امیر جان بحث سوره قرآن وسط نکش خواهشا!!! کار خوبی نیست! (البته در مورد ممد نبودی ... بهت حق میدم
امیر جان بحث سوره قرآن وسط نکش خواهشا!!! کار خوبی نیست! (البته در مورد ممد نبودی ... بهت حق میدم
اهنگ هیچکس رو بذاریم که دیگه مجوز فرت...
بابا تو هم ما رو کشتی با این موتورها...
یه چندتا عکس از این موتور هایی که می گی بذار ببینم..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدتو گوگل یه سرچ بزنی موتور سنگین یا motor trail میاره براتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
++++++++++++++++++++++++++++++++
راستی داره برای دوستمون رایگان پست می کنی تا اداره پست میری یه دفعه برای منم پست کن![]()
سلام
ببینم پیکان مدل جوانانش رو هم اضافه کن شاسی پایین با چراغ زنون ابی رنگ لاجوردی یا سفید یخچالی![]()
سلام..
پیکان جوانان هم درست شده ولی عکس ازش نداشتم و باید می رفتم از تو بازی عکس می گرفتم که بعدا واستون می ذارم..
اینم یه سری عکس که حتما ببینید...
خودروهای دولتی و امداد خودرو ها هم ساخته شده که اونا هم بعدا عکساشو می ذارم..
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با سلام من هرچی این help سانی بیلدر را خوندم چیزی متوجه نشدم از آقا جواد هم که می پرسم امروز و فردا میکنه.
اگر میشه یک تایپیک آموزش cleo را بندازید تا پی سی وورلد اولین انجمنی باشه که آموزش cleo گذاشته.
خواهش میکنم بزارید.
اموزش کلو که خیلی وقته انجمن ما بصورت فارسی گذاشته..
ولی مرحمانه هست و باید صبر کنید که بازی جی تی ای تهران بیاد بیرون..
آخه ما منتظریم کی آموزش هارا میگزاری من خیلی مشتاقم؟؟
من که بی صبرانه منتظر بازی کردن این بازی هستم.
دوستان سیستم موردنیاز این بازی چی هست؟
بابا آهنگ خوب میخوای محسن نامجو بذار
مخصوصا گلادیاتور ها + شمسلول
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)