همونطور كه آقاي رايان فرمودن 121 آخرين مدلشه
ولي يه مدل جدي كه از usb بتونه hd پخش كنه هم داره مياد. اگر خيلي جديد ميخواي يكم واستا
توي وبلاگ ماديران گفته بود اينو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
همونطور كه آقاي رايان فرمودن 121 آخرين مدلشه
ولي يه مدل جدي كه از usb بتونه hd پخش كنه هم داره مياد. اگر خيلي جديد ميخواي يكم واستا
توي وبلاگ ماديران گفته بود اينو:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
مشکلاتی که دوستان در مورد این دستگاه عنوان می کنند جالبه.یعنی یه دستگاه فسقلی می تونه انقدر ایراد داشته باشه؟بهرحال از نظر من چه این دستگاه و چه دستگاه برندهای دیگه هیچکدوم نمی تونه حرفی برای گفتن داشته باشه.چون واقعا بی کیفیت ساخته میشند و هدف فقط پر کردن جیب هست.
من تجربه کار کردن با همه برندهای این دستگاه رو نداشتم،فقط با جم و ایکس ویژن کار کردم که به نظرم جفتشون بی کیفیت بودند.
خدا آخر عاقبت همه مارو ختم به خیر کنه.
من هم با نظر آخری که گفته برای جیب پرکردن هست موافقم در کشور ما که ضد تبلیغ علیه ماهواره و ریسیور وعدم استفاده از آن کم هم نیست این دستگاه های سر کاری باید 5 هزار یا 10 هزار تومان باشد تا مردم دنبال ماهواره و ریسیور نروند
منم اضافه کنم که این دستگاه ساخت ایران هستش که من گرفتم باورتون نمیشه جنس اینقدر بده که حدو حساب نداره اگه تو یکی از روستا های چین تولید میشد باور کنید کیفیتش از این اشغالی که ساختن بهتره واقعا برای صنعت ایران متاسفام هیچ وقت با این وضع پیشرفت نمیکنه
---------- Post added at 12:54 AM ---------- Previous post was at 12:51 AM ----------
شما چیو میخوای ثابت کنی مثلا این جا این همه اومدن گفتن اشغاله این دستگاه پس مطمئن باش اشغاله
دیگه هم بحثی نیست
---------- Post added at 12:56 AM ---------- Previous post was at 12:54 AM ----------
من فکر کنم کلا قیمت ساختش 5 هزار تومنم نشه
آقا من میخام فلش ایکس ویژن بخرم
سلام
بابا ما هر چی خوندیم گیج تر شدیم چه این تاپیک رو و چه تاپیک پرو ویژن. خداییش یکی بیاد رک و راست درد و مشکلات و مزیت های هر کدوم رو بگه و نظر آخرش رو هم بگه. هر چی خوندیم یکی به نعل زدن یکی به میخ
دوست عزیز بعضیها حتی بدون اینکه جنسی رو خودشون دیده باشند و با اون کار کرده باشند خیلی راحت اظهار نظر میکنند که بنظر من اصلا کار صحیحی نیست. در مورد دستگاه مورد نظر شما (پرو ویژن) من اطلاعی ندارم و باهاش کار نکردم ولی با ایکس ویژن که ساخت مادیران هستش کار کردم و الان هم 3 تاشو تو خونمون داریم و ازشون داریم استفاده میکنیم باور کنید بسیار بسیار عالی و خوب و بدون مشکل هستند و هر چی از یه چنین دستگاهی انتظار دارید برآورده میکنند ضمن اینکه گارانتی یه شرکت معتبر رو هم دارند. فقط HD نیستند که اونهم بنظرم اهمیتی نداره چون سیستم پخش شبکه های ایران اصلا HD نیستند که نیازی به چنین امکانی داشته باشیم.با خیال راحت برید و همین دستگاهو بخرید.
سلام....
من توی قم هستم و رفتم USB_X-VISION برای کامپیوترم خریدم.... ولی هیچ کانالی رو پیدا نمیکنه... به نظر شما مشکل چیه ؟؟؟ نیازی به آنتن هوایی داره یا همین که با خودش هست کافیه ؟؟؟
آقا ما که خریدیم بد هم نیست. همه کانالها رو مثل آینه میگیره. چیز دیگه ای هم نمیخوام ازش.
شما هم اگه در همین حد کارایی میخوای، دستگاه دستگاه خوبیه.
اشتباه مي كني دوست عزيز
اين محصول الان خيلي فروش بالايي داره. برادر من نمايندگي يه برند سخت افزاري داره. از اين ايكس ويژن ها هم داره
ميگه فروششون از همه گيرنده اهيي كه داره بيشتره و اشكالاتش كمتر. ميگه خيلي ها ميان و مشكل دارن ولي در برابر فروش زياد اين مدل، زياد نيست. من به مدل هاي ديگه كاري ندارم كه آشغاله يا نه. ولي اين مدل هم بد نيست.
اين هم مشكل شماست كه فكر مي كني جنس هاي دهاتاي چين بهتر ازز ايرانه. فكرت اشتباهه عزيز
نميگم ايران كارش درسته. ولي بعضي محصولاتش از چين بهتره.
حداقل انقدر خوب بوده كه يك سال گارانتي براش گذاشتن
---------- Post added at 08:37 AM ---------- Previous post was at 08:35 AM ----------
دوست عزيز
شما آنتن هوايي بهش ومصل كن ببين مي گيره
شما منطقت كجاست؟ اگر تو منطقه اي باشي كه فرستنده هاي ديجيتال سيگنال ارسال مي كنن ، با آنتن هوايي مي گيره
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)