حتما سئولات امتحانی که گذاشتم را تمرین کنید
نیاز به کتاب ندارید
ولی حتما نمونه سئوال کار کن چون سازمان سیستم خودشو برای امتحان داره
.
با توجه به تغیرات جدید در روند ثبت نام سازمان
فعلا تنها مرجع رسمی خود اداره کل هست
متاسفانه قوانین تغیر کرده و همه منتظریم که ببینیم کی ابلاغ میشه
.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)