يه مطلبي رو اينجا بد نيست بگم و اون اينكه من تعصب خاصي روي مدلهاي خاص داشتم مثلا در خصوص موبايل فقط ميگفتم نوكيا يا صوتي تصويري فقط سوني. ولي الان در عصري قرار داريم كه تكنولوژي تنها در انحصار يك شركت نيست و ممكنه محصوي يك شركت بهتر از شركت رقيبش باشه به همين خاطر تعصب رو گذاشتم كنارو الان از خريدام راضي هستم چرا كه براي خريد هر وسيله تمام برندها رو بررسب مينكم. مثلا در خصوص موبايل من سامسونگ رئ انتخاب كردم چرا كه از نظر كيفيت lcd و امكانات جلوتر از بقيه است ولي جنس بدنه خوبي نداره و گوشيهاش بيشتر دو سال دووم نمياره ولي براي من كه در همين مدت گوشيمو عوض ميكنم كافيه.
در خصوص وسايل صوتي هم همينطور اگه شما يه دونه سينماي خانگي پايونير رو گوش بدبد و كيفيت ساخت اونو ببينيد شيفته اش ميشيد در صورتي كه من فكر ميكردم فقط سوني اينكارست
در خصوص lcd هم خيلي تحقيق كردم و به 9704 رسيدم نميخوام بگم كه ساير برند ها خوب نيستند ولي به نظر من lcd هاي جديد فيليپس فعلا سرآمد تمام lcd هاي موجود بازاره. من تمام مشخصات lcd هاي موجود رو ديدم و كيفيت اكثر اونها رو هم از نزديك مشاهده كردم ولي واقعا فيليپس يه چيز ديگه است.
حرف آخر اينكه اصلا به هيچ برندي تعصب بخرج نديد . معلوم نيست چند سال ديگه كه من بخوام يه نمايشگر براي خودم بخرم فيليپس باشه مطمئنا بهترين مدل بازار رو ميخرم.