ممنون به خاطر پاسخ. بله دوست عزیز میشه از خروجیه toslink یا همون اپتیکال HTPC استفاده کرد و صدا رو فرستاد به سینما اما این در حالتیه که دکود این دو فرمت از طریق سی پی یو انجام بشه که بعد بشه از خروجیه اپتیکال مادربورد سیگنال رو فرستاد به سینما. اصلا بحث یکی دو صفحه قبل هم همین بود که پردازش و دکود DTS HD Master & Dolby True HD در کارت گرافیک انجام میشه و قاعدتاً چون کارتهای گرافیک خروجیه اپتیکال ندارند و ----- ناقص بنده هم
.gif)
( البته الان ناقص شده بیچاره و من این VSX-D811 pioneer نازنین رو سال 2003 به قیمت 400 دلار خریدم

) HDMI نداره پس دیگه اگر از خروجیه اپتیکال مادربورد وصل کنم به ----- دیگه صدایی نخواهم داشت. البته در هفته نامه عصر ارتباط( شماره 377 صفحه 15) تحلیلی می خوندم در مورد معایب یکی از رسیورهای یاماها که مرتبط با بحث ما هست و من اونرو دقیقاً نقل قول میکنم. اگر از دوستان کسی متوجه موضوع شد بنده رو هم در جریان قرار بده:
"...
یکی از مهمترین معایب دستگاه فقدان دکودر برای صداهای HD است و زمانی که با فیلمهایی با صدای DTS HD Master & Dolby True HD& Dolby Digital Plus تغذیه شود تنها صدای DTS 5/1 را اجرا میکند. خوشبختانه بیشتر پخش کننده های بلو-ری امروزی توانایی دکود کردن اصوات HD را دارند و خروجی صوتی PCM آنها برای دستگاه قابل تشخیص و اجراست"
البته این مطلب ترجمه ای بوده از تحلیل yamaha RX-V367 از سایت AVReview.co.uk.
فکر میکنم PCM همون سیگنالهای آنالوگ باشن پس اگر این مطلب درست باشه میشه اینطور نتیجه گرفت که صرف اینکه این فرمتها دکود بشوند میشه حتی بصورت آنالوگ هم اونها رو منتقل کرد مثل همون روش از کارت گرافیک به TV و از خروجیه آنالوگ TV به ورودیه آنالوگ -----.
من راستش یک مبحث باسم هست که نفهمیدم این دیکد چیه هنوز....باسه پردازش صدا من چیزی که فهمیدم می گن رندر و بیشتر پخش کننده ها این رو بخش در رابطه با تجزیه و پردازش دارن که روش های مختلفی باسه رندر در اختیار یوزر ها می زارن که بعضی از روش های رندر بجز cpu امکان استفاده از چیپ صدا داخل مادربورد ( که معمولا Realtek یا مارک های دیگر است ) یا چیپ صدای کارت گرافیک و.... رو هم فراهم می کنن.(یعنی به عبارتی شما می تونی با تنظیم پخش کننده ها امکان رندر رو به چیپ صدای مادربرد بدین بجای اینکه بزارین cpu این کارو انجام بده)
مورد دیگر
قبلا در این مورد گفتم.gif)
باسه پخش DTS HD master audio باید پلیر کدک مرتبط رو داشته باشه. در مورد رندر کردن ( یا همان پردازش صدا) معمولا پلیر ها چندین حالت مختلف دارن که بسته به سخت افزار هایی که دارید یا می تونید رندر صدا رو به cpu بدین انجام بده یا با نصب درایو کارت صدا مادربرد ها از سیستم رندر انها استفاده کنید یا با سیستم رندر کارت صداهای اختصاصی این کارو انجام بدید یا باسه کارت های ati این وظیفه رو به رندر های چیپ های داخل این کارت بدین....تمام این سیستم ها در صورتی که پلیر بتونه از سخت افزارشون استفاده کنه این وظیفه رندر کردن صدا رو می تونن انجام بدن (در مورد بازدهی رندر هر کدوم من نظری ندارم).
پ ن: البته این هایی که من مثال زدم حالت کلی است و معمولا پلیر روش های مختلف دیگری هم بسته به پلاگین هاشون می تونن باسه رندر در اختیار کاربر قرار بدن.

در مورد مطلبی که در مورد یاماها بود ( تشکر ...باعث شدی بعد از 3 هفته مجدد وقت کنم یک ورق بزنم عصر ارتباط رو
)
تو مطلب اصلی من خوندم و اینجور که که ازش ترجمه و خلاصه گرفتن در مورد این محصول نوشته که یاماها سعی کرده با عرضه این محصول تا جای ممکن با هزینه کم یک سیستم پخش بلوری با امکان نمایش فیلم های 3 بعدی رو فراهم کنه به همراه خروجی hdmi 1.4 ( ظاهرا قیمتش نسبت به مدل های دیگرش کمتر است.)ولی برای پایین نگه داشتن قیمت محصول مجبور شده امکان پخش ان دو فرمت صدارو حذف کنه تا قیمتش پایین بمونه( همچنین باسه پخش دی وی دی ها امکان upscaling رو در این مدل حذف کرده و فقط تو وضوح استاندارد خود dvd پخش می کنه و یک سری امکانات روتین دیگر ظاهرا.)یعنی به عبارتی این محصول یک محصول ساده و ارزان قیمت یاماها باید باشه .
سیستم پخشش هم ظاهرا تنها خروجی 5.1 رو در حالت عادی باسه بلندگو هاش داره و باسه پخش 7.1 کاناله ها که در بلوری ها هست دو کانال کم داره ظاهرا (و شاید یک دلیل دیگر که این پشتیبانی رو نزاشتن به خاطر همین بوده).gif)
و مورد دیگر مطلبی در رابطه با pcm تو مقاله اصلی پیدا نکردم.
در مورد PCM ن خودم هنوز نفهمیدم چیه
( تو سینمای خانگی من چنین بخشی تو تنظیمات داره که یکی از گزینه هاش PCM است من یکبار در قدیم در گذشته باهاش ور رفتم ولی من فرقی حس نکردم....شاید به سورس ربط داشته باشه شاید هم نه....در کل یکی اینو توضیح ساده بده در این وسایل خیلی خوب میشه
)
این ویکی اش میشه ( بهتر از این نمی تونم توضیح بدم چون خودم هم نفهمدیدم هنوز
)
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اگر لینکش نیومد از بخش اینگلیسی بخش فارسی اش رو بیار
کد:
برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید