تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 38 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 374

نام تاپيک: Tom Clancy's Ghost Recon: Future Soldier

آخر فروم باز Malware's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

11 سیو کامل بازی

یکی از دوستان که آپدیت ها رو نصب نکرده میتونه سیو کامل قرار بده..
    ممنون
    بفرما:
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

2. 2 کاربر از Malware بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز milad_takjoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    Draem Within Dream

پيش فرض

خیلی ممنون....خیلی گشتم هیچکدوم کار نمیکردن ولی این کار کرد...

4. این کاربر از milad_takjoo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Aug 2011

پيش فرض

من بازی رو خریدم ولی انگار ماله ایکس باکسه!!!یعنی مثلا برای شلیک میگه باید r1 رو بزنی...بعد موس هم کار نمیکنه!!
    واسه شما هم اینجوره؟

داره خودمونی میشه Mahdi_591's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

من بازی رو خریدم ولی انگار ماله ایکس باکسه!!!یعنی مثلا برای شلیک میگه باید r1 رو بزنی...بعد موس هم کار نمیکنه!!
    واسه شما هم اینجوره؟
    شما احتمالا به سیستمت دست باری وصل هست دسته بازیو بکش بیرن کیبورد درست کار میکنه منم اول همیجوری شده بودم

الان یک هقته ای هست بازیشو گرفتم ولی دو روز یه بار بازی میکنم از بس که دوربین تکون میخوره حالم بد میشه سر گیجه میگیرم همیشه با گیم پلی بازیهای یوبی سافت مشکل داشتم مخصوصا حرکت دوربینها ولی با تنها چیزی که حال میکنم اسمبل اسلحه های بازی خیلی جالبه

7. 3 کاربر از Mahdi_591 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه machmach32000's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

با سلام. دوستان من اونجایی که باید توسط اون دوربین پرنده دشمن رو با دگمه Q مارک کنی تا بقیه بهشون شلیک کنن گیر کردم.(اونجایی که چند نفر دارن فوتبال بازی می کنن) 3 یا 4 نفر رو مارک می کنم ولی هر چقدر Q می زنم کسی شلیک نمی کنه. نفرات متنوعی مارک کردم نشد. چیکار کنم؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با سلام. دوستان من اونجایی که باید توسط اون دوربین پرنده دشمن رو با دگمه Q مارک کنی تا بقیه بهشون شلیک کنن گیر کردم.(اونجایی که چند نفر دارن فوتبال بازی می کنن) 3 یا 4 نفر رو مارک می کنم ولی هر چقدر Q می زنم کسی شلیک نمی کنه. نفرات متنوعی مارک کردم نشد. چیکار کنم؟
    Q رو نگه میداری؟

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

آره چقدر باید نگه دارم؟ آیا نفرات بخصوصی رو باید مارک کنم؟ اونا هی می گن ما آماده ایم یا منتظریم یا با شلیک تو شلیک می کنیم ولی هیچکاری نمی کنن!

اگه نباشه جاش خالی می مونه TAEL's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

آره چقدر باید نگه دارم؟ آیا نفرات بخصوصی رو باید مارک کنم؟ اونا هی می گن ما آماده ایم یا منتظریم یا با شلیک تو شلیک می کنیم ولی هیچکاری نمی کنن!
    فرقی نداره. 4نفر رو میتونی مارک کنی، بعد Q رو نگه میداری، حدودا 2-3 ثانیه، بعدش افرادت شلیک می کنن. از حالت Drone هم در بیا.

تاريخ عضويت
    Jan 2012

پيش فرض

فرقی نداره. 4نفر رو میتونی مارک کنی، بعد Q رو نگه میداری، حدودا 2-3 ثانیه، بعدش افرادت شلیک می کنن. از حالت Drone هم در بیا.
    حل شد آقا. مرسی. یه کوچولو باید می رفتم جلو دوباره از Drone استفاده می کردم.
    بعضی از قسمتاش یه دفه چقد سخت می شه!

آخر فروم باز hoomi_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

خوب اینم تموم شد، روی elite level هم تموم کردم، از اون بازی هایی بود که تا تموم شد یه غمی بهم دست داد که دیگه مرحله بعدی در کار نیست. محشر بود بازی، گیم پلی بازی یکی از بهترین اکشن شوتینگ هایی بود که تا حالا بازی کرده بودم، ضعف هایی هم داشت مثل گرافیم کات سین ها و داستان نسبتا ضعیف بازی ولی در کل محشر بود. بیشترین مرحله ای که حال کردم مرحله ای بود که تکی با کوزاک باید میرفتیم. از اون مراحلی بود که آدرنالین و حس میکردی . مرحله آخرشم اون قسمت آخرش که اون دو تا فرار می کنن سخت ترین قسمت بود. یه راهنمایی به دوستانی که سر این قسمت گیر کردن. همون اول یکی از تارگت ها را مارک کنید تا رفیقاتون دخلشو بیارن. بعد باید تا میتونید سریع برید. من کاری که میکردم این بود که خودم کمتر درگیر میشدم با drone سریع 3 تا 3 تا تارگت ها را مارک میکردم تا رفیقام سریع محوشون کنند، پیشنهاد می کنم برای این مرحله یک اسلحه نارنجک انداز داشته باشید، مثلا اونجایی که با هلیکوپتر میخواستن فرار کنن، کل هلیکوپتر و با یه نارنجک منفجر کردم عجیب فاز داد
    در کل نمره من به این بازی:
    گیم پلی : 10 گرافیک : 8.5 صدا گذاری : 9 داستان : 7/5 در کل 9

14. 2 کاربر از hoomi_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •