بهتره با تایفون پدرشو در بیاری . بهترین چیز چه تو باس فایت ها و فایت با روبات ها تایفونه .
هر باس فقط با دو تا تایفون میره اون دنیا
بهتره با تایفون پدرشو در بیاری . بهترین چیز چه تو باس فایت ها و فایت با روبات ها تایفونه .
هر باس فقط با دو تا تایفون میره اون دنیا
تایفون کدوم یکیه؟
روباترو دور زدم!
من هنوز نمیتونم موقع کاور گیری نشونه بگیرم ،هر کاری میکنم نمیگیره...
وقتی کیلیک راستو واسه کاور گرفتی جهت جلو رو هم بگیر
اگه خواستی دقیق تر نشونه بگیری دکمه وسط موس رو بگیر
این بازی رو دیشب دان کردم و نشدم یک 24 یا 5 تایی ماموریتاش رو رفتم باهاش خیلی خیلی حال کردم و واقعا از گذشته تا به الان تغیرات زیادی کرده خوب باید می کرده
ولی بازی خوبی به نظر من
حالم می ده حرکات خفن گردن شیکونی با اون دو تا آهن ها که از دستاش میاد بیرون واییییی
مخفی کاریش
پریدنه از رو ساختمون پایین من کلا باهاش حال کردم ولی ازاینا بید که باید بشینی بخونی تا بفهمی چیه داستانش هم خیلی خیلی قشنگه
---------- Post added at 03:52 PM ---------- Previous post was at 03:50 PM ----------
ببین من دارم با کامپیوتر بازی می کنم وقتی یک جا کاور گرفتی در حالی که دکمهی موس رو نگه داشته به جهتی که آزاده برو مثلا سمت چپ می خوایی یکی رو بزنی وقتی رسیدی آخر دیوار a رو نگه دار خودش بر می گرده نشونه می گیری می زنی منظورم اینه که نشونه ظاعر می شه تو هم بزن![]()
اره خودم همین کارو میکنم ولی تو تریلرش نشون میداد تو حالت کاورم نشونه میگرفت (تو قسمت اموزشیی ک بین بازی میاد)
مگه شما اپدیت نمیکنی آدام رو ؟
این تایفونه
بگم که باید دوبار اپدیتش کنی تا روبات هارو بکشه
تصویر بزرگتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این فیلم رو ببین 3 مگ هست پدره روبات رو در اوردم
و اینم تمام تجهیزات ما بعد از یه دور تموم کردن بازی البته 2-3 تا اسلحه دیگه هم بود که بدرد نمیخوره مخصوصا پلاسما گانکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
تصویر بزرگتر
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by MILAD2799; 06-09-2011 at 17:03.
واوووو بچه ها من مشکلم این بود همیشه تیر کم میاوردم حالا رسیدم به باس تیر ندارم
با 30 تا تیر و بدون هیچ چیز چه جوری می شه باس کشت خودمهم نمی دونم![]()
سلام بچه ها
ببخشید نسخه xbox این بازی برای اجرا شدن راجع به آپدیت کردن سوال نمیپرسه؟
اگه آپدیت کنیم مثل بازی bodycount برامون مشکل پیش میاد؟
من یه ماموریت رفتم اداره پلیس بعد الان ک میخوام بیام بیرون همین ک میام بیرون مهلت نمیدن میزنن ! چیکار کنم ؟بجور گیر کردم اصلن فرصت برا زدن وجود نداره
من بازی رو روی هارد گذاشته بودم اصلا مزه ی بازی رو نفهمیدم !
حالا که به ایزی تغییرش دادم خیلی بیشتر حال میده![]()
به نظرم برای اولین بار بازی رو روی هارد نزارید.
اول رو ایزی یا نرمال تموم کنید و دقعه ی بعدی از اول تا آخر بازی رو روی هارد برید![]()
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)