ممنون خيلي خوب بود![]()
فقط يه سوال اين گروه هايي كه چراغ قرمز دارن تا كي بايد منتظر بمونيم تا سبز بشن؟يعني هنوز آماده نيستند و داريد روشون كار ميكنيد ؟
![]()
ممنون خيلي خوب بود![]()
فقط يه سوال اين گروه هايي كه چراغ قرمز دارن تا كي بايد منتظر بمونيم تا سبز بشن؟يعني هنوز آماده نيستند و داريد روشون كار ميكنيد ؟
![]()
نسخه ی 150 شهر نمکدون منتشر شد...در این نسخه که در فایرفاکس مستقیما قابل اجراست برای مشاهده ی تغییرات در صفحه ی خانگی باید صفحه را توسط مرورگر refresh یا بازسازی کنید... برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 09:18 PM ---------- Previous post was at 09:16 PM ----------
اونایی که قرمز هستند هنوز آماده نیستند و اونی که زرد بشه یعنی کار ساخت اون گروه آغاز شده و بزودی منتشر میشه![]()
با تشکر از زحمات مسعود عزیز ، به خاطر ارائه نرم افزار فوق العادش![]()
چه جوری باید آپگرید کرد؟؟؟نسخه ی 150 شهر نمکدون منتشر شد...در این نسخه که در فایرفاکس مستقیما قابل اجراست برای مشاهده ی تغییرات در صفحه ی خانگی باید صفحه را توسط مرورگر refresh یا بازسازی کنید... برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
نسخه ی قبلی رو به طور کامل حذف می کنید...بعد از حذف شهر نمکدون توسط unistaller خودش...باید به محل نصب رفته و پوشه رو با محتویاتش کاملا حذف کنید....سپس نسخه ی جدید شهر نمکدون رو با نسخه ی جدید هر گروه رو دانلود و نصب کنید....نیازی به ثبت دوباره شهر نیست...این نسخه واقعا ارزش دانلود داره چون از شر افزونه ی IE راحت میشوید
....به خاطر بروزرسانی های پشت سر هم عذر میخوام ولی این بروزرسانی واقعا نیاز بود
![]()
با نسخه قدیمیه گروه ها رو فایر فاکس جواب نمیده؟؟؟![]()
بهرحال گروه ها باید بروزرسانی بشوند تا در فایرفاکس جواب بدهند...دیگه سعی میکنم این موقعیت رو ثابت نگه دارم
...از کاربران عزیز عذرخواهی میکنم
![]()
: یک مورد که اعصاب آدم رو خورد میکنه طراحی خیلی بد صفحه است آخه مگه مجبور بودید این شکلک ها رو تو آبنبات بزارید ؟؟
دو تا اسکرول میاد که آدم برای انتهاب شکل مورد علاقه اش همه اش باید اونا رو این ور و اون ور بکشه !!
اما کار خوبه و به درد بخور
فقط این طراحیش خیلی افتضاحه، باید علاوه بر قشنگی ، یوزرفرندلی هم باشه آخه
من همین الان دانلود کردم
حالا وقتشه جواهرات رو به شهر خود اضافه کنید تا جلا پیدا کنه
برای اطلاعات بیشتر به اخبار مراجعه کنید
عزیز دلم...رزولیشن نمایشگر شما چنده؟...برای برطرف شدن مشکل باید پهنای تصویر رو بالاتر از 1250 قرار بدید...دلیل استفاده از این رزولیشن هم اینه که الان اکثر نمایشگرها واید هستند...نمکدون هم چون نرم افزاری جدید می باشد با سیستم های جدید سازگاری بیشتری دارد
بهترین رزولیشن برای نمایش نمکدون 1280x1024 می باشد.
البته میتونید از کلید های جهشی صفحه کلید برای اسکرول کردن راحت تر کمک بگیرید
Last edited by labkhand; 29-07-2010 at 14:30.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)