سلام.
درسته تاريخ انتشار اصلي بازي 3روز ديگه هست ولي معمولا بازي ها زودتر براي Xbox 360 ليك(پخش شدن غير قانوني)ميشن.اين بازي هم ديروز(4 روز قبل از انتشار)ليك شد.![]()
سلام.
درسته تاريخ انتشار اصلي بازي 3روز ديگه هست ولي معمولا بازي ها زودتر براي Xbox 360 ليك(پخش شدن غير قانوني)ميشن.اين بازي هم ديروز(4 روز قبل از انتشار)ليك شد.![]()
پس چی شد؟؟
بیاین تعریف کنین ببینیم بازی چه جوری شده
سلام
صبر کن من یه پارت ناقصی دارم امشب می خوام بزارم برا دانلود فردا میام میگم خیالت راحت.
سلام.
نسخه PCتاعید میاد یاباید بیخیال شیم؟
ممنون![]()
نــــــــــــــــــــــــ ــــــــــــــــه خدا نکنه !!!!
انتشار رسمیش 3 روز دیگس !
برای PC با کرک 1 هفته دیگه شاید بیاد.
سلام . آخ جون برا xbox اومده ؟ زودتر از تاریخ انتشاره برای live مشکل پیش نمیاره ؟
توی AGBX ثبت شده. شما کار ضروریات اولیه لایو رفتن مثل LT+ رو رعایت کنید حله
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام
بهتره لایو نرید چون زودتر از تاریخ رسمیه . حتی بعد از اینکه بازی کردید هم کلا تا تاریخ انتشار رسمی لایو نرید چون که دیتا ی بازی تو کنسول ثبت میشه پس حتی خوده بازی که نه اصلا لایو نرید در صورتی که بازی رو بازی کردید. راستی من دارم رایتش میکنم بعد که بازی کردم میام بگم چی بوده.
Last edited by mosolim; 06-02-2011 at 11:43.
سلام مجدد
من بازی رو بالاخره بازی کردم راستش من تجربه ی خاصی از تست درایو نداشتم و نمیدونم مقدمه جور کنم. اما اولین چیزی که به نظرم اومد گرافیک نه چندان بالای بازی بود حداقل در قیاس با NFSHP در گرافیک چیزی برای گفتن نداشت . بازی با یه پارتی شروع میشه که یه جورایی داستان بازیه که اونو بعدا تو اسپویلر میگم ولی فعلا در اولین نگاه به بازی باید بگم که بد نبوده با توجه به داستانی که در پیش گرفته باید جالب باشه .
محتوای مخفی: ممکنه بعضی دوست نداشته باشند فعلا بدونن اول بازی چی میشه
کنترل ماشین فوق العادست هندلینگ ماشین همونیه که در واقعیت وجودد داره شما دسترسی به همه چی داری از اینکه سقف ماسین رو میتونید باز و بسته کنید یا شیشه ها رو هم به همین نحو و خیلی چیزای دیگه نحوه ی کنترل خودرو هم مثل تمام بازی های ریسینگ روی 360 هست. کلید های گاز و ترمز همونیه که همیشه بوده.
صدا گذاری زیاد به چشم نمیاد مگر اینکه صدای ماشین ها خیلی خوب کار شده اما محیط من چیزه خاصی توش ندیدم شاید برای این بوده که من اسپیکر خوبی ندارم.
بعدا که بیشتر بازی کردم بیشتر توضیح میدم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)