تبلیغات :
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 30 اولاول ... 13192021222324252627 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 294

نام تاپيک: هفته 31 لالیگا / ال کلاسیکو 160 / بارسا برد و به صدر بازگشت!

حـــــرفـه ای nw_nk's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض يادداشت ويژه: پیروزی در سانتیاگو برنابئو با درخشش مسی و ژاوی یا نبوغ گوارديولا

باید این پیروزی را به پای گواردیولای جوان نوشت. مربی جوانی که با شهامت ستاره های نا آماده تیم خود را روی نیمکت نشاند تا پدروی جوان و میلیتو کمتر به بازی گرفته شد برابر چشمان زلاتان، اینیستا و آنری نیمکت نشین بدرخشند.

سايت گل

1- تصور شکست بارسا با مسی تقریبا محال است. حتی در شبی که رئال آماده با ستارگان اش در استادیوم خانگی به تیم نصف و نیمه بارسا فشار وحشتناکی وارد می کند.

15 دقیقه ابتدایی مسابقه با پرس وحشتناک بازیکنان رئال در تمام نقاط زمین سپری شد. مدافعین میانی بارسا که بازیسازان زبده ای هستند، زیر پرس توپ بازیکنان رئال در نیمه زمین خود به پاس های بلند روی آورده بودند. دقایق ابتدایی مسابقه نشان داد که کادر فنی رئال در ایجاد انگیزش درونی موفق عمل کرده است. هیچ کدام از تکل های خشن بازیکنان رئال با عذر خواهی همراه نبود و انگار در ذهن شان وظیفه داشتند که به هر قیمتی موفق شوند. بارسا با 3-3-4 همیشگی در زمین مستقر شده بود ولی تفاوت بزرگی با شکل چیدمان همیشگی خود داشت.

مسی در راس مثلث تهاجمی، پدرو در چپ و آلوز در راست. حضور آلوز در آن منطقه از زمین عجیب بود: شاید اجرای پرس توپ در نیمه زمین حریف و یا فشار روی مدافع چپ متزلزل رئال برای عقب کشاندن هافبک چپ سرعتی و تهاجمی این تیم (مارسلو). حضور آلوز در سمت راست بر اساس هر هدفی بود، موفق بود. مارسلو نتوانست در نیمه اول حملات خطرناک و موثری روی دروازه بارسا ایجاد کند و از فوروارد سمت چپ تیم خود (رونالدو) فاصله گرفته بود.

2- بارسا توانست از زیر فشار 15 دقیقه ابتدایی مسابقه خارج شود و بازیسازی موثری در نیمه زمین خود انجام دهد. نقطه عطف مسابقه از دقایقی بود که مدافعین میانی بارسا توانستند توپ را سالم در اختیار هافبک های این تیم بخصوص ژاوی بگذارند و از این جا به بعد پلان دوم نقشه بارسا اجرا می شد. مسی بعنوان طعمه در مرکز خط دفاع رئال قرار گرفته بود. طعمه ای که با نام بزرگ و تکنیک منحصر به فردش می تواند هر ماهی ای را به دام قلاب بکشاند. وقتی هافبک های بارسا صاحب توپ می شدند، مسی از خط دفاع رئال جدا می شد و با سرعت به فضاء پشت و بین هافبک های میانی رئال حرکت می کرد تا صاحب توپ شود. با این حرکت او در اکثر اوقات یک مدافع رئال او را تعقیب می کرد و این یعنی برهم خوردن ساختار دفاعی رئال. یکبار دیگر به گل اول نگاه کنید.

طعمه توانست ساختار دفاعی رئال را برهم بریزد و با یک حرکت سریع در پشت خط دفاع برهم ریخته این تیم صاحب توپ شود. البته نباید پاس هنرمندانه ژاوی و حرکت هوشمندانه آلوز و پدرو را در اشتباه انداختن خط آفساید رئال نادیده گرفت.

3- پلگرینی می دانست با توجه به فشار جسمانی ناشی از پرسینگ توپ در نیمه زمین حریف در نیمه اول، 15 دقیقه انتهایی نیمه دوم را از دست خواهد داد به همین دلیل سعی کرد با دستور تهاجم همه جانبه در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم کار را به تساوی بکشاند.

بارسا در ابتدای نیمه دوم سعی داشت با تملک بالای توپ، مانع سوار شدن رئال بر جریان بازی شود به همین دلیل مسی به مرکز میدان نزدیک تر شده بود. از سوی دیگر با توجه به اخطار آلوز، فشار رئال از سمت راست خود بر دفاع چپ متزلزل بارسا (ماکسول)، گواردیولا تصمیم گرفت آلوز را به جای خود برگرداند و با 2 خط جلو کشیدن ماکسول، پویول را در پست دفاع کناری چپ قرار دهد. بارسا با زوج ماکسول و پویول توانست سمت راست فعال رئال را خنثی کند.

گل دوم بارسا بازهم با پاس استثنایی ژاوی رقم خورد. پاس گل اول در فضاء ارسال شده بود ولی پاس گل دوم در پای بازیکن ارسال شد. ژاوی با 2 پاس گل متفاوت بهترین بازیکن میدان بود.

4- حضور گوتی در میدان کفه ترازو را به نفع این تیم سنگین کرد ولی بارسا بعد از گل دوم به اعتماد به نفسی رسیده بود که حتی والدس پر اشتباه بدون لغزش معدود موقعیت های رونالدو و رئال را دفع می کرد.

پیروزی بارسا در سانتیاگو برنابئو بدون حضور زلاتان و اینیستا بسیار ارزشمند بود. مسی و پدرو وظائف خود را به بهترین شکل انجام دادند و ژاوی فرمانده لشگر کاتالونها، درخشید. والدس، پویول، میلیتو و بوسکتس هم بدون اشتباه بودند ولی باید این پیروزی را به پای گواردیولای جوان نوشت. مربی جوانی که با شهامت ستاره های نا آماده تیم خود را روی نیمکت نشاند تا پدروی جوان و میلیتو کمتر به بازی گرفته شد برابر چشمان زلاتان، اینیستا و آنری نیمکت نشین بدرخشند. گوارديولا را به دلیل شجاعت اش و نبوغ اش در تغییر موثر تاکتیکی در ال کلاسیکو بعنوان ستاره بارسا و عامل اصلی پیروزی سرنوشت ساز انتخاب می کنیم.

شايد زمان آن فرا رسیده که پپ جوان قدم به دنیای جدیدی بگذارد، شاید منچستر و فوتبال جزیره گزینه مناسبی باشد البته به شرط قهرمانی دوباره در جام قهرمانان اروپا و لالیگا در فصل جاری.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    سعید الهویی

2010/4/11

آخر فروم باز ShayaN3K's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2008
    محل سكونت
    Alt+0160

پيش فرض

خداییش بارسا باید می برد و برد
    Xavi واقعا عالی بازی کرد و Messi رو هم گرفته بودن وگرنه گل بیشتری هم می تونست بزنه

اصلا کلا بارسا همیشه از رئال بهتره

فقط بارسا

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض کاتالونیایی ها از برد ال کلاسیکو می گویند

بازیکنان بارسلونا در پایان دیدار شنبه شب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو از طعم خوش پیروزی و صدرنشینی صحبت کرده اند.

سایت گل- رئال مادرید 0 بارسلونا 2؛ این نتیجه پایانی دیدار شنبه شب ورزشگاه سانتیاگو برنابئو بود. بازیکنان تیم کاتالان با شادی و نشاط فراوانی زمین مسابقه را ترک کرده و در صحبتهایی شرایط این بازی را آنالیز کردند در اینجا می توانید صحبتهای بازیکنان کلیدی تیم آبی اناری پوش را مطالعه کنید:

پویول: با عطش ادامه می دهیم

بارسا تیمی است که همیشه عطش فراوانی دارد. پس از کسب 6 عنوان قهرمانی گفته می شد که دیگر چنین انگیزه ای در میان ما نیست ولی می بینید که این انگیزه همچنان وجود دارد. دو گل وارد دروازه رئال کردیم و می توانستیم گلهای بیشتری بزنیم. نتیجه بازی بسیار خوب بود و انگار بیشتر از 3 امتیاز ارزش داشت هر چند که هنوز بازی های زیادی باقی است.

والدس: باقی دیدارها همگی فینال هستند

بازی دو بخش داشت. در بخش دوم، رئال تیم خطرساز بود ولی ما به خوبی توانستیم کنترل زمان بازی را در دست بگیریم. رقابتهای لالیگا با حساسیت و برابری خاصی دنبال می شود و می بایست در دیدارهای بعدیمان به نحوی روانه میدان شویم که گویی هر یک، یک فینال هستند.

پیکه: حس کردم از آنها برترم

این پیروزی نتیجه تلاش تمام تیم بود. بیشتر از پیروزی تیم، از گام بزرگی که در راه قهرمانی برداشتیم. خوشحالم؛ هر چند که هنوز 7 بازی دیگر باقی مانده ولی ما با 3 امتیاز برتری و تفاضل گل برتر، پیش هستیم ما در بازی نشان دادیم که در شرایط بسیار خوبی هستیم و البته با رئالی مواجه بودیم که تلاشش را کرد ولی نتوانست. شخصا احساس کردم که از آنها سرتریم. باید بگویم که لیونل هم یک گام از کریس رونالدو جلوتر است.

پدرو: بازی را کنترل کردیم

فکر می کنم که بازی خوبی را به نمایش گذاشتیم و با گلی که مسی زد، بازی را تحت کنترل خودمان در آوردیم. سه امتیاز بسیار مهم برای ما بود که ما را به صدر جدول باز گرداند و اکنون باید به مبارزه ادامه دهیم که هیچ امتیازی از دست ندهیم. از اینکه در اولین ال کلاسیکوی زندگی ام به میدان رفتم و پیروز شدیم بسیار خوشحالم.

دانی آلوس: پیروزی در برنابئو لذتبخش است

پیروزی در دیدار شنبه شب بسیار مهم بود و ضربه روانی بزرگی را به تیم حریف وارد نمود. مربی تیم از ما می خواست فشار زیادی به تیم حریف وارد آوریم و تیم ما تغییرات اندکی داشت ولی من مثل همیشه آماده به خدمت به تیم هستم. همه ما بسیار خوشحالیم. بازی در زمین رئال بود که بسیار سخت بود و پیروزی در اینجا بسیار دلچسب است که آن را به منزله هدیه ای به هواداران تیم تقدیم می کنیم.

کد:
    2010/4/11

Banned SAEED_BARCELONA's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2006
    محل سكونت
    آبادان

پيش فرض

بازی 2-0 شد. گل اول مسی و گل دوم پدرو
    چرا رئالی ها نیستن؟
    بازی رفت بعد از بازی تو امضام زدم "تسلیت به رئالی های عزیز، انشاا... غم آخرتون باشه" ولی الان دیگه نمیزارم اینو چون بردن رئال دیگه یه امر عادی شده و فاقد هر گونه جذابیت

آخر فروم باز amir2011's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    منزل همیشگی ما قلب کسانی است که دوستشان داریم

پيش فرض

معلوم بود بارسا میبره ... ولی به نظر من میتونست خیلی بهتر از این بازی کنه ...
    ضمن اینکه گواردیولا نباید مکسول رو تعویض میکرد چون اینیستا اصلا آماده نبود ولی ترکیب اولیه بارسا خیلی شوکه کننده بود به نظرم اگه دونگا هم دنی رو اینجا بذاره اونوقت دیگه میتونه هم از مایکون استفاده کنه هم از دنی ولی هر مربی که گواردیولا نمیشه !

بازی دیشب ثابت کرد اگه پرس همه ستاره های جهان رو بخره ولی ژاوی رو نداشته باشه پولاش رو دور ریخته . . !

Super Moderator Ezel's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2007

پيش فرض

بازی 2-0 شد. گل اول مسی و گل دوم پدرو
    چرا رئالی ها نیستن؟
    بازی رفت بعد از بازی تو امضام زدم "تسلیت به رئالی های عزیز، انشاا... غم آخرتون باشه" ولی الان دیگه نمیزارم اینو چون بردن رئال دیگه یه امر عادی شده و فاقد هر گونه جذابیت
    اگر در صفحات قبل دقت کرده باشید اکثر رئالیهای خبر ورزشی بودن و برد بارسا رو تبریک گفتن . میگم تیم ما که بازی رو باخت حداقل یه جایزه برای با اخلاق ترین تماشاگران به ما رئالیهای پی سی ورد بدید دلمون کمی خوش شود

آخر فروم باز بی باک بی بال's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    جهنم

پيش فرض

ایول بارسا
    حیف که بازی رو ندیدم

آخر فروم باز MORINIO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2007
    محل سكونت
    ESF

پيش فرض

چقدر رئال بد بازی کرد ... از این تیم با این همه ادعا بعید بود!

وقتی تیمی تو همچین بازی ای موقعیت تک به تک به اون تابلویی رو از دست بده مستحق باخته چون از این موقعیت ها جلوی بارسا خیلی کم بدست میاد!

من نمیدونم فلسفه گذاشتن مارسلو توی ترکیب ثابت رئال در این بازی مهم چی بود؟!

هیگواین هم که ثابت کرد هنوز با رونالدو مشکل داره وقتی که توی اون ضد حمله اواخر نیمه اول به جای اینکه توپ رو به رونالدو پاس بده به مارسلو پاس داد و در ادامه اون شاهکار رو از مارسلو دیدیم!

فکر میکنم دل بوسکه باید یه تجدید نظری در مورد دروازه بان اول اسپانیا بکنه چون ویکتور والدس دو فصله که داره عالی بازی میکنه و دیگه از اون سوتی های وحشتناکش خبری نیست . کاسیاس هم هرگز اون کاسیاس دو فصل پیش نیست هرچند دیشب مانع زدن حداقل دو گل دیگه از سوی مسی شد! کلا کاسیاس از وقتی ریش میزاره یه مقدار افت کرده! البته احتمال اینکه کاسیاس دروازه بان اول اسپانیا در جام جهانی نباشه خیلی کمه ولی دل بوسکه اگه به والدس میدون بده ضرر نمیکنه!

در کل رئال واسه بردن بارسلونا حالا حالاها کار داره!

چرا واقعا چرا یه همچین بازیی رو میدن خیابانی گزارش کنه؟؟؟
    "میزنه،کی میزنه؟ مسی میزنه، کجا میزنه؟ توی دروازه رئال"
    این مردک پارتی داره که همه بازیهای مهم فصل رو میدن به این! اون از بازی منچستر-چلسی اینم از این دیشبی!

تا گفت خیابانی گزارش میکنه میخواستم سرمو بکوبم به دیوار!

جدیدا هم واژه یخچال رو در مورد استادیوم به کار میبره قبلا هم دیگ جوشان رو وارد دایره لغاتش کرده بود! قبل از بازی هم نمیدونم اون چه ترکیبی بود که نوشته بود و داده بود دست صدر! توی اون ترکیب پویول دفاع چپ بود و کیتا مهاجم

سلام

اینکه رئال بود در مقابل بارسا کم آورد خدا به داد بایرن برسه!

حالا بازی چند چند شد کی گل زنی کرد؟

من بازی رو نتونستم ببینم ...
    یعنی بایرن این فصل از رئال کمتره ؟ من که همچین فکری نمیکنم! تیمی که منچسترو حذف میکنه کم تیمی نیست !

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

{ این اخبار به نظر شامل همون مسئله ای میشه که در مورد خبرگزاری فارس مطرح شد. }

پيگريني: بايد به پرز توضيح قانع‌كننده‌اي بدهم

سرمربي اهل شيلي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا علت شکست برابر بارسلونا را ناتواني تاکتيکي توصيف کرد.

مانوئل پيگريني، سرمربي تيم فوتبال رئال مادريد در نشست خبري پس از بازي برابر بارسلونا گفت: از بازيکنان خود راضي هستم. به عقيده من، در جنگ تاکتيکي برابر بارسلونا تن به شکست داديم. بنابر اين مقصر اين شکست خود من هستم و بايد به مدير عامل باشگاه توضيح قانع‌کننده‌اي بدهم.

وي افزود: هنوز 21 امتياز براي گرفتن و صعود در جدول باقي است. به نظر من سرنوشت قهرماني همچنان مبهم است. اطمينان دارم بارسلونا بر لبه تيغ حرکت مي‌کند و ما همچنان شانس قهرماني داريم.

کد:
    گوارديولا: هنوز قهرمان نشده‌ايم

سرمربي تيم فوتبال بارسلونا اسپانيا گفت: 7 بازي حساس ديگر مانده و هنوز قهرمان نشده‌ايم.

جوزپه گوارديولا پس از پيروزي 2 بر صفر برابر رئال مادريد، اظهار داشت: قبل از اين بازي نيز تأکيد کرده بودم که ال‌کلاسيکو دربي تعيين کننده سرنوشت قهرماني نيست. 7 بازي حساس ديگر پيش روي خود داريم.

بازيکن اسبق تيم فوتبال بارسلونا و سرمربي متعصب اين تيم افزود: هنوز قهرمان نشده‌ايم و براي رسيدن به قله لاليگا بايد تلاش بيشتري بکنيم.

گوارديولا خاطر نشان ساخت: در جنگ تاکتيکي بسيار برتر از رئال مادريد بوديم؛ اما مقصر اصلي در شکست مادريد، سرمربي اين تيم نيست. به نظر من بازيکنان رئال مادريد مقصران اصلي در اين شکست هستند.

کد:
    رونالدو: من مقصر اين شكست نبودم

مهاجم پرتغالي تيم فوتبال رئال مادريد اسپانيا از زير بار مسئوليت شکست در ال کلاسيکو دربي شانه خالي کرد.

کريستيانو رونالدو، بازيکن پراشتباه و بي‌اثر بازي بزرگ شب گذشته در ترکيب رئال مادريد، گفت: من مقصر اين شکست نبودم. هر چه از دستم برمي‌آمد، براي تيمم انجام دادم.

وي افزود: رئال مادريد تمام توانش همين بود که ديديد. بيش از اين قدرت مقابله با تيمي مثل بارسلونا را نداشتيم. آنها در جنگ تاکتيکي با اقتدار ما را شکست دادند و با تمام احترامي که براي مربي تيم خود قائل هستم، بايد بر اين حقيقت تاکيد کنم که در مهره چيني و مسائل تاکتيکي به شدت ضعيف عمل کرديم.

رونالدو عنوان کرد: تمام نکات تاکتيکي و دستوراتي که در تمرينات به ما ديکته شده بود، در ديدار برابر بارسلونا پياده شد. بعيد مي‌دانم سرمربي تيم بهانه‌اي براي دلخوري يا ناراحتي از ما داشته باشد.

رئال مادريد در بازي شب گذشته تن به شکست 2 بر صفر داد.

کد:
    يکشنبه 22/01/1389

تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض گازتا دلواسپورت: بارسلونا، مردم و خدا را داشت

روزنامه ايتاليايي چاپ ميلان نوشت: درسي که بارسا به اهالي برنابئو داد، بسيار ارزشمند بود و آنها مردم و خدا را داشتند.

روزنامه گازتا دلو اسپورت ايتاليا نوشت: درسي که بارسا به اهالي برنابئو داد، بسيار ارزشمند بود. آنها مردم و خدا را داشتند. اين را کرايف پيش از ال کلاسيکو دربي گفته بود و در طول بازي مي‌شد چنين توصيفي را تماشا کرد.

در ادامه اين تحليل نيمه احساسي، آمده است: رئال مادريد بيش از 400 ميليون يورو را دور ريخت و بيش از 8 ميليون هوادار خود را در سراسر جهان نااميد کرد.

در مهمترين بازي‌ برگزار شده شب اول هفته سي و يکم لاليگا اسپانيا، رئال مادريد در خانه خود ميزبان تيم فوتبال بارسلونا بود. سفيدهاي پايتخت در نهايت تن به شکست دو بر صفر دادند تا آبي و اناري‌هاي کاتالونيا با اقتدار صدر جدول را تصاحب کنند.

کد:
    يکشنبه 22/01/1389

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •