تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: کدوم تیم قهرمان باشگاههای اروپا میشه؟

راي دهنده
218. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • اینتر میلان ایتالیا

124 56.88%
  • بایر مونیخ المان

94 43.12%
صفحه 23 از 43 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 427

نام تاپيک: بایرن مونیخ 0 - اینتر 2 / قهرمانی اینتر در لیگ قهرمانان اروپا 2010

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

درخواست مورینیو از هواداران رئال مادرید: در فینال چمپیونز لیگ، اینتر را تشویق کنید

آقای خاص می داند که چگونه هواداران را تحریک کند.

سایت گل - ژوزه مورینیو، سرمربی تیم اینتر، از هواداران رئال مادرید خواست تا در فینال لیگ قهرمانان تیم اینتر را تشویق کنند و به این ترتیب به شایعات اخیری که در مورد پیوستنش به رئال مادرید به گوش می رسد، دامن زد.

این سرمربی پرتغالی تاکید کرد که پیش از بازی روز شنبه در مورد آینده اش تصمیم گیری نخواهد کرد اما انتظار می رود، همان طور که خودش اعلام کرده، به دلیل عدم علاقه به فوتبال ایتالیا، سن سیرو را ترک کند و به رئال مادرید برود.

اینتری ها برای اینکه از هرگونه اتفاق پیش بینی نشده و لغو پروازها به دلیل فعالیت های آتشفشانی ایسلند مواجه نشوند، شب گذشته وارد مادرید شدند.

مورینیو در فرودگاه مادرید در مصاحبه با خبرنگاران گفت: "امیدوارم که هواداران رئال در بازی شنبه شب اینتر را تشویق کنند."

اینتری ها در این فصل قهرمان سری آ و کوپا ایتالیا شده اند و فتح لیگ قهرمانان اروپا، یک سه گانه تاریخی را برای آنها رقم خواهد زد.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    2010/5/20

کاربر فعال انجمن نجوم و اخترشناسی Mr.Crow's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008

پيش فرض

حالا اگه همین حرف رو فن گال میزد لابد اون رو میذاشتی به پای درایت و تجربه ی فن گال! ولی چون مورینیو اینو گفته پس خودفروخته اس و ...
    طرفدارای رئال همین جوریش بدون این که مورینیو ازشون بخواد بیان، تو ورزشگاه سانتساگو برنابئو حاضر میشدن. حالا این به نظرم زرنگی یه مربیه که بتونه از تماشاچیای خاکستری مادریدی، برای تیم خودش هوادار درست کنه.
    برای طرفدارای رسمی هر کدوم از تیمهای اینتر و بایرن، فیفا فقط 5 هزار بلیط به عنوان سهمیه قرار داده و مابقی صندلیهای ورزشگاه 75 هزار نفری سانتیاگو برنابئو رو تو مادرید بلیط فروشی میکنن.
    حالا خودتون کلاتون رو قاضی کنین و ببینین مورینیو واقعا کار اشتباهی کرده یا نه.
    بابا مگه من میگم اشتباه کرده ؟!! فقط گفتم از این کارا خوشم نمیاد و ترجیح میدم فوتبال داخل زمین رو به همون صورتی که هست ببینم نه با این کارا ! اگه مورینیو هفته پیش چیزی در مورد رئال نمیگفت که طرفدارای رئال الکی نمیخواستن از اینتر طرفدارای کنن ! ولی الآن خیلی ها شاید این کارو بکنن

آخر فروم باز B L A S T E R's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    █ مادرید ! █

پيش فرض

مورینیو اگه چیزی هم نیگفت بیتشر از اینتر حمایت میکردن . چون هر چی باشه رقیب دیرینشونو شکست داده!

آخر فروم باز sAeEd_kHaAn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009
    محل سكونت
    اینور آب

پيش فرض

حرف های شما رو کاملا تصدیق می کنم.

مورینیو اساسا کاری با فوتبال نداره به تعبیر دیگه کارش فقط حاشیه رفتنه نه فوتبال بازی کردن
    اره با اینکه فوتبال بازی نکرد شمارو به خاک مالید دوست من

اگه نباشه جاش خالی می مونه ارمغان جنون's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

کلا این مورینیو استاد جنگ روانی و این بازی های کثیفه
    میخواد تمرکز تیم حریف رو به هم بزنه
    کلا مربی ضد اخلاقی هست منتها بایرن اسیر این شگردهای ناجوانمردانه نمیشه اونا هوشیار هستن.
    مثلا مورینیو چند روز پیش گفته بود بایرن بیخودی داره برای کاهش محرومیت ریبری تلاش می کنه چون حقش بوده.آخه یکی نیست بگه تو ته پیازی یا سر پیاز؟مگه جز هیئت منصفه یوفایی؟بازیکنی که کارت قرمز میگیره یه جلسه محروم میشه نه سه جاسه اول فکر کن بعد حرف بزن.
    اینم از این کاراش با تماشاچی های رئال
    ولی به امید خدا بایرن پیروز است با وجود همه این بچه بازیای مورینیو

اگه نباشه جاش خالی می مونه masud-000000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

اره با اینکه فوتبال بازی نکرد شمارو به خاک مالید دوست من
    اینتر برد،درست!ولی عزیز فوتبال فقط برد و باخت نیست که این آقا حاضره برای بردن دست به هر کار شنیعی بزنه

کلا مربی ضد اخلاقی هست منتها بایرن اسیر این شگردهای ناجوانمردانه نمیشه اونا هوشیار هستن.
    مثلا مورینیو چند روز پیش گفته بود بایرن بیخودی داره برای کاهش محرومیت ریبری تلاش می کنه چون حقش بوده.آخه یکی نیست بگه تو ته پیازی یا سر پیاز؟مگه جز هیئت منصفه یوفایی؟بازیکنی که کارت قرمز میگیره یه جلسه محروم میشه نه سه جاسه اول فکر کن بعد حرف بزن.
    به شدت تایید میشود

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    khomein

پيش فرض

مورینیو این کارهارو میکنه چون میتونه بکنه..تازه مگه اومده با تفنگ بازی کرده؟؟فوتبال بازی کرده .همه هم دیدیم
    مربی های دیگه هم اگه عرضه داشتن این کارهارو میکردن... (برای پیروزی تیمشون)
    شما هم که اینقدر از مربی گری سرت میشه چرا خودت نرفتی مربی بشی؟؟؟
    شما بچسب به تیم خودت ...چکار به کار دیگران داری؟؟
    دوست داری یه نفر هی پشت سرت حرف دربیاره؟؟
    Last edited by AhmadReza.; 20-05-2010 at 18:18.

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

پيش فرض

آرین روبن: مورینیو بازی زیبا را قربانی نتیجه می کند

گل- آرین روبن، ستاره هلندی باشگاه بایرن مونیخ، در آستانه دیدار تیمش مقابل اینتر در فینال لیگ قهرمانان اروپا، فلسفه فوتبالی مورینیو را زیر سوال برد.

روبن در زمان حضورش در چلسی زیر نظر مورینیو کار کرد و معتقد است سرمربی پرتغالی حاضر است برای کسب نتیجه، زیبایی های فوتبال را قربانی است.

روبن در مصاحبه با بی بی سی گفت:" برای او اهمیتی نداشت که تیم زیبا بازی کند یا نه. فلسفه فوتبال بایرن که فان خال به اجرا می گذارد، پیروزی با انجام بازی های زیباست. به عنوان یک بازیکن می خواهم از بازی کردن لذت ببرم. این بخش مهمی از بازی است. "

تغییرات تاکیتیکی مورینیو سرانجام روبن را مجبور کرد که از چلسی به رئال مادرید بپیوندد.

" من سه سال با او در چلسی کار کردم. دوره موفقیت آمیزی بود. او شخصیت بزرگی است و به عنوان سرمربی یک تیم بزرگ شما به چنین شخصیتی نیاز دارید او می داند که در مورد چه چیزی صحبت می کند و به همه بازیکنان احترام می گذارد. زمانی که تاکیتک تیم طوری تغییر کرد که بال ها حذف شدند، برای من خیلی بد شد. زمانی که تاکتیک تغییر کرد، من تصمیمم را گرفتم و جدا شدم

---------- Post added at 08:58 PM ---------- Previous post was at 08:57 PM ----------

ماتئوس:بایرن قهرمان است.

گل -لوتار ماتئوس،بازيکن سابق تيم ملی فوتبال آلمان،مطمئن است که شاگردان لوئيس ونگال در بازی روز شنبه مقابل اينترميلان،قهرمان خواهند شد. ماتئوس برای باشگاه بايرن مونيخ و اينترميلان بازی کرده است و در کل 16 فصل را در اين دو باشگاه گذرانده است.

به گزارش وبسايت کانون هواداران بايرن مونيخ در ايراناو در اينباره ميگويد: بازيهای که بايرن مونيخ در هفته های اخير انجام داد،بسيار عالی بود و من فکر ميکنم که بايرن ميتواند اينتر را در فينال شکست دهد و قهرمان اروپا شود،من فکر ميکنم که بايرن مونيخ با نتيجه 2 بر 1،اينترميلان را شکست خواهد داد،خط حمله بايرن مونيخ بسيار قوی تر از خط دفاعی آنها است و اگر گلی هم دريافت کند،خط حمله بايرن به راحتی جبران خواهد کرد،به نظر من بايرن مونيخ بهترين خط حمله دنيا را دارد.

---------- Post added at 09:01 PM ---------- Previous post was at 08:58 PM ----------

حمید آلتینتوپ: فینال لیگ قهرمانان مهمترین مسابقه زندگی ماست

گل- بایرن مونیخ، قهرمان بوندس لیگا، روز شنبه برای انجام دیدار فینال لیگ قهرمانان اروپا در مقابل اینتر میلان قرار خواهد گرفت و حمید آلتینتوپ، هافبک این تیم، تاکید کرد که این دیدار مهمترین بازی زندگی اش است.

" او در مصاحبه با نشریه بیلد گفت:" فینال لیگ قهرمانان مهمترین دیدار زندگی ماست. این فرصتی است برای ما تا تاریخ ساز شویم. همه تیم دوران بدی را پشت سر گذاشت اما موفقیت های بزرگی نیز به دست آوردیم.

ما به سختی کار کردیم و همیشه با تمام توان کار کردیم. فینال شنبه شب می تواند پاداشی برای این تلاش باشد. در المان همگی منتظر این بازی هستند و ما طرفداران زیادی در این بازی خواهیم داشت."

آلتینتوپ در اکثر بازی های این فصل نیمکت نشین بود اما به دلیل محرومیت فرانک ریبری از بازی فینال، انتظار می رود او در این دیدار در تریکب اصلی بایرن قرار بگیرد.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

در قهرمان بودن بایرن که شکی نیست. حالا باید ببینیم اولیچ آقای گل میشه یا نه

آخر فروم باز vorojax's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آنجا که دل خوشست....

پيش فرض

انشاالله بایرن!
    اینتر میلان ایتالیا 112 58.03%
    بایر مونیخ المان 81 41.97%

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •