تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 82 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 818

نام تاپيک: Gears of War 3

مدیر انجمن بازی Masoud King's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2007
    محل سكونت
    فعلا مشهد!

پيش فرض

مگه بازی حدود 4 ماه دیگه نمیاد ؟؟؟
    نه رفت برا سه ماه آخر 2011
    تاخیر خورد

2. 8 کاربر از Masoud King بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

شما اگر به اینا میگی تغییرات اساسی تو گیم پلی بنده تسلیمم شما برنده ی این بحث و گفتمان شدی .
    سبک شدن اسلحه , برف و باران و طوفان و دشت و کویر اینا تغییرات اساسیه ؟ یا من معنیه تغییرات اساسی رو نمیدونم یا شما .
    یعنی تو نسخه ی دوم نمیشد خود گیمر نمیتونست توجه کمتری به کاورگیری داشته باشه ؟
    من از همون اول وقتی دیدم که شما چند تا بازی بزرگ سونی را به مقایسه کشاندید ....
    وضعیت تسلیم بودن و برنده رو میدونستم ولی گفتم بهتره با اسناد و مدارک این مضوع افتاده تر بشه براتون..
    در مورد تغییرات هم من توصیه می کنم شما چند بار هم تریلرهارو ببینید ممکنه خیلی واضحتر پی به دیگر نکات بشید.
    اگر باز دیدید که تغییری رو متوجه نمیشید که.....

با توجه به این جمله اصلا نباید پستت رو نقل قول میکردم .
    منظورم این بود که تو اون بازی هایی که نام بردم همچین تغییری ایجاد شده یا نه ؟
    از اول بهتر بود منظورتو واضحتر بگی...
    من هم تغییرات رو گفتم نیازی نمیبینم توضیح بدم. و این که راه کار گذاشتم زیر بای کلیف تا بلکه از اون روش استفاده بکنه
    چون که اون بازی هایی که نام بردید خودشون خیلی خیلی موارد برای بهبود گیم پلی دارند. برای این نسل.

لابُد U3 خیلی پیشرفت داشته ؟ آره خُب نمایشش کاملا فک انداز بود !
    در مورد پیشرفت گرافیکی اون 3 تا بازی دیگه هم من چیزی ندیدم البته 100% مشکل از منه نه بازی ها .
    U3 هنوز فک های زیادی رو قراره بندازه...
    متن دومی هم نظری ندارم.

O_o
    بحث منطقی مسخره کردن نداره...

LOL و دیگر هیچ

بازم میگم شما با این استدلال هایی که میاری منو کاملا غافلگیر کردی و مجذوب این جملاتت شدم
    فعلا تا تاریخ انتشار بازی خیلی زمان مونده و ممکنه استدلالهای غافلگیرانه تر هم بیارم.
    هر موقع نیاز به مستفیض شدن داشتید من درخدمتم.
    Last edited by Layken; 26-12-2010 at 15:32.

حـــــرفـه ای resident_evil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2005
    محل سكونت
    ReaCh

پيش فرض

دوستان از چند جا شنیدم که این گیرز 3 اخرین بازی از سری gears of war هستش و مثه 3 god of war تموم میشه میره پی کارش ! این خبر صحت داره یا شایعست ؟
    قربون شکلت برم پس ما 3 4 صفحه پیش برا چی داشتیم میزدیم تو سر و کله هم دیگه ؟ : دی

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

5. 4 کاربر از resident_evil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز halflife g's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دو خبر:

Gears of war ultimate????

یه بازی به اسم gears of war ultimate در سایت gamestop به قیمت 30 دلار به فروش گذاشته شده که زمان عرضش هم دو ماه بعد در فوریه هستش....... .

هنوز مشخص نیس این بازی چه بازی هستش.........یک بازی جدید از سری گیرز؟؟کالکشن نسخه های قبل؟؟؟'گیرز کینکت؟؟؟یا ........... .؟؟

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    نسخه بتای گیرز داخل بازی bulletstorm

برای بازی کرد نسخه بتا بازی gears3 که حاوی بخش انلاین بازی هستش باید نسخه limited edition بازی bulletstorm رو بخرید.در جعبه این بازی یه کد هستش که با اون میتونید وارد بخش بتای گیرز3 بشید...... (البته این خبر "نسخه بتا" مال یه هفته پیش ولی چون دیدم کسی نذاش در نتیجه من گذاشتم)

البته به نظر میرسه به طور معمول هم بشه بخش بتای گیرز3 رو تست کرد(چون نسخه های limited edition بازی bulletstorm تعداد محدودی هستش)ولی تا بحال چیزی گفته نشده..... .

.
    .

.
    .
    Last edited by halflife g; 01-01-2011 at 17:42.

7. 14 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

9. 14 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال The Rover's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    امکان داره اینام مثل لاین هد سرشون یه سنگ بخوره و شماره 3 رو واسه pc هم منتشر کنن؟

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    امکان داره اینام مثل لاین هد سرشون یه سنگ بخوره و شماره 3 رو واسه pc هم منتشر کنن؟
    علت اینکه فیبل 3 واسه pc هم میاد اینه که امتیاز Ip دست خود لاینهد هستش و صاحب اختیارشه(البته امتیاز Ip گیرز هم دست اپیک)
    دوما اهمیت این بازی برای ایکس باکس اصلا قابل مقایسه با فیبل3 نیس.......فیبل 3 یه بازی نقش آفرینی درجه2 هستش و فروشش هم اصلا در حد و اندازه های گیرز نیس........علاوه بر اون لایو رو هم به حرکت نمیندازه در صورتی که گیرز3 با سرورهای اختصاصیش مطمیا خیلی ها رو با لایو آشتی خواهد داد....... .گیرز یکی از محبوبترین بازیهای این نسل و همیشه از لحاظ کیفیت مدعی بوده...... .

بازی که نسخه دومش حدود7 میلیون نسخه فروش داشته و قرار امسال جور نبود هیلو رو هم واسه مایکرو بکشه عمرا روی pc بیاد..... .
    .
    .

12. 13 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای hosseincode2008's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    اردبیل

پيش فرض

دوستان یه سوال:
    عزيزم اينطوري پيش بره تو هر تاپيكي بايد اين پست شما رو ببينيم كه ! اين سومين تاپيكه...
    همه اين بازيهايي كه دوست داري واسه پي سي بيان ولي نميان رو ليست كن تو تاپيك اخبار بپرس ما بگيم نه نمياد . اينطوري هم خودتو راحت ميكني هم تاپيك ها منحرف نميشن

14. 9 کاربر از hosseincode2008 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

مدیر انجمن بازی های کامپیوتری و کنسولی Layken's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009
    محل سكونت
    Sillent Hill

پيش فرض

علت اینکه فیبل 3 واسه pc هم میاد اینه که امتیاز Ip دست خود لاینهد هستش و صاحب اختیارشه(البته امتیاز Ip گیرز هم دست اپیک)
    دوما اهمیت این بازی برای ایکس باکس اصلا قابل مقایسه با فیبل3 نیس.......فیبل 3 یه بازی نقش آفرینی درجه2 هستش و فروشش هم اصلا در حد و اندازه های گیرز نیس........علاوه بر اون لایو رو هم به حرکت نمیندازه در صورتی که گیرز3 با سرورهای اختصاصیش مطمیا خیلی ها رو با لایو آشتی خواهد داد....... .گیرز یکی از محبوبترین بازیهای این نسل و همیشه از لحاظ کیفیت مدعی بوده...... .

بازی که نسخه دومش حدود7 میلیون نسخه فروش داشته و قرار امسال جور نبود هیلو رو هم واسه مایکرو بکشه عمرا روی pc بیاد..... .
    هیئت مدیره وقتی من به جوابم رسیدم این پست رو پاک کنن بره. مرسی.
    ---
    خب یعنی بهترین دلیل برای این که فیبل از انحصار در اومد رو اوردی..دیگه نمیشه روش حرفی شد...
    پس با این اوصاف Mass Effect هم فروش ضعیفی داشت که زودی نگذشته قسمت اولش از انحصار د راومد و رفت واسه PC در قسمت دوم هم کشتار داده شد رفت واسه هر سه پلتفرم و در قسمت سوم هم که حتما وضعیت باید خیلی اصفناک باشه که
    اوضاعش بدتر از فیبل 2 شده که همزمان با هر سه پلتفرم منتشر میشه...(خب یکی نیست بگه فیبل رو درست میساختین این طور نشه) چون ممکنه یکی از طرفدار ها احساس کنن این بازی هم درجه 2 که خدا برکت شاید پایین تر باشه..که واسه هر سه اومده..

قسمت اول چی شد واسه PC اومد..؟ IP مشکل داشت..؟ که حتما داشت که اومد.
    قسمت دوم هم که بازی هایی داشت که جورشو بکشه..وگرنه احتمالا زنده نمیموند..و میمود
    اما قسمت سوم...خب تک بازی انحصاری هست واسه امسال...

من این چند تا موضوع فکرمو مشغول کرده و دلم می خواد برطرف بشه..؟
    ممنون.
    Last edited by Layken; 14-01-2011 at 14:06.

16. 2 کاربر از Layken بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    دور دور دور....

پيش فرض

من دیگه داشتم متلاشی میشدم سوالی تو ذهنم ایجاد شد گفتم بپرسم..؟ هیئت مدیره وقتی من به جوابم رسیدم این پست رو پاک کنن بره. مرسی.
    ---
    خب یعنی بهترین دلیل برای این که فیبل از انحصار در اومد رو اوردی..دیگه نمیشه روش حرفی شد...
    پس با این اوصاف Mass Effect هم فروش ضعیفی داشت که زودی نگذشته قسمت اولش از انحصار د راومد و رفت واسه PC در قسمت دوم هم کشتار داده شد رفت واسه هر سه پلتفرم و در قسمت سوم هم که حتما وضعیت باید خیلی اصفناک باشه که
    اوضاعش بدتر از فیبل 2 شده که همزمان با هر سه پلتفرم منتشر میشه...(خب یکی نیست بگه فیبل رو درست میساختین این طور نشه) چون ممکنه یکی از طرفدار ها احساس کنن این بازی هم درجه 2 که خدا برکت شاید پایین تر باشه..که واسه هر سه اومده..
    تک چرخ در قسمت اول چی شد واسه PC اومد..؟ IP مشکل داشت..؟ که حتما داشت که اومد.
    دو چرخ هم که بازی هایی داشت که جورشو بکشه..وگرنه احتمالا زنده نمیموند..و میمود
    اما سه چرخه...خب تک بازی انحصاری هست واسه امسال...که خدا نگهش داره امین.

من این چند تا موضوع فکرمو مشغول کرده و دلم می خواد برطرف بشه..؟
    ممنون.
    متلاشی شدن نمیخواد حامد جان من الان جواب میدم........(فقط پستمو کامل بخوون)

ابتدا یه نکته بگم:

بعضی بازیها Ip اش در دست استودیو سازندس (مثه متال گیر-گیرز-مس افکت و.........)این بازیها رو این استودیو هر وقت که خواست میتونه روی هر پلتفرمی بده(همینطور که الان یه شماره فرعی از متال گیر داره روی همه پلتفرم ها میاد)ولی اگه:
    ناشر بازی بیاد امتیاز اون عنوان رو بگیره دیگه استودیو بازی رو فروخته به ناشر و اون میتونه در انحصار خودش نگهداره و یا اینکه ناشر با استودیو قرارداد ببنده و بهش پول بده تا مثلا این شماره و نسخه روی ایکس باکس بمونه یا حالت انحصار زمانی داشته باشه(عین جریان گیرز و متال گیر)

حالا می رسیم به بحث:

اولا در مورد فیبل3:
    از لحاظ نقش آفرینی بودن این بازی درجه 2 محسوب میشه و امتیازای این نسخه اینو بیان می کنه حالا شاید خیلی هم خوشمون بیاد ازش ولی این حقیقته....... .
    تازه حق امتیاز ip بازی فیبل دست خود لاین هد هستش و میتونه اونو حتی واسه wii هم منتشر کنه ...کسی نمیتونه جلوشو بگیره........ .این عنوان انقدر هم خفن الفروش نبود که مایکرو واسه انصاری کردنش لاینهد ر قسم بده و پاش پول خرج کنه(فقط قرارداد بسته و انحصار زمانی واسش ایجاد کرده)

دوما در مورد مس افکت 2:
    حق امتیاز این ip هم در دست ea هستش و مایکرو هیچ مالکیتی رو Ip نداره و "فرانچایز مس افکت" کاملا متعلق به شرکت ea هستش....... .
    شاید نتونسته با ea سر انحصاری نگهداشتنش به توافق برسه .چون مس افکت الان بازی بسیار بزرگی هست و شاید هم ea چون بزرگی بازی خودشو میدونه نمیخواد روی یه پلتفرم بمونه...... .
    علاوه بر اون bioware و ea خیلی اهل انحصاری زدن نیستن...... .
    خوب در نتیجه ea حق داره که در شماره 3 بازی رو واسه همه پلتفرم ها بده....... .(اگه مایکروسافت التماس هم بکنه از لحاظ قانونی مالکیتی رو ip نداره)

سوما در مورد گیرز:
    عنوان گیرز یه عنوان console seller هستش یعنی خیلی ها واسه خاطر اون میرن xbox می گیرن (همینطور که واسه خاطر gt5 یا halo یا آنچارتد اینکارو می کنن)
    مایکروسافت با عرضه شماره 1 این عنوان روی pc خیلی ها از جمله منو متقاعد به خرید ایکس باکس کرد(این علت عرضه شماره 1 روی پی سی بود)یعنی زمانی که لازم بود ایکس باکس در بین عموم دیده بشه.
    بازی که شماره دومش این همه فروش داشت و شماره 3 اون هم با همین تریلر 2 ...3 دقیقه ای چند میلیون رو مدهوش کرده مطمینا مایکرو با epic قرار داد می بنده که این نسخه رو هم در انحصار نگهداره.... .(و البته خود epic هم راضیه چون فروش فوق العاده ای روی فقط یه پلتفرم داره و مایکرو هم خوب شیتیلشو میده)

(همین که مایکرو و epic هر دو سر انحصاری نگهداشتن بازی راضی هستن حله.........)

جوابتو گرفتی حامد جان.......؟متلاشی که نشدی؟

این ایراد کمپانی مایکروسافت هست که امتیاز خیلی از بازیها رو مثه سونی مال خودش نمی کنه(کلا خیلی دنبال انحصار سازی نیس) و خیلی دنبال ایجاد استودیوهای 1party که در اختیار خودش باشه نمیره(کاری که سونی دقیقا داره اونو انجام میده و کمپانیهای کله گنده ای مثه ناتی داگ(سازنده آنچارتد) و کوانتیک دریمز(سازنده هوی رین) رو زیر مجموعه خودش کرده)

جالب بدونید حتی مایکرو امتیاز بازی "الن ویک " رو هم نداره وبازی متعلق به رمدی هستش یعنی اگه واسه نسخه دوم این بازی مایکرو پولی به رمدی نده یا قراردادی نبنده شاید واسه تمام پلتفرم ها بیاد.

من اصلا از مایکرو طرفداری نکردم که هیچ اتفاقا کمی هم انتقاد کردم ولی تو مثه اینکه برعکس متوجه شدی و متاسفانه با دید طرفداری از سونی و فن بودن جواب منو دادی.....

تازه حامد جان واسه سال بعد مایکرو forza4 رو داره و شاید هم بازی کرایتک تازه انحصاریهای کینکت هم هست(ولی آره از لحاظ تعداد سونی خیلی سرتره)...........
    .
    .
    .

Last edited by halflife g; 14-01-2011 at 10:51.

18. 10 کاربر از halflife g بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •