سلام .هر کاربر تنها با یک MAC آدرس می تواند
من با اکانت دوستم وصل شدم و اصلا مشکلی هم نبود !
صبانت و سیستم امنیتی ؟ !!!! فکر کنم بازار گرمیه /
مخلصیم .
سلام .هر کاربر تنها با یک MAC آدرس می تواند
من با اکانت دوستم وصل شدم و اصلا مشکلی هم نبود !
صبانت و سیستم امنیتی ؟ !!!! فکر کنم بازار گرمیه /
مخلصیم .
خیر دوست عزیز این سیستم ارتباطی به سرعت شما ندارد و تنها از سرقت اکانت شما جلوگیری میکند.
منم مودمم رو به PC هم زدم وصل شد
خیر دوست عزیز بازار گرمی نیست و در حال حاضر سیستم در حال ثبت مک آدرس اصلی شما می باشد و به زودی برای شما نیز فعال می شود. البته کاربرانی که این سیستم را نمی خواهند و مثل شما از اکانت دوستان استفاده می کنند می توانند یک نامه تعهد نامه به دفتر فروش صبانت ارسال کنند تا مک آدرس برایشان غیر فعال شود و در این صورت صبانت هیچ مسئولیتی در قبال سرقت اکانت کاربر مورد نظر نخواهد پذیرفت.
سلام...
دوستان من تعریف صبا نت رو از برو بچ گیمر بازی سنتر زیاد شنیدم!ولی الان کمی ناراضی هستن از سرویس های صبا!
پینگش داغون شده!یه زمانی میگفتن پینگ زیر 200 داره ولی چند تا تست که صفحه قبل بود رو دیدم وحشت کردم!
تنها امیدم صبا بود!
شاعر میگه زرشک :l
اینکار فقط باعث دردسر میشه. با یه تعویض ویندوز یا داشتن 2 ویندوز دیگه نمیتونیم وصل بشیم
به نظرم بزودی طرحتون شکست میخوره.باید راه دیگه ای پیدا کنید
دوست من مک آدرس از روی کارت شبکه شما خوانده میشود و به سخت افزاز ارتباط دارد پس خیالتان راحت باشد که با دو ویندوز یا تغییر ویندوز مشکلی برایتان پیش نمی آید.
با این سیستم جدید ساختمانهایی که از شبکه وایرلس استفاده میکنند و چندین کامپیوتر به شبکه وصل میشن باید چیکار کنند ؟
اگر اینطوری که شما میگی باشه که خوبه
من الان یه مودم asus602 دارم که بوسیله usb به سیستمم وصله.پس مشکلی در مورد داشتن 2 ویندوز ندارم؟
اگر Connection Type روی حالت PPPOE باشد هیچ مشکلی به وجود نخواهد آمد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)