می گم یک فکری بیاید نسخه کرک موتور بزارم تو فروم اصلی گیم استدیو ! کونیک ورشکسته می کنه![]()
می گم یک فکری بیاید نسخه کرک موتور بزارم تو فروم اصلی گیم استدیو ! کونیک ورشکسته می کنه![]()
خوبه!حقشونه.این همه توهین کردن اینم جوابشون.(الته ممکنه پلیس اینتر پل بگیرتت!!)
فک نمیکنم این حرف ها و کارا نتیجه ای بده فقط من موندم که اونا از کجا فهمیدن که اولا ایشون انگلیسی بلد نیستن و دوما نسخه اشون غیر قانونیه (آقا امیر رضا رو می گم) اولیه رو میشه فهمید تقریبا ولی دومیه رو نفهمیدم از کجا گفتش...
می دونم ضایعه بازی دراوردم اما از کجا امیر رضا فهمیدن . کمتر کسی نسخه PRO نرم افزار می خره ! (حتی موفق ترین محصول گیم استدیو یعنی بازی GREAT CLIP RACING نسخه تجاری داره )اون وقت امیر رضا راحت گفته من نسخه حرفه ای دارم
راستی دوستان چند روز پیش قابلیت هدف گیری در حین رانندگی به بازی اضافه کردم
دوستان میخوام یه شات از بازی رو بهشون نشون بدم.
جدیدا بهم گفتن که برو اولworkshop ها رو بخون ، یکیشون خیلی پررو هست گفته این انگلیسی بلد نیست بعد بره وورک شاپ بخونه!
از لجش هم شده شاتم رو میذارم چشاش در بیاد
ولی خودمم موندم چطوری فهمیدن!
شاید از AMIR REZAs بودنم چون ایرانیم!
آقاپرویز خوشحالم کنسل نشد( اگر میشد منم ممکن بود بکنسلم)
بیاید تابستون که منم آنریل گرفتم با هم یاد بگیریم........
دوستان کم کم خام شدن!
پرویزجون سوالی داشتی بگو ازشون بپرسم.....
ول شون کن اگه بفهمن کرکی هستی می خوان فحش ات بدن خوب من از کجا برم 150 هزار تومان بدم موتور مثل گیم استدیو
مال اینکه که گفتی نسخه pro
می گم چطور بود اگه امشو می ذاشتی سطان لشگر آباد؟
لشگر آباد خطرناک ترین آبادی ایرانه خدایی![]()
خوب منpro دارم( شوخی در حد جام جهانی افریقا)
مگه فرقی میکنه؟
سوال شما در مورد شیدر بود؟ خوب میپرسم تو همین کرکش نمیشه کار کرد؟
فکر کنم میدونن کرک کار میکنم ولی دلشون سوخته.
این آخرین جواشون بوده:
It isnt that much nonsense - the grammar is a bit strange, but I can very well understand what he means.
And as he did understand that people were asking him which version he uses, I guess he can also understand what I wrote.
و قبلش:
Originally Posted By: AMIR_REZAs
I wanted to help.
What connection does the version I use.
You all always ask what the version you are using?
Where you know? Perhaps the legal version I use!
Are you welcome of less experienced people? Like this?
Please give the answer.
Thank.
then what you call this nonsense??futurism english?
Originally Posted By: the_clown
@Vinous_Beret:
I dont see any connection between making games and talking english; He should be able to communicate to use this forum, and he seems to talk enough to do so.
However, Amir, if you're using a legal version, there's no problem. Just browse the web, you'll find a lot of tutorials for third person games all over the internet, some for gamestudio, some for other engines; those though will also help you to understand the concepts of a third person game.
FOr the beginning, u should however do the Beginner's Workshops from the download page.
how do you expect him to read the workshops??
I bet he can't even understand what you just said..
Thank you so much but my game is semi-functional.
shat:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
and
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
This model is ready now but i change it.
I was about to jump and had problems that I questioned
But you didnt answer to my questions.
I hope you answer to my questions now.
Thank you....
چطوره؟؟
دلشون سوخته؟؟؟
گرامرت افتضاحه . از گوگل استفاده کن بهتر در می یاد.And as he did understand that people were asking him which version he uses, I guess he can also understand what I wrote.
و قبلش:
Originally Posted By: AMIR_REZAs
I wanted to help.
What connection does the version I use.
You all always ask what the version you are using?
Where you know? Perhaps the legal version I use!
Are you welcome of less experienced people? Like this?
Please give the answer.
Thank.
then what you call this nonsense??futurism english?
بعد خودت که لو دادی داری از نسخه غیرقانونی داری استفاده می کنی. بعدش اصلا اصلا اصلا هیچ راهی وجود نداره که دیگر کاربران بفهمند که شما نسخه کرک شده داریبد به جز اینکه خودتون لو بدید . مگه شما می دونید اونها نسخه شون کرک شده است یا نه یا اصلا از lite استفاده می کنند یا از pro . حتی مدیران سایت هم نمی تونند بفهمند از کجا معلوم کسی که به اسم و فامیل انجین رو به نام خودش ثبت کرده از چه اسم کاربری استفاده می کنه . امیدوارم متوجه حرفام شده باشید.
بیش از این ضایع بازی در نیارید.
پرویز جان اگه Lod هم کار می کرد نمی تونستی ازش استفاده کنی چون باید برای lod مدلهاتو با تعداد کمتری پلی گان بسازی که مدلهای شما به اندازه کافی تعداد پلی گانش کم هست که دیگه کمتر نمی شه. راههای زیادی وجود داره پس نا امید نشو.
می تونی از مه استفاده کنی یا دید دوربینت رو کم تر کنی تا خیلی دور دیده نشه یا راههای دیگه باید فقط دنبالش باشی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)