تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 228 اولاول ... 131920212223242526273373123 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 2272

نام تاپيک: ADSL Pishgaman / شرکت پیشگامان

اگه نباشه جاش خالی می مونه feizol65's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض وبلاگ معترض به ADSL پیشگامان

این وبلاگ ، به نشانه اعتراض به پیشگامان ایجاد شده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (ماهیت کثیف زجرگامان رو نشون میده. )

این هم یه تست سرعت :
    (سرویس 1 مگ - 4 گیگ پیشگامان - 1390/09/17 - 21:10)
    Last edited by feizol65; 08-12-2011 at 23:29.

2. 3 کاربر از feizol65 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای A M ! N's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Under the weeping moon

پيش فرض

این وبلاگ ، به نشانه اعتراض به پیشگامان ایجاد شده :
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    (ماهیت کثیف زجرگامان رو نشون میده. )
    آقا مرسی ولی قرار شد دیگه تاپیک رو بالا نکشین
    امیدوارم این پست من آخرین پست این تاپیک پسگامان باشه.

Take Care

4. این کاربر از A M ! N بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه thacker's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

سلام ...
    امروز رفتم نمایشگاه الکامپ ... رفتم غرفه پیشگامان یارو هی میگفت بیا فلان قدر تخفیف میدم و سرعت توپه و این حرفا ، گفتم کجای سرعتتون توپه آخه ... دهنمونو صاف کردین با این سرعت مضخرفتون ... یارو گفت ا مگه شما مشترک ما هستین ؟ گفتم آره ... گفت تشریف بیارین اینجا هدیه بهتون بدیم ... رفتم یه فرم نظرسنجی پر کردم هدیه هم یه 1گیگ ترافیک دادن با یه آنتی ویروس لایسنس دار با خودکار و لیوان D:
    شما هم پاشین برین نمایشگاه حداقل 1گیگ ترافیک بگیرین ...
    فقط حالا نمیدونم چجوری میشه از این 1گیگ ترافیک استفاده کرد ... !!!

6. این کاربر از thacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

سلام ...
    امروز رفتم نمایشگاه الکامپ ... رفتم غرفه پیشگامان یارو هی میگفت بیا فلان قدر تخفیف میدم و سرعت توپه و این حرفا ، گفتم کجای سرعتتون توپه آخه ... دهنمونو صاف کردین با این سرعت مضخرفتون ... یارو گفت ا مگه شما مشترک ما هستین ؟ گفتم آره ... گفت تشریف بیارین اینجا هدیه بهتون بدیم ... رفتم یه فرم نظرسنجی پر کردم هدیه هم یه 1گیگ ترافیک دادن با یه آنتی ویروس لایسنس دار با خودکار و لیوان D:
    شما هم پاشین برین نمایشگاه حداقل 1گیگ ترافیک بگیرین ...
    فقط حالا نمیدونم چجوری میشه از این 1گیگ ترافیک استفاده کرد ... !!!
    تا یادم نرفته دوست عزیز...از این به بعد قرار شد به جای پیشگامان,واژه زجرگامان را بکار ببریم...
    غرفه زجرگامان کجاست؟بریم 4 تا فش خار مادر بکشیم بهش.من امروز آخر وقت سریع رفتم.ولی وقت نکردم از همه شرکتها بازدید کنم.ولی فردا از صبح میرم...من پول زور تا حالا خیلی جاها دادم.ولی اون 30 هراز تومنی که من تو مدت یه ماه تو حلقومشون ریختم...انقدر عذابم میده که نگو.انشالله بشه خرج دوا دکتر زن و بچشون...
    این بی پدرا بازی جدیدشونه.با این هدیه ها میخوان سرپوش بذارن روی سرویس های واقعا بی کیفیت و مزخرفشون...الان که من برگشتم به شرکت قبلیم که از مشتری های 6 ,7 سالشون بودم,می فهمم اینترنت یعنی چی...
    تو اون یه ماه که از زجرگامان سرویس داشتیم,اینترنت کار نمیکردیم.یه جورایی اَن ترنت کار میکردیم.

8. این کاربر از h2so4_online بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز M e i s a m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2011
    محل سكونت
    هــمـدان

پيش فرض

یه سر اومدم ببینم اوضاع این شرکت چطوره دیدم اوضاع پیشگامان از خط قرمز هم گذشته!!!

10. 2 کاربر از M e i s a m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

تا یادم نرفته دوست عزیز...از این به بعد قرار شد به جای پیشگامان,واژه زجرگامان را بکار ببریم...
    غرفه زجرگامان کجاست؟بریم 4 تا فش خار مادر بکشیم بهش.من امروز آخر وقت سریع رفتم.ولی وقت نکردم از همه شرکتها بازدید کنم.ولی فردا از صبح میرم...من پول زور تا حالا خیلی جاها دادم.ولی اون 30 هراز تومنی که من تو مدت یه ماه تو حلقومشون ریختم...انقدر عذابم میده که نگو.انشالله بشه خرج دوا دکتر زن و بچشون...
    این بی پدرا بازی جدیدشونه.با این هدیه ها میخوان سرپوش بذارن روی سرویس های واقعا بی کیفیت و مزخرفشون...الان که من برگشتم به شرکت قبلیم که از مشتری های 6 ,7 سالشون بودم,می فهمم اینترنت یعنی چی...
    تو اون یه ماه که از زجرگامان سرویس داشتیم,اینترنت کار نمیکردیم.یه جورایی اَن ترنت کار میکردیم.
    اگه اشتباه نکنم سالن 41 بود ... منم با توپ پر رفتم که به فحش بکشمشون، ام اینقدر آدم مودب گذاشته بودن اونجا که اصلا یادم رفت چقدر شاکیم از زجرگامان
    شرکت قبلیتون چه شرکتیه ؟ الان راضی هستید ؟
    راستی اگه رفتید اونجا بی زحمت بپرسید چجوری باید از کد شارژ رایگان استفاده کرد و یه خبر به من بدید ... خیلی ممنون ...

12. این کاربر از thacker بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان کسی از این شرکت توی منطقه مخابراتی امامت (نیروی هوایی) سرویس داره ؟ کیفیت و پینگش چطوره و آیا تا حالا شرکت دیگه ا ی هم توی این مرکز مخابراتی داشته که کیفیتش خوب بوده باشه ؟
    سوال دوم هم اینکه که آیا میشه فهمید که مثلا این شرکت یا سرویس دهنده های دیگه توی مرکز امامت چقدر ترافیک و مشترک دارن ؟
    با تشکر

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

دوستان من هم میخوام adslمون رو عوض کنم الان از مخابرات دارم میگیرم که سرعتش خیلی پایینه و تقریبا 18kbs هستش. اگه یه 128 خوب میشناسید لطفا معرفی کنید. بودجم هم زیر 20 هزار تومن در ماه هست. ممنون

تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    شهرک اکباتان

پيش فرض

دوستان من هم میخوام adslمون رو عوض کنم الان از مخابرات دارم میگیرم که سرعتش خیلی پایینه و تقریبا 18kbs هستش. اگه یه 128 خوب میشناسید لطفا معرفی کنید. بودجم هم زیر 20 هزار تومن در ماه هست. ممنون
    اگه نامحدود میخوای همون مخابرات خوبه ... اما اگه محدود میخوای بگیری همه ی شرکتا تقریبا مثل هم هستن ... باید تحقیق کنی کدومشون توی منطقه ی شما بهتره !!!

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Mar 2011
    محل سكونت
    Tehran

12

اگه نامحدود میخوای همون مخابرات خوبه ... اما اگه محدود میخوای بگیری همه ی شرکتا تقریبا مثل هم هستن ... باید تحقیق کنی کدومشون توی منطقه ی شما بهتره !!!
    دستت درد نکنه ولی آخه از کی تحقیق کنم.
    برم تو خیابون داد بزنم خوبه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •