خیلی ممنون....خیلی گشتم هیچکدوم کار نمیکردن ولی این کار کرد...![]()
من بازی رو خریدم ولی انگار ماله ایکس باکسه!!!یعنی مثلا برای شلیک میگه باید r1 رو بزنی...بعد موس هم کار نمیکنه!!
واسه شما هم اینجوره؟
شما احتمالا به سیستمت دست باری وصل هست دسته بازیو بکش بیرن کیبورد درست کار میکنه منم اول همیجوری شده بودم
الان یک هقته ای هست بازیشو گرفتم ولی دو روز یه بار بازی میکنم از بس که دوربین تکون میخوره حالم بد میشه سر گیجه میگیرم همیشه با گیم پلی بازیهای یوبی سافت مشکل داشتم مخصوصا حرکت دوربینها ولی با تنها چیزی که حال میکنم اسمبل اسلحه های بازی خیلی جالبه
![]()
با سلام. دوستان من اونجایی که باید توسط اون دوربین پرنده دشمن رو با دگمه Q مارک کنی تا بقیه بهشون شلیک کنن گیر کردم.(اونجایی که چند نفر دارن فوتبال بازی می کنن) 3 یا 4 نفر رو مارک می کنم ولی هر چقدر Q می زنم کسی شلیک نمی کنه. نفرات متنوعی مارک کردم نشد. چیکار کنم؟
Q رو نگه میداری؟
آره چقدر باید نگه دارم؟ آیا نفرات بخصوصی رو باید مارک کنم؟ اونا هی می گن ما آماده ایم یا منتظریم یا با شلیک تو شلیک می کنیم ولی هیچکاری نمی کنن!
فرقی نداره. 4نفر رو میتونی مارک کنی، بعد Q رو نگه میداری، حدودا 2-3 ثانیه، بعدش افرادت شلیک می کنن. از حالت Drone هم در بیا.
حل شد آقا. مرسی. یه کوچولو باید می رفتم جلو دوباره از Drone استفاده می کردم.
بعضی از قسمتاش یه دفه چقد سخت می شه!
خوب اینم تموم شد، روی elite level هم تموم کردم، از اون بازی هایی بود که تا تموم شد یه غمی بهم دست داد که دیگه مرحله بعدی در کار نیست. محشر بود بازی، گیم پلی بازی یکی از بهترین اکشن شوتینگ هایی بود که تا حالا بازی کرده بودم، ضعف هایی هم داشت مثل گرافیم کات سین ها و داستان نسبتا ضعیف بازی ولی در کل محشر بود. بیشترین مرحله ای که حال کردم مرحله ای بود که تکی با کوزاک باید میرفتیم. از اون مراحلی بود که آدرنالین و حس میکردی. مرحله آخرشم اون قسمت آخرش که اون دو تا فرار می کنن سخت ترین قسمت بود. یه راهنمایی به دوستانی که سر این قسمت گیر کردن. همون اول یکی از تارگت ها را مارک کنید تا رفیقاتون دخلشو بیارن. بعد باید تا میتونید سریع برید. من کاری که میکردم این بود که خودم کمتر درگیر میشدم با drone سریع 3 تا 3 تا تارگت ها را مارک میکردم تا رفیقام سریع محوشون کنند، پیشنهاد می کنم برای این مرحله یک اسلحه نارنجک انداز داشته باشید، مثلا اونجایی که با هلیکوپتر میخواستن فرار کنن، کل هلیکوپتر و با یه نارنجک منفجر کردم عجیب فاز داد
در کل نمره من به این بازی:
گیم پلی : 10 گرافیک : 8.5 صدا گذاری : 9 داستان : 7/5 در کل 9
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)