تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 71 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 709

نام تاپيک: همه چیز درباره HTPC

پروفشنال NaughtyCat's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون از توجه شما.
    من خودم هم در مورد ساپورت فرمتهای جدید صوتی مثل DTS HD Master Audio ویا Dolby True Hd توسط انواع GPU اطلاعات دقیقی ندارم. سایت AMD رو هم نگاه کردم چیز خاصی پیدا نکردم. dolby و dts معمولی که حتماً از طریق HDMI منتقل میشه. من چون A/V Reciever ام HDMI نداره این سئوال رو پرسیدم و هنوز نفهمیدم که میشه پردازش صدا رو به CPU سپرد یا خیر که بشه از خروجی آنالوگ مادربورد استفاده کرد یا خیر.
    در مورد سئوالتون جواب مثبت هست. چند عنوان فیلم بلوری ( البته به صورت ایمیج ) در آرشیوم دارم که از فرمت صوتی DTS HD Master Audio برخوردار هستند.
    من الان نگاه کردم خوشبختانه اون سری کارتی که گفتین( سری ATI 5700) ؛ DTS HD و Dolby TrueHD رو ساپورت میکنن! فقط از روی HDMI.

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    Radeon HD 5000 family is the first to enable the Dolby TrueHD and DTS-HD MA (bitstream audio) offered by select Blu-ray titles.
    اون مسئله صدا رو من خواستم با عکس ها بگم، ببینید شما اگه این کارت رو بگیرید واسه تنظیماتش باید دقیقا برید تو همین قسمت که عکسش رو گذاشتم, اگه هم DTS HD میخواید راهی ندارید جز اینکه با HDMI بدیدش بیرون. دستکاریش هم نمیشه کرد. این ریسیورتون الان مشکل سازه اگه الان HDMI داشت همه چی حل بود.

بعد یه مسئله دیگه صدای فن این کارت هاست, واسه یه HTPC خیلی بزرگن. کارت منم یه فن کوچیک داره ولی همونم کاش نداشت، دیگه چه برسه به این کارت ها! البته اگه حتما بخواید اون فرمت ها رو ساپورت کنه راه دیگه ای ندارید.
    Last edited by NaughtyCat; 29-09-2010 at 18:35.

2. 3 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

ممنون از اینکه وقت گذاشتید. بله درسته مثل اینکه هیچ زاه دیگه ای فعلاً برای انتقال این دو فرمت بجز HDMI وجود نداره. البته میشه با HDMI فرستاد به HDTV سپس از خروجی های آنالوگ TV فرستاد به آمپ. اما نمیدونم کار منطقیه و اون شفافیت این فرمتها رو خواهم داشت یا خیر؟!!

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

ممنون از اینکه وقت گذاشتید. بله درسته مثل اینکه هیچ زاه دیگه ای فعلاً برای انتقال این دو فرمت بجز HDMI وجود نداره. البته میشه با HDMI فرستاد به HDTV سپس از خروجی های آنالوگ TV فرستاد به آمپ. اما نمیدونم کار منطقیه و اون شفافیت این فرمتها رو خواهم داشت یا خیر؟!!
    خواهش میکنم.

فقط این خروجی های آنالوگ تلویزیون منظورتون همین آنالوگ های استریو که نیست؟ آخه رو تلویزیون ها غیر از یه خروجی آپتیکال برای فرستادن صدای surround چیز دیگه ای نیست اگه اشتباه نکنم. (فقط رو خیلی جدیدا هم اگه HDMI 1.4 باشه میتونه با HDMI خروجی صدا بده که اونم به کارتون نمیاد)

فکر کنم آخر سر مجبور بشی ریسیور رو عوض کنی!

دوستان این ASRock یه سیستم HTPC داده بیرون که واقعا به نظرم محشره!

ASRock Vision 3D

مشخصاتش:

CPU : Intel Core i3-370M @ 2.40 GHz

GPU : nVidia GeForce GT425M

DRAM : Kingston's 2 x 2 GB DDR3 SO-DIMM @ 1066 MHz

Hard Disk : Western Digital Scorpio Black 500GB 7200 rpm 2.5"

Optical Disk Drive : Philips / Lite-On Blu-Ray / DVD RW Slot Loading Drive

واقعا عالیه! Blu-ray drive هم که داره، فقط قیمتش نسبت به بقیه سیستم های مثل خودش گرونتره (حدود 1000 دلار باید باشه)

کد:

5. 7 کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای zed2's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

البته toslink هم قابلیت انتقال صدای چند کانالی و فرمت های جدید رو داره و می شه بصورت مستقیم هم باسه انتقال صدا از سیستم به سینما با toslink و یا انتقال صدا ابتدا از سیستم به تلویزیون با hdmi و سپس انتقال صدا از تلویزیون به سینما با استفاده از toslink هم استفاده کرد.

خروجی اش هم مثلا در تصویر htpc بالا هم خروجی سمت راست اداپتور برق هست و پوشش سفید داره.

اگه نباشه جاش خالی می مونه BraveKnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

چرا HTPC بالا آداپتور داره؟!
    یعنی فاقد پاور داخلیه؟!
    آداپتور میتونه تغذیه مورد نیاز رو تأمین کنه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

چرا HTPC بالا آداپتور داره؟!
    یعنی فاقد پاور داخلیه؟!
    آداپتور میتونه تغذیه مورد نیاز رو تأمین کنه؟
    قطعاتی که در htpc ها استفاده می شه از قطعات کم مصرف هستن و بخاطر همین احتیاج به پاور های 300 واتی و سایز استاندارد نیست.( معمولا تمام مدل های مشابه که توسط کارخونه ها ساخته می شه یا اداپتور دارن یا پاور کوچولو و کم صدا استفاده می کنن.)

بررسی کردم مصرف این سیستم در حالت کم مصرف و بدون بار 23 وات هست و در حالت عادی ( پخش فیلم و .... ) حدود 82 وات هست که مصرف به اندازه یک پلیر استاندارد تقریبا هست.

htpc های دست ساز رو هم معمولا تا حدود 100 تا 150 وات میشه ساخت ( البته شرطش اینه که تو بازار بشه قطعات کم مصرف رو پیدا کرد)

9. 4 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال Pejman3's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

خواهش میکنم.

دوستان این ASRock یه سیستم HTPC داده بیرون که واقعا به نظرم محشره!

ASRock Vision 3D

سیستم خیلی جالبیه امکاناتش کامله اندازش هم خیلی مناسبه و فقط یه فن کوچیک داره که می شه گفت تقریباً بی صداست. با توجه به کارت گرافیکش توانایی دکود سخت افزاری بلوری سه بعدی رو هم داره.
    یه مساله خیلی خیلی جالب که داره علامت استاندارد THX روشه. همون طور که می دونید این علامت رو به وسایلی می دهند که از نظر کیفیت پخش صدا و تصویر در سطح استاندارهای THX باشند. قابل توجه دوستانی که می گفتن HTPC کیفیت پخش بالایی نداره. در نظر داشته باشید تقریباً هیچ کدوم از سینما خانگی های تجاری موجود در بازار نتونستند این استاندارد رو پاس کنند.

11. 6 کاربر از Pejman3 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Dec 2009

پيش فرض

من خودم خیلی دوست دارم از این سیستم های کوچیک و بی صدا بگیرم (اینقدر با این فن کارت گرافیکم ور رفتم که ساکت بشه آخرش سوخت! ) تا الان اکثرا پردازنده این جور کامپیوترها Atom بود، این یکی از لحاظ پردازنده اش عالیه! Mac mini جدیده هم Core 2 Duo هست اما نسبت به قیمتش اصلا نمیارزه اون.

این بعیده تو ایران پیدا بشه (خدا کنه بشه البته!) یه کمی زیادی گرون میشه این, اون بلوری درایوش هم خب زیاد به درد ما ها نمیخوره فقط قیمتش رو برده بالا. احتمالا Asus و Acer هم شروع کنن و Core i3 بذارن تو سری جدید HTPC هاشون.

13. این کاربر از NaughtyCat بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه aminashtari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

البته toslink هم قابلیت انتقال صدای چند کانالی و فرمت های جدید رو داره و می شه بصورت مستقیم هم باسه انتقال صدا از سیستم به سینما با toslink و یا انتقال صدا ابتدا از سیستم به تلویزیون با hdmi و سپس انتقال صدا از تلویزیون به سینما با استفاده از toslink هم استفاده کرد.

خروجی اش هم مثلا در تصویر htpc بالا هم خروجی سمت راست اداپتور برق هست و پوشش سفید داره.
    ممنون به خاطر پاسخ. بله دوست عزیز میشه از خروجیه toslink یا همون اپتیکال HTPC استفاده کرد و صدا رو فرستاد به سینما اما این در حالتیه که دکود این دو فرمت از طریق سی پی یو انجام بشه که بعد بشه از خروجیه اپتیکال مادربورد سیگنال رو فرستاد به سینما. اصلا بحث یکی دو صفحه قبل هم همین بود که پردازش و دکود DTS HD Master & Dolby True HD در کارت گرافیک انجام میشه و قاعدتاً چون کارتهای گرافیک خروجیه اپتیکال ندارند و ----- ناقص بنده هم ( البته الان ناقص شده بیچاره و من این VSX-D811 pioneer نازنین رو سال 2003 به قیمت 400 دلار خریدم) HDMI نداره پس دیگه اگر از خروجیه اپتیکال مادربورد وصل کنم به ----- دیگه صدایی نخواهم داشت. البته در هفته نامه عصر ارتباط( شماره 377 صفحه 15) تحلیلی می خوندم در مورد معایب یکی از رسیورهای یاماها که مرتبط با بحث ما هست و من اونرو دقیقاً نقل قول میکنم. اگر از دوستان کسی متوجه موضوع شد بنده رو هم در جریان قرار بده:
    "...یکی از مهمترین معایب دستگاه فقدان دکودر برای صداهای HD است و زمانی که با فیلمهایی با صدای DTS HD Master & Dolby True HD& Dolby Digital Plus تغذیه شود تنها صدای DTS 5/1 را اجرا میکند. خوشبختانه بیشتر پخش کننده های بلو-ری امروزی توانایی دکود کردن اصوات HD را دارند و خروجی صوتی PCM آنها برای دستگاه قابل تشخیص و اجراست"
    البته این مطلب ترجمه ای بوده از تحلیل yamaha RX-V367 از سایت AVReview.co.uk.

فکر میکنم PCM همون سیگنالهای آنالوگ باشن پس اگر این مطلب درست باشه میشه اینطور نتیجه گرفت که صرف اینکه این فرمتها دکود بشوند میشه حتی بصورت آنالوگ هم اونها رو منتقل کرد مثل همون روش از کارت گرافیک به TV و از خروجیه آنالوگ TV به ورودیه آنالوگ -----.

تاريخ عضويت
    Jul 2006

پيش فرض

ممنون به خاطر پاسخ. بله دوست عزیز میشه از خروجیه toslink یا همون اپتیکال HTPC استفاده کرد و صدا رو فرستاد به سینما اما این در حالتیه که دکود این دو فرمت از طریق سی پی یو انجام بشه که بعد بشه از خروجیه اپتیکال مادربورد سیگنال رو فرستاد به سینما. اصلا بحث یکی دو صفحه قبل هم همین بود که پردازش و دکود DTS HD Master & Dolby True HD در کارت گرافیک انجام میشه و قاعدتاً چون کارتهای گرافیک خروجیه اپتیکال ندارند و ----- ناقص بنده هم ( البته الان ناقص شده بیچاره و من این VSX-D811 pioneer نازنین رو سال 2003 به قیمت 400 دلار خریدم) HDMI نداره پس دیگه اگر از خروجیه اپتیکال مادربورد وصل کنم به ----- دیگه صدایی نخواهم داشت. البته در هفته نامه عصر ارتباط( شماره 377 صفحه 15) تحلیلی می خوندم در مورد معایب یکی از رسیورهای یاماها که مرتبط با بحث ما هست و من اونرو دقیقاً نقل قول میکنم. اگر از دوستان کسی متوجه موضوع شد بنده رو هم در جریان قرار بده:
    "...یکی از مهمترین معایب دستگاه فقدان دکودر برای صداهای HD است و زمانی که با فیلمهایی با صدای DTS HD Master & Dolby True HD& Dolby Digital Plus تغذیه شود تنها صدای DTS 5/1 را اجرا میکند. خوشبختانه بیشتر پخش کننده های بلو-ری امروزی توانایی دکود کردن اصوات HD را دارند و خروجی صوتی PCM آنها برای دستگاه قابل تشخیص و اجراست"
    البته این مطلب ترجمه ای بوده از تحلیل yamaha RX-V367 از سایت AVReview.co.uk.

فکر میکنم PCM همون سیگنالهای آنالوگ باشن پس اگر این مطلب درست باشه میشه اینطور نتیجه گرفت که صرف اینکه این فرمتها دکود بشوند میشه حتی بصورت آنالوگ هم اونها رو منتقل کرد مثل همون روش از کارت گرافیک به TV و از خروجیه آنالوگ TV به ورودیه آنالوگ -----.
    من راستش یک مبحث باسم هست که نفهمیدم این دیکد چیه هنوز....باسه پردازش صدا من چیزی که فهمیدم می گن رندر و بیشتر پخش کننده ها این رو بخش در رابطه با تجزیه و پردازش دارن که روش های مختلفی باسه رندر در اختیار یوزر ها می زارن که بعضی از روش های رندر بجز cpu امکان استفاده از چیپ صدا داخل مادربورد ( که معمولا Realtek یا مارک های دیگر است ) یا چیپ صدای کارت گرافیک و.... رو هم فراهم می کنن.(یعنی به عبارتی شما می تونی با تنظیم پخش کننده ها امکان رندر رو به چیپ صدای مادربرد بدین بجای اینکه بزارین cpu این کارو انجام بده)
    مورد دیگر

قبلا در این مورد گفتم
    باسه پخش DTS HD master audio باید پلیر کدک مرتبط رو داشته باشه. در مورد رندر کردن ( یا همان پردازش صدا) معمولا پلیر ها چندین حالت مختلف دارن که بسته به سخت افزار هایی که دارید یا می تونید رندر صدا رو به cpu بدین انجام بده یا با نصب درایو کارت صدا مادربرد ها از سیستم رندر انها استفاده کنید یا با سیستم رندر کارت صداهای اختصاصی این کارو انجام بدید یا باسه کارت های ati این وظیفه رو به رندر های چیپ های داخل این کارت بدین....تمام این سیستم ها در صورتی که پلیر بتونه از سخت افزارشون استفاده کنه این وظیفه رندر کردن صدا رو می تونن انجام بدن (در مورد بازدهی رندر هر کدوم من نظری ندارم).

پ ن: البته این هایی که من مثال زدم حالت کلی است و معمولا پلیر روش های مختلف دیگری هم بسته به پلاگین هاشون می تونن باسه رندر در اختیار کاربر قرار بدن.
    در مورد مطلبی که در مورد یاماها بود ( تشکر ...باعث شدی بعد از 3 هفته مجدد وقت کنم یک ورق بزنم عصر ارتباط رو)

تو مطلب اصلی من خوندم و اینجور که که ازش ترجمه و خلاصه گرفتن در مورد این محصول نوشته که یاماها سعی کرده با عرضه این محصول تا جای ممکن با هزینه کم یک سیستم پخش بلوری با امکان نمایش فیلم های 3 بعدی رو فراهم کنه به همراه خروجی hdmi 1.4 ( ظاهرا قیمتش نسبت به مدل های دیگرش کمتر است.)ولی برای پایین نگه داشتن قیمت محصول مجبور شده امکان پخش ان دو فرمت صدارو حذف کنه تا قیمتش پایین بمونه( همچنین باسه پخش دی وی دی ها امکان upscaling رو در این مدل حذف کرده و فقط تو وضوح استاندارد خود dvd پخش می کنه و یک سری امکانات روتین دیگر ظاهرا.)یعنی به عبارتی این محصول یک محصول ساده و ارزان قیمت یاماها باید باشه .
    سیستم پخشش هم ظاهرا تنها خروجی 5.1 رو در حالت عادی باسه بلندگو هاش داره و باسه پخش 7.1 کاناله ها که در بلوری ها هست دو کانال کم داره ظاهرا (و شاید یک دلیل دیگر که این پشتیبانی رو نزاشتن به خاطر همین بوده)
    و مورد دیگر مطلبی در رابطه با pcm تو مقاله اصلی پیدا نکردم.

در مورد PCM ن خودم هنوز نفهمیدم چیه( تو سینمای خانگی من چنین بخشی تو تنظیمات داره که یکی از گزینه هاش PCM است من یکبار در قدیم در گذشته باهاش ور رفتم ولی من فرقی حس نکردم....شاید به سورس ربط داشته باشه شاید هم نه....در کل یکی اینو توضیح ساده بده در این وسایل خیلی خوب میشه)
    این ویکی اش میشه ( بهتر از این نمی تونم توضیح بدم چون خودم هم نفهمدیدم هنوز)
    کد:
    اگر لینکش نیومد از بخش اینگلیسی بخش فارسی اش رو بیار
    کد:

16. 2 کاربر از zed2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •