درسته . آنالوگه ولی نمی دونم چرا بعضی سایته نوشتن دیجیتال؟؟؟
در ضمن لینک اصلاح شد
درسته . آنالوگه ولی نمی دونم چرا بعضی سایته نوشتن دیجیتال؟؟؟
در ضمن لینک اصلاح شد
بزرگوار kdl ها گیرنده دیجیتال دارند
اخه میگن باید ----t داشته باشه این داره ولی استاندارد امریکا سازگار است ! و برای ایران نیست . توی همین سایت یک جایی خوندم ایا درست است ؟بزرگوار kdl ها گیرنده دیجیتال دارند
بعید نیست . چون سیستم ----T ایران Mpeg4 است که بالاترین و جدیدترین سیستم دیجیتاله . اکثر کشورها که دیجیتال دارند Mpeg2 هستند. گیرنده دیجیتال باید بتونه این سیستم رو ساپورت کنه.
من این مدل رو با گارانتب برای یکی از دوستانم گرفتم که تیونر دیجیتال داره و خوبم جواب میده![]()
توی سایت سونی ایران نوشته انالوگ نمیدونم قضیه چی است واقعا !!
اون لینک که نوشته دیجیتال داره خیلی مشخصاتش با اونی که توی سایت ایران است فرق میکنه فکر کنم یکی نباشند :(
تو سایت خاورمیانه ای سونی بازم نوشته دیجیتاله:
ولی تو سایت سونی هند نوشته آنالوگ:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حالا تو بانه دیجیتاند یا آنالوگ نمی دونم.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
یه مدل EX710 هم هست که تو سایت هند و نمایندگی ایران و خاورمیانه هر سه زده اند دیجیتاله. اما قیتش بالاست. از تو سایتهای بالا پیداش میکنی.
اصلا Led توی همین حدود قیمت از سونی است که ----t داشته باشد ؟
-بچه هایی که توی این فروم ex700 رو تهیه کردند عنوان کردند بدون مشکل دیجیتال رو میگیره ونگران این مطلب نباشین
-nx ها هم این قابلیت رو دارند
سلام.
SONY EX-700 گیرنده دیجیتال داره و تو ایران هم بخوبی جواب میده فقط در ابتدای تنظیمات باید کشور رو استرالیا یا سنگاپور انتخاب کنی.
این کار 2تا ایراد داره(البته برای خودم مهم نیست) یکی اینکه زبان منو تلویزیون رو دیگه نمیشه فارسی کرد و دوم اینکه ساعت تلویزیون بوقت ایران تنظیم نمیشه.
اسم دقیق مدل شما چیست ؟ منظورم اینه که KDL-EX700 پیشوند و پسوندی نداری. میخوام ببینم دقیقا این مدل تو بانه هست؟ ضمنا رنگ کارتونش سفید بود یا بی رنگ؟ چون تو اینترنت که سرچ کردم کارتونهاشون از این دو شکل بود.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)