این وبلاگ ، به نشانه اعتراض به پیشگامان ایجاد شده :
(ماهیت کثیف زجرگامان رو نشون میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
این هم یه تست سرعت :
(سرویس 1 مگ - 4 گیگ پیشگامان - 1390/09/17 - 21:10)
![]()
این وبلاگ ، به نشانه اعتراض به پیشگامان ایجاد شده :
(ماهیت کثیف زجرگامان رو نشون میده.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید)
این هم یه تست سرعت :
(سرویس 1 مگ - 4 گیگ پیشگامان - 1390/09/17 - 21:10)
![]()
Last edited by feizol65; 08-12-2011 at 23:29.
آقا مرسی ولی قرار شد دیگه تاپیک رو بالا نکشین
امیدوارم این پست من آخرین پست این تاپیک پسگامان باشه.
Take Care![]()
سلام ...
امروز رفتم نمایشگاه الکامپ ... رفتم غرفه پیشگامان یارو هی میگفت بیا فلان قدر تخفیف میدم و سرعت توپه و این حرفا ، گفتم کجای سرعتتون توپه آخه ... دهنمونو صاف کردین با این سرعت مضخرفتون ... یارو گفت ا مگه شما مشترک ما هستین ؟ گفتم آره ... گفت تشریف بیارین اینجا هدیه بهتون بدیم ... رفتم یه فرم نظرسنجی پر کردم هدیه هم یه 1گیگ ترافیک دادن با یه آنتی ویروس لایسنس دار با خودکار و لیوان D:
شما هم پاشین برین نمایشگاه حداقل 1گیگ ترافیک بگیرین ...
فقط حالا نمیدونم چجوری میشه از این 1گیگ ترافیک استفاده کرد ... !!!
تا یادم نرفته دوست عزیز...از این به بعد قرار شد به جای پیشگامان,واژه زجرگامان را بکار ببریم...غرفه زجرگامان کجاست؟بریم 4 تا فش خار مادر بکشیم بهش.من امروز آخر وقت سریع رفتم.ولی وقت نکردم از همه شرکتها بازدید کنم.ولی فردا از صبح میرم...من پول زور تا حالا خیلی جاها دادم.ولی اون 30 هراز تومنی که من تو مدت یه ماه تو حلقومشون ریختم...انقدر عذابم میده که نگو.انشالله بشه خرج دوا دکتر زن و بچشون...
این بی پدرا بازی جدیدشونه.با این هدیه ها میخوان سرپوش بذارن روی سرویس های واقعا بی کیفیت و مزخرفشون...الان که من برگشتم به شرکت قبلیم که از مشتری های 6 ,7 سالشون بودم,می فهمم اینترنت یعنی چی...
تو اون یه ماه که از زجرگامان سرویس داشتیم,اینترنت کار نمیکردیم.یه جورایی اَن ترنت کار میکردیم.
یه سر اومدم ببینم اوضاع این شرکت چطورهدیدم اوضاع پیشگامان از خط قرمز هم گذشته!!!
![]()
اگه اشتباه نکنم سالن 41 بود ... منم با توپ پر رفتم که به فحش بکشمشون، ام اینقدر آدم مودب گذاشته بودن اونجا که اصلا یادم رفت چقدر شاکیم از زجرگامان![]()
شرکت قبلیتون چه شرکتیه ؟ الان راضی هستید ؟
راستی اگه رفتید اونجا بی زحمت بپرسید چجوری باید از کد شارژ رایگان استفاده کرد و یه خبر به من بدید ... خیلی ممنون ...![]()
دوستان کسی از این شرکت توی منطقه مخابراتی امامت (نیروی هوایی) سرویس داره ؟ کیفیت و پینگش چطوره و آیا تا حالا شرکت دیگه ا ی هم توی این مرکز مخابراتی داشته که کیفیتش خوب بوده باشه ؟
سوال دوم هم اینکه که آیا میشه فهمید که مثلا این شرکت یا سرویس دهنده های دیگه توی مرکز امامت چقدر ترافیک و مشترک دارن ؟
با تشکر
دوستان من هم میخوام adslمون رو عوض کنم الان از مخابرات دارم میگیرم که سرعتش خیلی پایینه و تقریبا 18kbs هستش. اگه یه 128 خوب میشناسید لطفا معرفی کنید. بودجم هم زیر 20 هزار تومن در ماه هست. ممنون
اگه نامحدود میخوای همون مخابرات خوبه ... اما اگه محدود میخوای بگیری همه ی شرکتا تقریبا مثل هم هستن ... باید تحقیق کنی کدومشون توی منطقه ی شما بهتره !!!
دستت درد نکنه ولی آخه از کی تحقیق کنم.
برم تو خیابون داد بزنم خوبه؟
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)