سعید خان کوشی برادر؟؟؟؟
بستی باندارو؟؟؟؟
کیفیت چطوره؟؟؟
خودت خوبی؟؟؟
دلم برات تنگ شده اووووووووووووووووووفففففف![]()
سعید خان کوشی برادر؟؟؟؟
بستی باندارو؟؟؟؟
کیفیت چطوره؟؟؟
خودت خوبی؟؟؟
دلم برات تنگ شده اووووووووووووووووووفففففف![]()
سلام عزيز همين دورو براممن كوچك شما هستم
هنوز نه والا يه خرج پيشبيني نشده كل هزينه سيستمم رو به حدر دادتا چند روز ديگه ايشالا رديف ميشه باندا فعلا تو صندوق عقبه ادرس بده تقديم كنم فعلا كار تو راه بيفته
ولي دوستان حرفه اي كلا نظرشون اينه سري پاور jbl حرف نداره و سطح بالاست ( من بعد از چند ماه تحقيق اينو انتخاب كردم )
Last edited by sAeEd_kHaAn; 25-10-2010 at 10:24.
اختیار داری سعید جان...منم مثل خودت دارم اساسی تحقیق میکنم...اگه خدا بخواد قراره تیپ 2 -یا 3 اگه شرایطی بدن- بردارم...
ایشالاه که موید و موفق باشی
راستی دیگه چیا-تیونینگ-واسه ماشینت در نظر گرفتی؟؟ماشینت 206هه؟؟![]()
سلام
خوب خیلی کار خوبی می کنی که می خوای اسپیکر بگیری.
خوب اول از همه اینکه اون اسپیکر همون باند خودمون هست که انگلیسیش میشه اسپیکر و منظور شما مطمئنآ آمپلیفایر بوده که هیچ موردی نداره هر وقت دوست داشتی و مایه اومد دستت بعدآ اضافه می کنی.
چه دلیلی داره که بخندیم مگه ما برتری نسبت به همدیگه داریم که بخوایم دیگری رو کوچک حساب کنیم و بخندیم و هیچ عیبی هم نداره و فرقی هم نداره یکی بخواد با 50 تومن اسپیکر ببنده و یک بخواد با 3 تومن سیستم ببنده در هر دو صورت طرف با توجه به بودجش اقدام کرده که هیچ چیزش هم خنده دار نیست.
سایت پایونیر شاپ هم واسه خرید خوب و مطمئنه.
چرا تغییر داره من خودم صدای این دو باند رو با پخش معمولی کنوود شنیدم و واقعآ تفاوت داشتن.
من یک عکس واسه شما میزارم شما خودت قضاوت کن و ببین مگنت(قسمت پایین اسپیکر که آهنربا دورش است و توی بیس خیلی تاثیر گذاره)کدوم بزرگتره:
کنوود 718
پایونیر 6963
و در ضمن قدرت کنوود 80 وات هست که بعدآ با گذاشتن یک آمپلی براش صداش وحشتناک میشه د ر حالی که قدرت پایونیر 40 وات هست که ارزش آمپلی نداره پس متوجه میشی که چرا اینقدر اختلاف قیمت دارند.
ساند استریم هم آره خوبه من صداش رو شنیدم البته اون مدلیش که 60 تا 80 تومن قیمتش هست ولی 718 ازش خیلی بهتر بود مخصوصآ توی بیس.
من بهتون 718 رو پیشنهاد میدم که قیمتش به قدرتش می ارزه و بعدآ اگر خواستید آمپلی اضافه کنید قدرت و کیفیتش هم بیشتر میشه.
در مورد عقب هم خود کارخونه سیم رو گذاشته ولی باند نزاشته اون نصاب خودش بلده ولی اگر تاقچه mdf هم بزاری خیلی بهتر میشه.
ممنونم دوست خوبم که کمکم کردی
اینجوری که تو برام تعریف کردی من شدیدا شیفته 718 شدم
راستش اونقدر صداش رو نشنیدم که بخوام درست بسنجم
پایونیر شاپ که 718 رو نداره به نظرتون چی کار کنم؟
718ex رو داره که میده 90 تومن؟به نظرتون می ارزه؟ دقیقا چه تفاوت هایی داره؟
راستی اگه شما بازم کمکم کنید احتمالا یه آمپلی فایر هم میخرم
دقیقا نمیدونم چقدر تاثیر داره میشه بگین چقدر تفاوت داره اگه مدل کنوود 5203 رو بندازم
راستی در مورد تطابق دارد وات امپلی و باند و اهم ها و... یه توضیح مختصر بدین
و بگین که این آمپلی به 718ex میخوره یا نه ؟؟؟؟ این 350 واته باند 400 وات
---------- Post added at 02:54 PM ---------- Previous post was at 02:52 PM ----------
راستی قیمت آمپلی 63000 تومن و باند ها 90000 تومنه
718 ساده که 75000 تومنه رو نداشت
دوستان راهنمایی میخوام خیلی فوری
من دنبال یه صدای شفافم و نه بیس زیاد و بکوب بکوب و اصلا آهنگ بکوب گوش نمیدم.
آمپلی و اینا هم ندارم
فرض کنید یه پخش پایونییر ۱۰۰-۱۳۰ تومنی مثلا ۳۱۵۰ دارم و حالا میخوام باند بگیرم به نظرتون ۷۱۸ بدردم میخوره
اینکه میگم خیلی بیسش زیاده منو نگران کرده حقیقتش
میترسم اینقدر بیس داشته باشه که چیزی از جزییات آهنگ نمونه
باند سونی xploid یکی هست ۵۰ت. اون یا این ۷۱۸ برای کار من؟
باند 718 بدون آمپلی زیاد جواب نمیده و کلا اون صدایی که شما میخواین رو نمیده و به نظرم شما میتونید باند MTX 693 بگیرین که کیفیت صدای خوبی داره و بیس متعادل. قیمت هم 75 تومن هست.
من خودم 718 بدون امپلی دارم تازه دارم باهاش حال میکنم تازه ضبطی که من دارم واسه صدا نیست واسه تصویره ولی مطمئنم اگه ضبطم پایونیر بود اصلا سراغ آمپیلی نمیرفتم چون نیازی نیست
سلام
شرمنده بابت تاخیر در جواب دادن
مدل ای ایکس بهتره و صدای زلالتری داره فقط یکم قیمتش بالاست فکر کنم اگر بچرخی طرفای 80-85 گیر بیاری(باند تابلویی هست اکثرآ مغازه دارها دارنش).
در مورد آمپ باید بگم که آمپ توی صدا خیلی تاثیر داره و بعضی آمپها هستن که بیشتر کیفیتی و برخی هم بیشتر قدرتی هستن.
برای 718 بهترین آمپ اول jbl gto75.2 هست که 2 تا 97 وات rms خروجی میده روی 4 اهم و دیگری pioneer gm5400t هست که 2 تا 125 وات rms روی 4 اهم میده از نظر وات قویتر از اون jbl هست اما اون jbl هم توی کیفیت صدا و هم توی کیفیت ساخت ازش برتره ولی یکم کمیابه و بازه قیمتی هر دوشون هم بین 100-120 هست.
در ضمن توان 718 ای ایکس 80 وات rms روی 3 اهم هست(اون 3 یا 4 اهم هم مقاومت درونی اسپیکر هست یا آمپلی که موقع خرید باید دقت داشته باشید که با هم بخونن)(در ضمن آمپلیها اکثرآ بازه مقاومتی بین 2 تا 8 ام رو ساپورت میکنن یعنی یک اسپیکر 3 اهم رو شامل میشن و ساپورتش میکنن)(راستی آمپی که روی 4 اهم 100 وات میده روی 2 اهم 200 وات میده و بالطبع روی 8 اهم 50 وات میده اینا طبق فرمولهای فیزیکی هستن فقط جهت اطلاع جنابعای گفتم).
شما موقع خرید به توان rms(یک واحد سنجش میزان صدا هست) دقت کن که همیشه کوچیک یک گوشه جعبه مینویسن اونی که شما میگی مثلآ 400 وات اون توان بر حسب واحد pmpo هست که بیشتر جنبه تبلیغاتی داره و زیاد روش مانور میدن که مشتری به اصطلاح جذب بشه.
اون آمپ کنوود 5203 برای 718 کمه چون روی 4 اهم 2 تا 55 وات rms میده و 25 وات کم داره تا 80 وات تازه اگر افت ولتاژ و حرارت رو در نظر بگیریم به باند چیزی حدود 45 وات میرسه ولی خوب اگر بودجت محدوده بدک هم نیست چون من صدای 718 رو با این آمپ شنیدم روی زانتیا رفیقم خوب بیس میزنه و میتونه راضیت کنه ولی خوب بازم پیشنهاد میکنم یکی از اون 2 تا رو برداری بهتره.
شما با این شرایط MTX 693 بگیری بهتره چون نیازت رو بهتر برآورده میکنه ولی 718 صداش نسبت به این خفه تره و بیسش بیشتره اما شما همون mtx 693 بگیر بهتره و صدای شفافتری داره.
سونی چند مدل باند خوب داره مثل xs-gtx6120l ولی نمی دونم قیمتش چنده اما اون 50 تومنیه که گفتی باید دید مدل دقیقش چیه.
ممنون
آره قیمتش همینه اگر گیرش بیاد چون کمیاب شده جدیدآ.
شما آمپ بزاری نظرت شدیدآ عوض میشه.
چون با یک پخش خوب هم حداکثر 20 وات بهش می تونی برسونی در حالی که این باند 80 وات لازم داره تا صداش در بیاد.
حسين جان دستت درد نكنه.
اگر آمپ 5400 خواستيد ميتونم براتون بگيرم.PM بديد
نظر شما كاملا صحيحه اما هر كسي با توجه به امكانات و شرايط خودش نظر ميده
دوستمون گفته بودن آهنگ بكوب گوش نميدن من با توجه به تجربه اي كه از استفاده اين باند بدون آمپ داشتم گفتم بدون آمپ صداي شفاف و خوبي داره بيسشم مناسبه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)