تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: به نظر شما دلایل ناکامی تیم ملی فوتبال ایران چیست؟

راي دهنده
186. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • سازمان تربیت بدنی

119 63.98%
  • فدراسیون فوتبال

144 77.42%
  • کادر فنی

74 39.78%
  • بازیکنان

80 43.01%
Multiple Choice Poll.
صفحه 23 از 224 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2240

نام تاپيک: جام ملت‌های آسیا (AFC Asian Cup) | قطر 2011

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

بچه ها 70 درصد اماده هستن یه 40 درصد مونده که 100 درصد بشه

آخر فروم باز وین رونی's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

شنیدم قطبی دیروز تو کنفرانس مطبوعاتی فقط انگلیسی صحبت کرده و خبرنگاران ایرانی اعتراض کردن که چرا فارسی صحبت نمیکنه و قطبی هم در جوابشون گفته که شما بهتره برید انگلیسی یاد بگیرید
    درسته؟

کاربر فعال انجمن فوتبال داخلی Pejvak61's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

پارك : خدا کند کره به ایران نخورد!

ورزش > فوتبال جهان - ایسنا: کاپیتان سرشناس کره که در منچستریونایتد بازی می کند گفت امید دارد تیم ملی کشورش در صورت صعود از گروه حریف ایران نباشد.
    "جی‌سونگ‌پارک" پس از پیروزی دو بر یک کره جنوبی برابر بحرین در محل گفت و گوی رسانه‌ای به خبرنگاران گفت: «از قبل برای هر دو نیمه‌ی این بازی برنامه‌ریزی کرده بودیم. بحرینی‌ها در نیمه اول بازی فیزیکی انجام دادند و به همین خاطر در این نیمه بازی فشرده‌ای انجام شد. به هر حال این یک واقعیت است که دیدارهای اول همواره دشوار است حالا فرقی نمی‌کند جام جهانی باشد یا جام ملتهای آسیا. با این حال پس از ارزیابی حریف در بیست دقیقه اول تنها به هدف‌مان که همان کسب 3 امتیاز بود،‌ فکر کردیم که این اتفاق افتاد البته بحرین تیم خوبی بود. به لحاظ تاکتیکی ما منسجم‌تر بودیم.»
    او درباره‌ی دیدار بعدی کره جنوبی که برابر استرالیا برگزار می‌شود هم گفت:«‌استرالیا از قدرت‌های آسیاست که بازیکنان با تجربه‌ای هم در اختیار دارد. سه امتیاز این بازی برای ما خیلی مهم خواهد بود اگر بتوانیم در آن بازی پیروز شویم صعود خواهیم کرد و به همین خاطر تمام ذکر و فکرمان به این بازی خواهد بود. فکر می‌کنم استرالیایی‌ها فیزیکی‌تر از بحرینی‌ها باشند، اما ما هم آماده‌ایم که با تاکتیک‌های‌مان مقابل این تیم بازی خوبی انجام دهیم.»
    پارک درباره‌ی احتمال رویارویی کره جنوبی با ایران در مرحله‌ی یک چهارم هم گفت: «ایران تیم پرقدرتی است و من سرمربی این تیم را به خوبی می‌شناسم. اگر در یک چهارم به این تیم بخوریم بازی دشواری را پیش‌بینی می‌کنم. قطبی مربی خوبی است و فوتبال را به خوبی می‌شناسد. او به هر حال به واسطه حضورش در فوتبال ایران شناخت خوبی از بازیکنان این تیم پیدا کرده است و پیش‌بینی‌ام این است که ایران با قطبی به نتایج خوبی در جام ملتهای آسیا برسد.»
    بازیکن تیم منچستر یونایتد درباره‌ی شکست کره جنوبی برابر ایران در آخرین دیدار دوستانه‌ی این دو تیم گفت: «به هر حال نباید فراموش کنیم که شرایط در جام ملتهای آسیا با بازیهای دوستانه متفاوت است و همه‌ی تیم‌هایی که در این مسابقات حضور دارند تنها به قهرمانی فکر می‌کنند.»

==========================================

كره اي ها ايران رو حريف سختي فرض ميكنن و ما خودمونو كوچيك ميكنيم!

من معتقدم ما بايد بسيار بيشتر از توانايي هامون انتظار داشته باشيم تا بتونيم به جايگاههاي مورد نظر دست پيدا كنيم. در غير اينصورت اگر واقعاً توان قهرماني داشته باشيم و با كوچك كردن خودمون صعود از گروه رو ارزشمند تلقي كنيم نتيجه هموني ميشه كه در جامهاي 1996، 2000، 2004 و 2007 اتفاق افتاد مخصوصاً در 96 و 2004 كه حقيقتاً شايسته قهرماني بوديم ولي به سومي قانع شديم و راضي هم بوديم و تيم رو تشويق هم كرديم!

راستي در بازي ديشب به فرض اگر هم داور به درستي پنالتي رو عليه كره اعلام كرده بود نبايد بازيكن خاطي رو اخراج ميكرد. به نظر ميرسه كه داوريهاي اين دوره چندان چنگي به دل نميزنه و اگر كار تيم ملي به اما و اگر برسه اونجاست كه داور به نفع حريف ميشه! همون اتفاقي كه در 96 و 2004 افتاد (تكراري شد!).
    Last edited by Pejvak61; 11-01-2011 at 11:54.

حـــــرفـه ای Mohammad's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2004

پيش فرض

هیچکس ایران رو حریف آسونی نمی دونه ! به هر حال واسه خودش اسم و رسمی داره ! اما وقتی جو حاکم بر فوتبال ایران اینه ، از مصاحبه های رئیس فدراسیونش بگیر تا وضع داوری و مسایل کوچکتر چرا خودمون رو دست کم نگیریم ؟! چرا علیرغم همه امیدی که داریم نا امید نباشیم ؟! مطمئن باشید اگه سر مربی تیم ملی کسی غیر از قطبی بود همین یه ذره امید هم وجود نداشت ! قطبی مقابل همه چیز ایستاد ! اون همه انتقاد ! اون همه تیتر روزنامه که بعنوان یه خواننده وقتی می خوندم از خودم متنفر میشدم که چطور می تونن همچین تیتری رو واسه سرمربی تیم ملی بزنن !! همیشه حرف ازا ومدن یه مربی دیگه بود ، همیشه حرف از انتقاد بود ! کدوم مربی شجاعت داشته اینطوری تیم رو ببر مقابل تیم های بزرگ بازی بده و ببازه ؟ همشون حاضر بودن با یه تیم له بازی کنند و صرفا ببرن تا کسی بهشون انتقاد نکنه اما قطبی نه !! آخرشم کاری کردن که خیلی راحت بره !! تازه ما ها افرادی هستیم که خارج از گودیم ، خدا می دونه پشت پرده چه خبر ها بوده ! خودتون شاهدید چه جوی قبل از جام ملت ها واسه تیم ملی درست کردند ! بجای اینکه همدلی کنند ، کمک کنند ، یاری کنند !! چیزی که به فوتبال ما داره ضربه می زنه خود ما هستیم ! از درون !!

امیدوارم تیم ملی بهترین نتایج رو بگیره اما اینگونه این فوتبال هیچ آینده ای نداره ! ما نباید امثال قطبی رو از دست بدیم ، امثال کسایی که عاشق کارشون هستند و صادقانه تلاش می کنن . تا وقتی که اینجا همه به فکر حفظ مقام و منصب خودشون هستند ، تا وقتی که زحمت کشان واقعی فوتبال رو به یه گوشه ای میندازن ما ، اینجا ، تویه این فوتبال ، هیچ آینده ای نداریم !

در مورد داوری هم حداقل تویه بازی اول خیالمون راحته ! اگه ایرماتوف هم بد باشه که دیگه ... !

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

شنیدم قطبی دیروز تو کنفرانس مطبوعاتی فقط انگلیسی صحبت کرده و خبرنگاران ایرانی اعتراض کردن که چرا فارسی صحبت نمیکنه و قطبی هم در جوابشون گفته که شما بهتره برید انگلیسی یاد بگیرید
    درسته؟
    Yes That's right!
    بله درسته دراتاق كنفرانس به نوعي حتي قطبي چلنگر نكونام شده بود
    ولي نميدونم كه همچين حرفي زده باشه كه "شما بهتره بريد انگليسي ياد بگيريد".

Scientific Moderator farshidshd's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    ๑۩۞۩๑̴

پيش فرض

از این گروه ایران و کره شمالی صعود میکنن

عراق اصلا حرفشم نیست.

پروفشنال teza's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    کرج

پيش فرض

دوستان به نظر من الکی جو دارید میدید در مورد عراق
    بابا به قول شما ستاره هاش مکه کجا دارند بازی میکنند اروپا
    تمام ذوق بازیکناشون بازی کردن تو قطر هست که جزو دهمین لیگهای اسیا هم حساب نمیشه حالا چهار سال قبل زد قهرمان شدند ولی دلیل نمیشه جزو تیمهای برتر قاره باشه یا همین کره شمالی همه بازی در مقابل برزیل را در نظر میگیرن میگن تیم خوبی هست ولی چرا بازی های بعدی را در نظر نمیگیرید درمورد امارات هم حرف نزنیم بهتره
    به هر حال امروز معلوم میشه حرف کدوم گروه درسته حذف تو گروهی یا رسیدن به نیمه نهایی یا قهرمانی!!!!!!!!!!!

تاريخ عضويت
    Apr 2006
    محل سكونت
    شهر باران

پيش فرض

ديشب در جريان بازي بحرين با كره جنوبي براي اولين بار كه چهره مربي بحرين "سلمان شريدا" رو نشون داد فكر كردم يكي از اعضاي كادر تداركات تيم بحرينه بس كه شلخته و نا فرم بود اگر دقت ميكردين حتي يكي از دكمه هاي كتش هم در اومده بود در كل بازي اينم عكسش :

واقعاً با ديدنش موج منفي به بيرون منتقل ميشد (حداقل براي من).

آخر فروم باز Immunology's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2010
    محل سكونت
    Near you

پيش فرض

هیشکی بدش نمیاد تیم کشورش بره بالا اما یه نکته ی خیلی مهم اینجا هست:
    اگه بریم بالا این سعیدلو و کفاشیان انگشتشونو میکنن تو چشم مردم و میگن ما فلان کردیم و فلان.
    و با توجه به این قضیه من به این نتیجه رسیدم خوشحالی اینکه این دوتا بسوزن خیلی بیشتر از اینه که بریم بالا.

حـــــرفـه ای
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

یه نارنجک انرژی مثبت بزنم

باقری: تیم ملی سال 96 خیلی «خاص» بود

دوحه: از دید بسیاری از کسانی که نمایش ایران را در جام ملتهای آسیا سال 1996 مشاهده کردند، ایران تیمی بود که می‌توانست قهرمان جام باشد، جامی که در امارات عربی متحده برگزار شد و حالا کریم باقری از خاطرات آن تیم و تجربیات خود می گوید.

در حالی که عربستان قهرمان آن جام شد، این«تیم ملی» بود که با سبک بازی جذاب و تحسین‌آمیز خود نظر کل فوتبال آسیا را به خود جلب کرد. تیمی که به نظر همه چیز داشت: «احمدرضا عابدزاده» دروازه بانی کاریزماتیک درون دروازه، و جلوی او مدافع تاثیرگذاری به نام «محمد خاکپور». در کنار آنها «کریم باقری» موتور محرک تیم در خط میانی بود و «علی دایی» و «خداداد عزیزی» خط حمله ویران کننده ای را تشکیل داده بودند. شکی نبود که ایران می توانست در آن دوره برای چهارمین بار جام را به خانه ببرد اما در نیمه نهایی به عربستان در ضربات پنالتی باخت تا در نهایت رتبه سوم این مسابقات را کسب کند..
    بهترین تیم
    آن تیم بهترین عملکرد را بعد از سه دوره قهرمانی متوالی گذشته ایران داشت(1976) و حتی هنوز هم بسیاری تیم ملی سال 1996 ارا به عنوان تیمی که ایران را به سطح اول فوتبال آسیا بازگرداند، یاد می کنند.
    کریم باقری که حضورش در خط هافبک همواره موجب قدرت خط حمله می شد می گوید: «آن تیم خیلی خاص بود چون ما نسلی خاص را در آن روزها داشتیم که نام بازیکنان آن تیم حتی الان هم سر زبان بسیاری از مردم است. ما می توانستیم قهرمان آن جام شویم اما بدشانس بودیم. آن تیم یک «سوپر تیم» بود. بین سالهای 1996 تا 1998 خیلی قدرتمند بودیم و با همان بازیکنان به جام جهانی هم صعود کردیم. فکر نمی کنم تا چندین سال آینده تیمی بتواند به قدرت آن تیم برسد.».
    بازیکنان داخلی
    در آن روزها که خیلی از بازیکنان آسیایی به اروپا می‌رفتند، تصور اینکه تیم «محمد مایلی کهن» با بازیکنانی که تقریبا همگی از لیگ داخلی بودند، اینقدر قدرتمند باشد، بسیار مشکل بود، فقط بازیکنانی نظیر استیلی، خاکپور و علی دایی سابقه بازی در تیمهای سنگاپوری و قطری را داشتند.
    باقری معتقد است اتحاد و یکدلی به هماهنگی و قدرتمند شدن تیم آن زمان کمک کرد: «آن زمان هیچکدام از بازیکنان ما خارج از کشور بازی نمی کردند بنابراین تجربه چندانی نداشتیم. امامتحد بودیم و از نظر تکنیکی بازیکنان بسیار خوبی داشتیم و البته رفتار و شخصیت بازیکنان هم بسیار خوب بود و همگی از حضور در کنار یکدیگر لذت می بردیم.»

مربی خوب
    «در رأس آن تیم ما مربی خوبی داشتیم که توانایی متحد کردن تیم را داشت. آن تیم فاکتورهای زیادی داشت که موجب «خاص» بودنش شد. ما خوب بودیم و به همین دلیل به جام جهاین فرانسه صعود کردیم. خداداد عزیزی بهترین بازیکن جام ملتها شد، دایی یک نام بزرگ در آسیا شد و تب فوتبال بعد از آن جام در ایران بیشتر و بیشتر شد.»
    جام جهانی و درخواست کمک
    همانطور که باقری گفت ایران ناکامی در کسب قهرمانی جام ملتهای آسیا را دو سال بعد با صعود به جام جهانی 1998 جبران کرد و شکی وجود ندارد که تیمهای بعدی ایران هیچکدام به قدرت تیم سال 1996 نبودند حتی تیمی که به جام جهانی 2006 صعود کرد.
    حالا و در جام ملتهای آسیا 2011 باقری تجربیات خود را با کمک به سرمربی ایران، افشین قطبی، در اختیار بازیکنان کشورش قرار می دهد هرچند که می گوید: «من پست ویژه ای در این تیم ندارم. افشین از من خواست به تیم بپیوندم و من هم با بازیکنان تمرین می کنم. کار خاصی نمی کنم مگر اینکه کاری از من بخواهند که در این صورت آماده کمک هستم. اگر بخواهند به جلسه‌ای بروم، می روم و کمکشان خواهم کرد اما هیچ پست خاصی ندارم، فقط اینجا هستم چون از من این را خواسته اند. از یک ماه پیش دور از فوتبال بوده ام و داشتم استراحت می کردم که ناگهان برای کمک به تیم ملی دعوتم کردند. ناآماده نیستم اما به بازی کردن هم فکر نمی کنم. فقط امیدوارم تیم ملی در جام ملتهای آسیا موفق باشد. این تیم اکثرا از بازیکنان جوان تشکیل شده که البته تجربیات خوبی دارند اما قدرت واقعی تیم باید درون زمین نشان داده شود. امیدوارم همه بازیکنان بااعتماد به نفس بالا وارد زمین شوند و باور داشته باشند که می توانند به موفقیت برسند. هیچ چیز غیرممکن نیست و امیدوارم آنها هم همین احساس و اراده را داشته باشند.»

(AFC)

محسن تركي داور ديدار ژاپن و سوريه شد

علي خسروي عضو كميته داوران در گفت و گو با خبرنگار ورزشي خبرگزاري فارس اظهار داشت: من هر روز با داوران حاضر در جام ملت هاي آسيا در ارتباطم و امروز در تماس اينترنتي با آنها خبردار شدم كه خليل الغمدي داور وسط كه قرار بود پنجشنبه ديدار سوريه و ژاپن را سوت بزند در تمرين صبح امروز از ناحيه كشاله ران دچار آسيب ديدگي شد و به همين دليل محسن تركي داور وسط اين بازي شد.
    داوران وسط حاضر در جام ملت هاي آسيا به عنوان داور چهارم به اين رقابت ها دعوت شده اند و اين شانس براي تركي ايجاد شده تا بتواند به عنوان داور وسط قضاوت كند. بدين ترتيب ديدار تيم هاي سوريه و ژاپن را تيم داوري از ايران قضاوت مي كنند. كمك‌هاي او حسن كامراني‌فر و رضا سخندان خواهند بود.

يك دقيقه سكوت قبل از بازي ايران و عراق به دليل سقوط هواپيما در اروميه

مسئولان فدراسيون فوتبال قصد داشتند به دليل سانحه سقوط هوايپما در اروميه و كشته شدن شماري از هموطنانمان در اين حادثه بازيكنان را در شرايطي روانه ميدان كنند كه بازوبندهاي مشكي بر بازو بسته باشند. مسئولان كنفدراسيون فوتبال آسيا با اين اقدام مخالفت كردند اما اعلام كردند به دليل اين حادثه قبل از شروع بازي يك دقيقه سكوت به احترام كشته شدگان اين حادثه صورت گيرد.
    ديدار تيم ملي ايران و عراق امشب ساعت 19:45 برگزار مي شود.

محمود: شكست ايران غيرممكن نيست

به گزارش باشگاه خبري فارس «توانا» و به نقل از كنفدراسيون فوتبال آسيا، يونس محمود با به ثمر رساندن گل قهرماني عراق در جام ملت‌هاي آسيا 2007، تورنمنت درخشاني را براي خود رقم زد و توانست بهترين بازيكن و آقاي گل اين دوره شود. اكنون 4 سال پس از آن افتخار به يادماندني، تمام چشم‌ها به ماشين گلزني عراق و شيرهاي بين‌النهرين است تا ببينند خاطره حماسه 2007 تكرار مي‌شود.
    مدافع عنوان قهرماني، امروز در ديداري جذاب در گروه D در ورزشگاه الرايان مقابل ايران كه به گفته محمود يكي از قدرتمندترين تيم‌هاي قاره است، به ميدان خواهد رفت.
    بازيكن 27 ساله عراق كه كه در خدمت تيم الغرافه قطر است، گفت: اولين بازي مقابل ايران بسيار سخت خواهد بود زيرا تيم قدرتمندي هستند و توانايي بالا و بازيكنان خوبي دارند. ايران تيم سازمان يافته‌اي است و مي‌داند چه گونه بازي گروهي سريعي با توپ در زمين انجام دهند.
    وي شكست ايران را غيرممكن ندانست و گفت: تمام بازيكنان مي‌خواهند با ارائه نمايشي خوب از توانايي خود نه تنها مقابل ايران كه در تمام مسابقات اين جام به پيروزي برسند.
    محمود به خاطر برتري مقابل چين در دوم ژانويه 2011 در ديداري دوستانه از اعتماد به نفس بالايي براي اين ديدار برخوردار است.
    مهاجم متولد كركوك جوايز انفرادي بسياري را به خود اختصاص داده است و در سطح باشگاهي و ملي به عنوان يكي از برترين بازيكنان آسيا شناخته شده است.
    يونس محمود با بيان اينكه بازي گروهي بيشتر از حركات انفرادي اهميت دارد، تأكيد كرد: اميدوارم كه بتوانم عضو خوبي در تيم باشم. ما به عنوان بازيكنان تيم ملي مي‌خواهيم هواداران عراقي را كه هميشه از ما حمايت كرده‌اند، خوشحال كنيم.
    Last edited by Kianoosh; 11-01-2011 at 14:32.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •