با کارت دانشجویی از 128 بیشتر میشه گرفت ؟تا چقدر بالاتر ؟تا 1مگ هم میشه گرفت؟
با کارت دانشجویی از 128 بیشتر میشه گرفت ؟تا چقدر بالاتر ؟تا 1مگ هم میشه گرفت؟
بله که میدن شما کارت رو نشونشون بده 4 مگ میدن اصلا !!!با کارت دانشجویی از 128 بیشتر میشه گرفت ؟تا چقدر بالاتر ؟تا 1مگ هم میشه گرفت؟![]()
با سلام
من 2-3 روز پیش رفتم مخابرات ثبت نام کردم.امروز مودمو وصل کردم.چراغ DSLش روشنه ولی چراغ internetش چشمک میزنه.
این یعنی خط من رانژه شده یا نه؟
راستی واسه گرفتن user و pass باید زنگ بزنم بهشون؟شماره پشتیبانیشون چنده؟
تایید میشه قرارداد اسما 16 کیلو هست ولی روی حدود 14.5 جواب داده
کسی که نمیدونه شما باید در اسرع وقت به مرکز برید و مشکلتون رو در میون بزارید
روی شماره پشتیبانی هم بهتره فکر نکنید چون برای من و خیلی از دوستان بوق ازاد میزنه و کسی بر نمیداره
خیر دوست عزیز مگر اینکه دانشچوی دکترا باشید و همراه با یک پروژه تحقیقاتی به مسئول دانشگاهتون ( واحد اموزش ) برید و و با گرفتن نامه به مرکز مخابراتی برید و از اونجا به مرکز ویلا ارجاع میدن پیش اقای کاووسیو نامه رو نشون میدن و و نامه مرکز ویلا رو به مرکز مخابراتی نزدیک خونتون میبرید . و بعد از ده روز سرویستون راه میفته وتا 2 مگ هم میشه اینجوری گرفت فعلا که اولویت باقاضی و ایثارگر و اینهاست تا بعدا به بقیه برسه...
یعنی این که باید برید پیگیری اینجا که مثل خارج نیست بیان دنبالتون تا خطتتون وصل بشه خودتون شخصا باید برید پیگیری کنید تا پروندتون کامل تشکیل بشه مهر و امضا بزنید و یوزر و رو تحویل بگیرید سی دی و مودمشون رو هم نمیخواد بگیرید فقط خرج اضافه است
در ضمن دوستان یه مطلب خاصالان یادم افتاد . توی فرم ثبت نام آدرس ایمیلتون رو میگیرند( پست الکترونیکی ) من ننوشتم و گفتم که ندارم چون خدایی نمیدونم ایمیل چیه
هرکسی دوست داشت بزاره هرکسی هم دوست نداشت نذاره
خیلی وقت بود نیومده بودم فعلا این تست رو داشته باشید
پینگ و... که درست شده از قبل هم سرعتم بهتر شده
فقط بزرگترین ناراحتیم اینه که دیگه نمیتونم از تورنت استفاده کنم سرعتش حداکثر 3 کیلوه
---------- Post added at 01:50 AM ---------- Previous post was at 01:46 AM ----------
شما که گفتی کانکشن کانکت نمیشه مال من هم تا حالا چند بار شده مال من اشکال از کانفیگ مودمه باید روی بریج و پیور بریج باشه که میرفت رو یه چیه دیگه نگاه کنید ان شائ الله حل میشه![]()
میشه بیشتر توضیح بدین مودمم asus am602 یک دفه هم نتونستم کانکت شم
ببینید مودم من با مال شما فرق میکنه ولی من تنظیمات مخابرات رو گفتم که باید اینطور باشه
ATM settings
Encapsulation: LLC
Connection Type: RFC2684 Bridged
Address Type: Pure Bridge
البته من تنظیمات مخابرات رو گفتم اگر خواستید تاپیک تنظیمات مودم هم هست![]()
ممنون ولی مودم من اصلا این تنظیمات نداره
سلام اقای nava4
ببینید تنظیمات کلی هستش
ممکنه برای شما اینجوری نباشه ولی ماهیت کلی همینه ممکنه که در مودم شما ننوشته باشه atm settings برای مودم منم ننوشته ولی ماهیت و شکل کلی قضیه همینه. و باید به عنوان نگاه نکنید به جوابها نگاه کنید !
مثلا اونجایی که نوشته LLC در همه مودمها یکی هستش و شما به جوابها نگاه کنید و از رئوی جوابها و تطبیق اونها مودمتون رو کانفیگ کنید.
اگر هم بازم مسئله ای هست و نتونستید تشریف بیارید پیغام خصوصی احتمالا من بتونم کمکتون کنم مشروط به اینکه از کابل شبکه برای اتصال استفاده کنید و قدم به قدم یادتون میدم چون مودم من یه مدل از مال شما جدیدتر هستش ولی ماهیت کلی ایسوزها تقریبا شبیه به هم هستش.
نخیر!فعلا 128 بالاتر حتی به شرکتها هم نمیدن...
یوزر و پس رو که همون موقع درخواست میدن
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)