تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 674 اولاول ... 131920212223242526273373123523 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 6731

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2011

آخر فروم باز joey jordison's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

سلام
    مثل اینکه Eurogamer و .........پلی تست از بازی داشتن!چیزی که دستگیر من شد
    جزئیات گرافیکی بازی اینبار در صفحه گیم پلی هم خودشو نشان خواهد داد مثل لباسهای افتاده روی شورت untucked shirts و حرکت لباس بر اثر حرکت بازیکن!
    مثل اینکه دیگه خبری از شورتهای بسکتبالی نیست دیگه و این نوع شورتها بلاخره حذف شدند!و مثل اینکه عکسهای از بازی در حالت گیم پلی در تاریخ 1 ژوئن رونمایی خواهد شد به منظور اینکه نشان بدن چمن بازی چقدر نسبت به 2010 پیشرفت کرده!
    و یک چیز که من دیدم واقعا خوشحال شدم اونطور که گفتن گرافیک بازی دیگه در اولویت اول نیست برای سازنده ها و امسال روی انیمیشنها و آزادی گیمپلی کار خواهد شد و ایم موارد را تغییر خواهند داد!
    Last edited by joey jordison; 30-05-2010 at 14:46.

2. 15 کاربر از joey jordison بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه UP-SNAKE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

البته تا بازی بيرون نيومده اين چيزا رو باور نکنيد سال پيش از اين حرفا بيشتر هم ميزدن آخرش چی شد؟

4. این کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ragbar12's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008
    محل سكونت
    منطقه جنگي

پيش فرض

البته تا بازی بيرون نيومده اين چيزا رو باور نکنيد سال پيش از اين حرفا بيشتر هم ميزدن آخرش چی شد؟
    چي شد؟
    خيليم خوب شد من و خيلياي ديگه از pes 2010 لذت برديم و ميبريم واين حرفاي تكراري رو هم خواهشا بزاريد كنار
    همه ميدونن تو pc فقط pes ارزش بازي كردن رو داره او نايي كه از بازي انتقاد دارن برن فيفا رو با كامپيوتر بازي كنن
    تا فرق توپ بازي (fifa )رو با فوتبال (pes) بفهمن!

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

خيلی حال ميکنی با 2010؟ تا حالا فيفا رو کنسول بازی کردی؟ اين بازی برات خيلی ايده آله؟ ، بله فيفا روی pc از اشغال هم بدتره ميدونم

حـــــرفـه ای B3HZ@D's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007

پيش فرض

البته از نظر گرافیکی فیفا در نسخه pc پایین تر از pes قرار میگیره
    ولی از نظر گیم پلی و صداگذاری در سطح بالاتری از pes قرار داره...

8. این کاربر از B3HZ@D بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه d_a_n_t_e's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

دوباره این بحث PES و فیفا راه افتاد

دوست عزیز ragbar12 من خودم طرفدار PES ام و سالی 4 ساعت هم فیفا بازی نمیکنم ولی باید قبول داشت سطح PES2010 از اون چیزی که انتظار میرفت و توی اخبار اعلام میشد خیلی پایین تر بود و اگه این انتقادها نباشه بازی همش پسرفت میکنه بجای پیشرفت پس خواهشا به هر انتقاد درستی واکنش نشون ندید تا بحثی ایجاد نشه خود من به شخصه بعد از اینکه اون همه بخث های تاپیک رو دنبال کردم و با هیجان منتظر اومدن بازی بودم بعد از نصب نسخه 2010 احساس کردم تمام مدت داشتن بهم دروغ میگفتن و اینکه ساعت ها وقتم رو برای خوندن و دانلود ترایلر ها و نسخه demo بازی هدر دادم

و دوست عزیز  UP-SNAKE من بحث های شما رو در تاپیک PES2010 هم دیدم و به نظرم بیشتر طرفدار فیفا هستید تا PES پس خواهشا اگه از بازی خوشتون نمیاد توی تاپیکش نیاید یا اگه از PES خوشتون میاد لطفا توی این تاپیک اون رو با فیفا مقایسه نکنید حالا هر کی میخواد هر چی بگه ( من با انتقاد درست یا مقایسه صحیح دو بازی مخالف نیستم ولی کلا توی انجمن ها نمیشه این کار رو کرد چون هر بازی طرفداران خودش رو داره و فن های بازی دیگه هم این مقایسه ها رو هرچند که درست باشه نمیپذیرند )

پس خواهشا دوستان از همین ابتدا رعایت کنند تا این دفعه دیگه مثل پارسال نیازی نباشه 10 ها صفحه اسپم و مقایسه خوند

نظرشخصی : به نظر من PES2010 پیشرفت های خوبی داشت از جمله مسترلیگ و انیمیشن های جدید لیگ اروپا و یوفا و ....
    اما واقعا اون چیزی که میگفتن نبود و توی خیلی موارد پسرفت داشت یا تغییری خاصی نکرد مثل : هوش مصنوعی مدافعان ، دروازهبانان ، مخصوصا داوری فوق العاده ضعیف و ... پس من یکی که دیگه با این حرف های Konami خام نمیشم و تا Trailer و Demo این نسخه رو نبینم هیچ حرفی رو باور نمیکنم

با تشکر Dante
    Last edited by d_a_n_t_e; 31-05-2010 at 01:45.

10. 9 کاربر از d_a_n_t_e بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    IRAN , tehran

پيش فرض

dante جان منم همين رو ميگم ديگه نخير من طرفدار فيفا نيستم يعنی نبودم ولی از وقتی که اين pes 2010 اومد با اون همه تعريف واقعاً بهم برخورد و وقتی فيفا 10 رو بازی کردم خيلی ازش خوشم اومد منم تا قبل pes 2010 خيلی pes بازی ميکردم ولی ديگه نميکنم چون هيچيش شبيه فوتبال نيست ، اگه اين بازی با فيفا مقايسه نشه تا 100 سال ديگه هم همين ميمونه اگه يه سر به forum های pes بزنيد خندتون ميگيره چون توی wish list هاشون فقط ميگن فلان چيز اينجوری بشه مثل فيفا پس ميبينيد که مقايسه داريم تا مقايسه

12. 3 کاربر از UP-SNAKE بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Behnam_o2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Your Heart

پيش فرض

این حرفا خیلی بچه گونست که بیایم بگیم pes بهتره یا fifa بهتره بعدش کلی تو سرو کله هم بزنیم. مطمعنآ شرکت ea یا konami واسه باباهامون نیست که بخاطرش دوستیمونو زیر سوال ببربم. حالا هرکدوم میخاد بهتر باشه,باشه. یکی فیفا رو دوست داره یکی هم pes رو میپسنده.بهتره واسه نظرات هم احترام بذاریم اینطوری خیلی بهتره. البته اگه بخایم بفهمیم کدوم بازی بهتره کافیه بریم چند ساعتی fifa وpes رو بازی کنیم(رو کنسول) خیلی راحت میشه فهمید کدوم بهتره(البته نظرات گیمرهای حرفه ای مثل داش حسین هم میتونه خیلی کمک کنه تا تشخیص بدیم کدوم بهتره) ولی درکل لزومی نداره بیایم اینجا بگیم فیفا بهتره pes فلانه یا برعکس.اینجا مکانیه برای نقد و بررسی پرو ساکری که در راهه. هرچی نارضایتی یا رضایت مندی از اخبار منتشر شده در مورد pes2011 دارین بگین تا همه فیض ببربم .

14. 9 کاربر از Behnam_o2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

از دوستان عزیز واقعا متشکرم من توی بحث های اخیر یک سری چیزهایی رو دیدم که جای بسی خوشحالی داشت همین پارسال اگه پستی در رابطه برتری فیفا به PES توی تاپیک PES داده میشه ده ها نفر میافتن به جون منتقد و حسابی سر کوفت می زدن ولی الان دوستان PES فن ما با در نظر گرفتن شرایط و نگاه کردن همه جانبه و به واسطه بالا رفتن سطح آگاهاهیشون نه تنها منتقد رو مورد حمله قرار نمی دن بلکه دوستانی رو که کورکورانه و 100٪ تعصبی برخورد می کنن با انتقادات سعی می کنن آگاه تر کنن. خوشحالم که ما توی مدت کوتاهی تونستیم بستری فراهم کنیم که به راحتی و خیلی با درک و شعور بالا بتونیم شاهد انتقاد ها و نقد های مختلف دوستان باشیم. ما همه یک هدف داریم : از بازی که می خواهیم بازیش کنیم لذت ببریم. تکریم یک بازی هدف ما نیست چون کار فوق العاده بی خودی هست! مقایسه هایی هم که صورت می گیره یا انتقادات وارده از فرط نارضایتی گیمر هست نه از باب غرض ورزی مطمئنا هیچ کس توی جمع ما اونقدر بیکار نیست که بخواد بیاد گیر الکی بده واسه وقت گذرونی خوشبختانه اعضای این تاپیک و تاپیک های گیم این اواخر خیلی حرفه ای تر دارن بحث ها و مباحث مربوط به گیم ها رو پیگیری می کنن اونایی که واسه گیر آوردن رمز GTA , وقت گذرونی , پیدا کردن جایی واسه هم صحبتی , جایی برای ارتق یافتن مجازی و ... عضو این انجمن شده بودن حالا دیگه صاحب نظر های حرفه ای هستن وحالا خدماتی از خودشون به جای می ذارن که همه تحسینشون می کنه. واقعا این خیلی جالب و دوست داشتنی هست. من از دوستان خواهش می کنم به انتقاد ها هر چند شدیدالحن بازخورد متقابل داده نشه بلکه سعی بشه که سطح آگاهی و شناخت بیشتری به اون شخص داده بشه مطالعه پست های حسین عزیز بهترین فرصت برای کسانی هست که می خوان شناخت بی نقصی از این بازی های PES FIFA به دست بیارن. البته یه چیز خیلی جالب توجه هست PES فن های انجمنمون که به صورت فوق العاده متعصبانه ای PES رو می پرستن و متنفر از فیفا هستن اصلا چیزی به اسم Fifa Next نشنیدن یا تجربه بازی فیفا بر روی یکی از کنسول های XBOX360 یا PS3 رو نداشتن. اکثرا هم دوست دارن بدونن فیفای مضخرف مگه چه فرقی داره که روی PC باشه یا XBOX360 یکیه دیگه!
    بنابراین من به همین دلیل می گم که بهتره به انتقادات این مدلی به صورت شدیدالحن باز خورد داده نشه. چون کسی که از یکی از این بازی ها کور کورانه دفاع می کنه و تعصب داره شک نکنید از اون یکی بازی کاملا بی خبر هست و یا تجربه به جایی ازش نداشته.

امیدوارم تاپیک به خوبی پیش بره تا از پست های بیشتری فرصت بهره بردن پیدا کنیم

16. 10 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز Traceur's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

فکر کنم دیگه باید آماده شیم برای بازی Pes 2011 و پست ادیت و... و شنیدن مشکلات ما و دوستان دیگر ...
    از همگی ممنون بخاطر اطلاعاتی که در اختیارمون گذاشتین.

18. این کاربر از Traceur بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •