اون "" رو آخرش ندیدی ؟
مال من 99 تاس ! من از اون شات گانه کم استفاده کردم ! برای همین کم شده فکر کنم ...!
اون "" رو آخرش ندیدی ؟
مال من 99 تاس ! من از اون شات گانه کم استفاده کردم ! برای همین کم شده فکر کنم ...!
Last edited by marmolak kocholo; 03-03-2011 at 22:44.
من نمي خواستم بازي رو بگيرم ...آخه به نظرم يكم تخيلي مياد(با ديدن تريلر) ... اما انقدر هي همه تعريف كرديد كه منم ميگيرم ببينم چيه ...
خدا كنه مثل Halo R تو ذوقم نزنه ! همه ي ملت و امت حال كردن با هالو !! اونوقت من خوشم نيومد ! ... عجب :دي
من 106 تا زدم...
منم از اون کلته خیلی کم استفاده کردم..اصلا حال نکردم باهاش...
من هم که کلا ازاین سبکا خیلی خوشم نمیاد بازی و دانلود و نصب کردم. به نظر که بازی زیبایی میاد. فقط گرافیک و کلا تکراری بودن دشمنا تا حالا تو ذوغم زده! ولی بازی سریع و جالبی بوده .
میشه یه کم در مورد آپگرید این بازی توضیح بدین مثلا اون skill shot داخل منوی آپگرید چیه و چه فایده ای داره؟
من 117 تا از skill ها رو باز کردم........ .
بقیشم میشه زد به غیر حدود 10 تاش که دیگه خیلی شرایط خاصی میخوان........ .
+
راستی کسی رکورد echo مدش رو نذاشت؟؟؟ما منتظریم رکورد من هم 143240 و 42 ستاره......
.
راستی اینم عکساش تا با مدرک باشه حرفام:
.
.
.
Last edited by halflife g; 04-03-2011 at 18:13.
من شدم 108 تامن 117 تا از skill ها رو باز کردم........ .
بقیشم میشه زد به غیر حدود 10 تاش که دیگه خیلی شرایط خاصی میخوان........ .![]()
صبر کن میگیرمت
بعد از اینکه بار دوم تموم شد میرم رو رکورد اکوت
مال من شد 104 تا Skillshot بازم میرم بیشتر بشه ... !
در مورد اکو هم مال من چندتا مونده بزار اونارم برم بعد رکوردو می زارم.
پس اینطوریه اره...
مرادی تقلب کردی اونی که گذاشتی اصلا تابلو هستش فتوشابه...
والا من خودم شخصلا رکوردم پایینه بزارم اینجا ابرو میره باید تلاش کرد .
شما میتونی توسط اون دستگاه هایی که در دوروبر بازی وجود داره (Leash) سلاح های خودتو اپدیتش کنی البته اپدیت پیشرفته ای نداره فقط به باز کردن حالت دوم سلاح ها و خرید گلوله هستش با توجه به مقدار امتیازاتی که کسب میکنی.میشه یه کم در مورد آپگرید این بازی توضیح بدین مثلا اون skill shot داخل منوی آپگرید چیه و چه فایده ای داره؟
در ضمن از اون جا هم میتونی سلاح های خودتو عوض کنی...
انتظار نداشتم اینقد بازی قشنگ و هیجانی و جذاب باشه !!
.
در یک کلام : خارق العادست (خدارو شکر تازه نصفشو رفتم. بازم میتونم لذت شدید رو تجربه کنم
)
.
گرافیکش (فک کنم برا من یکم مشکل داره) کیفیت تکسچر ها ضعیفه !!
.
اما یکی از محدود بازی هاییه که با کارت ضعیف من هم با اینکه گرافیک چشم نواز و نسبتا خوبی داره !! با نهایت تنظیمات گرافیکی داره با 60 فریم بر ثانیه اجرا میشه که شاید از دلایلی باشه ک گیم پلی بنظرم سریع روون و عالی بیاد . که این باعث میشه بازی یه لحظه هم خسته کننده و بی هیجان نشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)