به نظر من اقایون خانما تا یه جا گیر نکنی و مجبور نشی صحبت کنی یادگیری کشک ! کلاس،فیلم،موزیک،کتاب، تاثیرشون خیلی کمه
به نظر من اقایون خانما تا یه جا گیر نکنی و مجبور نشی صحبت کنی یادگیری کشک ! کلاس،فیلم،موزیک،کتاب، تاثیرشون خیلی کمه
باید یاد بگیرید که رووووووون صحبت کنید و بخونید
زبان پروسه ی زمانی میخواد نباید برای روان صحبت کردن خیلی عجله داشته باشید
فیلم و کتاب و ... تاثیرشون سر جاش اما باید صحبت کنید تا گره هایی که موقع حرف زدن تو زبانتون ایجاد میشن رو بتونید باز کنید
مهمترین شرط اینه که از حرف زدن و البته غلط داشتن خجالت نکشید
بعد از مدتی اشتباهات خودتون رو موقع گفتمان کردن میفهمید خودتون باید درجا درستش کنید و خجالت نکشید !!!
هر زبانی که دارید یاد میگیرید سعی کنید خودتون رو به یک محیطی برسونید که بتونید تو اون محیط به اون زبون صحبت کنید ....
-----
اگر میخواید در سطح خیلی بالا یاد بگیرید باید با اون زبون زندگی کنید 1- کتاب های نویسنده هاشون رو بخونید 2- فیلمهاشون رو ببینید 3- تو انجمن های اینترنتی شون عضو بشید ! 4- صحبت کنید !!!
دوستان اگه براتون مقدوره راهنماییم کنید
من یکی از دوستانم میخواد انگلیسی یاد بگیره و فقط و فقط هم میخواد حرف بزنه ! براش مهم نیست که قواعد و فراگیری کنه،من راستش تجربه ای در این زمینه ندارم خودم انگلیسیو با معلم خصوصی یاد گرفتم و سابفه تدریس از همه مهمتر وقتشو ندارم که بهش اموزش بدم اگه میشه راهنماییم کنید،اصلا نمیدونم چی بهش بگم باهاش رودروایسی هم دارم خیلی شدید !
باید گوش کنه فقط.مثل بچه ای که تازه میخواد حرف بزنه.البته نمیدونم چقدر طول بکشه.هرچی بیشتر تو جو باشه زودتر حرف میزنهمن یکی از دوستانم میخواد انگلیسی یاد بگیره و فقط و فقط هم میخواد حرف بزنه !![]()
دوستان در مورد listening اگه یه فیلم 10 دقیقه ای گوش دادم و چیزی نفهمیدم دوباره اون فیلم رو تکرار کنم یعنی انقدر تکرار کنم تا بفهمم چی میگه یا نه هرچی از اون فهمیدم بسه و برم سراغ یه فیلم یا یه اودیو دیگه؟
من خودم استرالیام درس دادنشو خیلی اسونه مثل ایران فشورده نیس اما خوب کم کم یاد میگه ادم
تا رو نداشته باشی و حرق نزنی
هیچ وقت یاد نمیگیری![]()
تو اون فیلم جمله ها و محاوراتی گفته میشه که اول نیاز هست حالت نوشتاریشو خودتون بنویسید و چنبار هم تلفظ صحیح و جداگانه شو بشنوید تا وقتی تو فیلم گفته شد بدونید منظورش کدوم جمله یا کلمس
اما بعد از مدتی از یاد میره.باید خودتون باهاش جمله بسازید یا همراه جملات حفظش کنید
دوستان توی اپیزود 12 ESLPOD این جمله رو میگه:
every once in a while I'll treat myself
این یعنی هر چند وقت یک بار من رو مهمون میکنند؟یا یعنی هر چند وقت یکبار من خودم رو مهمون میکنم؟اگه دومی باشه خوب یعنی چی؟
دوستان من توی موسسه کیش دارم زبان یاد میگیرم.ترم Pre Intermediate 1 هستم.میخوام ببینم podcast رو اگه از اپیزود های اول ESL podcast شروع کنم خوبه؟یکم سخته برام ،خیلی باید تکرار کنم تا از توش یه چیزی بفهمم.میخوام ببینم برای سطح پایینتر هم podcast هست؟اگه میشناسید میشه معرفی کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)