اقایون ببخشید من اونجایی که به هلی کوپتر دارم میرم بعد از اون 3 تا توپ یه دفعه از توی کوه بهم حمله میشه من میزنمشون ولی نمیدونم چی میشه یهو منو میزنن
چکار باید بکنم؟
اینجا رو میگم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اقایون ببخشید من اونجایی که به هلی کوپتر دارم میرم بعد از اون 3 تا توپ یه دفعه از توی کوه بهم حمله میشه من میزنمشون ولی نمیدونم چی میشه یهو منو میزنن
چکار باید بکنم؟
اینجا رو میگم
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MILAD2799; 15-10-2010 at 10:49.
عزیز درسته که 7.5 از سر moh هم زیاده و EA با gamespot دستش تو یه کاسست ولی همه میدونن که LP 2 یک افتضاح بدتر از moh بوده که باعث شده امسال capcom بیاد و 486 میلیون دولار ضرر کنه...-زیاد راست نکنید اینارو الکی نگفتم و خود capcom گفته در ضمن ضرر اینجوری نبوده که فقط بخاطر فروش این بازی ضرر کرده باشه چون فقط 48 میلیون دولار واسه این بازی ضرر کرده که باعث شده dead rising 2 رو کمتر واسه فروش بذاره و کمتر فروش کنه و مشتری هاشو از دست بده و غیره...
از نظر من 5.5 هم از سر LP 2 زیاده...
---------- Post added at 12:40 PM ---------- Previous post was at 12:36 PM ----------
عزیز من نمیدونم شما چرا این بازی رو با crysis مقایسه میکنی؟
بیا با mw 2 مقایسه کن و باگهای گرافیکی رو ببین و فقط بخند که همچین بازی تو سال 2010 از شرکت EA وارد بازار شده...
![]()
من که نمی گم بازی را از اول بازی کنه ... میگم مرحله را از اول بیاد .... شما یه بار تست کن ببین اگه موقع گرا دادن ببازی میتونی از همونجا این تیکه را رد کنی یا نه ... من بعد از 4 ساعت نتونستم (شاید من پینچرم) ... اما وقتی مرحله را از اول اومدم به راحتی همون بار اول این تیکه را رد کردم .
---------- Post added at 01:03 PM ---------- Previous post was at 12:58 PM ----------
خوب البته من غیر از چند سری بازی ... بازیه دیگه ای نمیکنم ... اما نه این انجمن و نه سابقه شما و نه رتبه شما و نه هیچ چیزی دیگه ای به شما این حق رو نمیده که به من بگی نظر ندم
من بازی را با همتایان خودش و توی این سطح که مقایسه میکنم به نظرم میاد که باید بهتر از این روش دقت میشد ... حالا شما هر فکری دوست داری بکن
---------- Post added at 01:05 PM ---------- Previous post was at 01:03 PM ----------
فکر کنم شما هم باید اینجا با گرفتن 4 روش لاک کنی و بهش شلیک کنی تا منفجر بشه (البته خیلی یادم نمیاد)
هوش مصنوعی این بازی فاجعه هستش!!!!!!!!!!!!!!!!!! من که کلی خندیدم بعضی جاها !!!!یک فاجعه کامله این بازی .....
سلام
اقا من هنوز بازی رو نگرفتم . یعنی نگیرم. البته برام lp2 دانلود شده همون بازی که خیلی سرش بحث بود. فعلا با این سرگرم شیم انگار بهتره.
من که کلا باهاش از هر لحاظ حال نکردم ...
همون طوری هم که همه دوستان اتفاق نظر داشتند گیم پلی و هوش مصنوعی و ... واقعا در سطح پایینی بود...
باگ هایی که تو بازی هست هم که دوستان یه چند تا عکس گذاشتن دیگه خیلی ضایع بود
پس باید منتظر کال بمونیم اقا مدال بازی جنگی بد نمی ساخت عجیبه اینو اینطوری کرده
من شنیدم واسه این بازی به direct x 11 نیازه درسته ؟
واسه همین واسه من نمیاد؟
چه بازیه کوووتاهی . خیلی زود تموم شد که . اه
من یه جا گیر کردم :
تو اون مرحله که اولش با هلکوپتر هستی.
سه تا خمپاره زن هستن هرچی آدماشون رو میزنم معموریت تموم نمیشه.
هی دوباره آدم میاد میره پشت خمپاره ها.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)