تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 102 اولاول ... 131920212223242526273373 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 1011

نام تاپيک: تاپيك طرفداران Philips

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

يه مطلبي رو اينجا بد نيست بگم و اون اينكه من تعصب خاصي روي مدلهاي خاص داشتم مثلا در خصوص موبايل فقط ميگفتم نوكيا يا صوتي تصويري فقط سوني. ولي الان در عصري قرار داريم كه تكنولوژي تنها در انحصار يك شركت نيست و ممكنه محصوي يك شركت بهتر از شركت رقيبش باشه به همين خاطر تعصب رو گذاشتم كنارو الان از خريدام راضي هستم چرا كه براي خريد هر وسيله تمام برندها رو بررسب مينكم. مثلا در خصوص موبايل من سامسونگ رئ انتخاب كردم چرا كه از نظر كيفيت lcd و امكانات جلوتر از بقيه است ولي جنس بدنه خوبي نداره و گوشيهاش بيشتر دو سال دووم نمياره ولي براي من كه در همين مدت گوشيمو عوض ميكنم كافيه.
    در خصوص وسايل صوتي هم همينطور اگه شما يه دونه سينماي خانگي پايونير رو گوش بدبد و كيفيت ساخت اونو ببينيد شيفته اش ميشيد در صورتي كه من فكر ميكردم فقط سوني اينكارست
    در خصوص lcd هم خيلي تحقيق كردم و به 9704 رسيدم نميخوام بگم كه ساير برند ها خوب نيستند ولي به نظر من lcd هاي جديد فيليپس فعلا سرآمد تمام lcd هاي موجود بازاره. من تمام مشخصات lcd هاي موجود رو ديدم و كيفيت اكثر اونها رو هم از نزديك مشاهده كردم ولي واقعا فيليپس يه چيز ديگه است.
    حرف آخر اينكه اصلا به هيچ برندي تعصب بخرج نديد . معلوم نيست چند سال ديگه كه من بخوام يه نمايشگر براي خودم بخرم فيليپس باشه مطمئنا بهترين مدل بازار رو ميخرم.

2. این کاربر از deltadie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظر من lcd هاي فيليپس اصلا گرون نيست بخاطر
    1- با اينكه در اروپا توليد ميشه و هزينه هاي دستمزد، گارانتي، حمل و نقل و تحريم بالاست به نسبت قيمت مناسبي داره
    2- كيفيت ساخت بمراتب بهتري نسبت به جنسهاي ژاپني و كره اي داره ( از نزديك كاملا قابل مشاهده است)
    3- امكانات خوبي داره براي مثال در nx700 لامپهاي led در لبه ها ولي در 9704 در تمام پشت صفحه قرار داره از طرفي 200hz در 9704 در مقايسه با 100hz در nx700 اين در حاليست كه قيمت nx700 حدود 3400 و 9704 حدود 3000 هست.

4. این کاربر از deltadie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

به نظر من فيليپس به شعور خريداراش احترام ميذاره و شما از خريدي كه ميكنيد و پولي كه بابتش پرداخت ميكنيد كاملا راضي هستيد.چيزي كه متاسفانه در اكثر جنسهاي جديد با قيمت بالا هم ديده نميشه.
    متاسفانه كره اي ها هم دندوناي ما ايراني ها رو شمردند و به اين عنوان كه جنساشون خارجي هستند جنسهاي بي كيفيت خودشون رو با قيمت بالا ميفروشند.
    براي مثال من خودم 6 سال پيش يه يخچال سامسونگ خريدم كه تا الان ازش راضي هستم ولي دو سال پيش دوستم همين يخچال سامسونگو خريد ولي اصلا آبسرد كنش آب رو خنك نميكنه. جنس بدنه هم خيلي پايينه و با يك فشار ميره تو.
    در حاليكه يخچال من كاملا استحكام خوبي داره و يا يكي از دوستام يخچال امرسان داشت بجاش يه يخچال lg گرفته به گفته خودش سبزيجات توي اين يخچال سه روزه پلاسيده ميشند ولي توي امرسان كه ايراني هم هست يك هفته تازه ميموند.
    به همين جهت براي پولتون و زحمتي كه براش كشيديد احترام قائل شيد و از برندها و جنسهايي خريد كنيد كه به شعورتان احترام ميگذارند هر چند كه مقداري گرانتر از مدلهاي ديگه بازار باشند.
    مثلا چيزي كه براي من هنوز سوال اينه كه چطور با اينكه 9704 از تكنولوژي led استفاده ميكنه ولي شركت اونو بعنوان lcd معرفي ميكنه و تازه مدلهاي جديد 9705 رو led اعلام كرده. اگه هر كدام از دوستان جوابه اين سوال رو ميدونند لطفا بيان كنند تا استفاده كنيم. و چه فرق توي تكنولوژي اين دو هست كه باعث اين موضوع شده؟
    البته من شنيدنم كه توي اروپا هر lcd رو نميشه بعنوان led معرفي كرد و در صورت تخلف جريمه هايي هم شاملش ميشه.
    در صورتي كه خيلي از مدلهاي ژاپني و كره اي موجود در ايران كه بعنوان led فروش ميرند در اروپا با مجوز lcd تبليغ ميشند.
    اين هم از موارديكه من در ابتداي صحبتم اشاره كردم يعني احترام به شعور مشتري.
    در صورتيكه فيليپس ميتونست در خاورميانه براحتي مدل 9704 خودش رو با عنوان ّFull LED تبليغ بكنه.
    ببخشيد سرتونو درد آوردم. منتظر نظر دوستان هستم.

6. 2 کاربر از deltadie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jul 2010

پيش فرض

هر كدام از دوستان اگه سوالي در خصوص 9704 دارند بپرسند در صورت امكان پاسخ ميدم

8. 4 کاربر از deltadie بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه hamed8470's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2010

پيش فرض

در صورتي كه خيلي از مدلهاي ژاپني و كره اي موجود در ايران كه بعنوان led فروش ميرند در اروپا با مجوز lcd تبليغ ميشند.
    اين هم از موارديكه من در ابتداي صحبتم اشاره كردم يعني احترام به شعور مشتري.
    در صورتيكه فيليپس ميتونست در خاورميانه براحتي مدل 9704 خودش رو با عنوان ّFull LED تبليغ بكنه.
    ببخشيد سرتونو درد آوردم. منتظر نظر دوستان هستم.[/QUOTE]
    سلام دوست عزيز حرف شما درسته ولي خوب دنياي تجارت خيلي رقابتي شده و تبليغات خيلي نقش پررنگي داره .درمورد ال اي دي وال سي دي قبلا صحبت شده الان چيزي به نام ledtv نداريم همون ال سي دي هستن كه با انواع متداول بك لايت ال اي دي عرضه ميشن هر دو مدل 9704 و 9705 فيليپس ال سي دي هستن با بك لايت ال اي دي وهمينطور ال اي دي هاي شركتهاي ديگه .موفق باشين

10. 2 کاربر از hamed8470 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

من هم با نظر شما موافقم.به نظرمنم led یا lcd زیاد مهم نیست.اول از همه کیفیت تصویره که خودمون از نزدیک ببینیم و مقایسه کنیم بعد امکانات دیگه که شاید برای هرکس اولویتش فرق بکنه.در ضمن کیفیت صدا هم خیلی مهمه.که معمولا برندای دیگه در این ضمینه خیلی ضعیفا.البته باز sony از بقیه بهتره .شما صدای 9704 رو بشنوید لذت میبرید.ambilight هم که مختص PHILIPS هست.

12. این کاربر از foujan33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه مجید4's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008

پيش فرض

سلام
    اگه ممکنه خیلی فوری جواب منو بدید .من dvd recorder PHILIPS میخوام .دوستی تا چند روز دیگه بانه میخاد بره .مدل عالی که میدونید رو بگید.هارد داخلی هم اگه داشت چه بهتر
    قربونتون

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2008

پيش فرض

سلام.
    دوستان من یه 46pfl8605 خریدم زیرنویس نشون نمیده. srt رو به sub idx تبدیل کردم و هر دو رو با فایل فیلم هم اسم کردم فایده نداشت. کار خاصی باید بکنم تا زیرنویس پخش بشه؟
    ممنون میشم راهنمای کنید

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2008
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.من امروز 9705 خریدم.کنترلش واقعا زیباست.فعلا خداحافظ

16. 2 کاربر از foujan33 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای t_tanhayam's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    پيش امام رضا

پيش فرض

با سلام به همه دوستان.من امروز 9705 خریدم.کنترلش واقعا زیباست.فعلا خداحافظ
    -مبارك باشه پنل فوق العاد ه اي هست حتما عكس بگزارين ازش بري دوستان در تاپيك عكس هل
    منظورتون اين ريموت هست؟

18. این کاربر از t_tanhayam بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •