تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 46 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 458

نام تاپيک: Desire | گوشي اندرويدي HTC با پردازنده ي 1 گيگاهرتزي و صفحه نمايش 3.7 اينچي

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    اقا من یه مشکلی داشتم
    یه تاپیک هم زدم ولی جوابی نگرفتم
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    من یه گوشی HTC DESIRE دارم چند وقت پیش هم توی ستینگ خود گوشی.گوشی رو اپدیت کردم
    امروز هم گوشی رو روت کردم اما وقتی میخوام رام 2.2 با ساپرت فارسی رو نصب کنم ارور میده
    اصلا وقتی CLOCK WORK RECOVERY رو میارم ههمون اولش میگه
    E:CANNOT FIND MTSC
    E:CANNOT MOUNT CACHE :RECOVERY/COMMAND
    E:CANNOT MOUNT CACHE :RECOVERY/LOG
    توی REPORT ERROR هم اینو میگه
    TMP/RECOVERY.LOG WAS COPIED TO SDCARD/CLOCKWORLDMOD/RECOVERY.LOG
    PLEASE OPEN ROM MANAGER TO REPORT ISSUE
    اینو یادم رفت بگم که وقتی apply sdcard:update.zip رو میزنم پایین صفحه اینا رو مینویسه:
    finding update package...
    opening update package...
    installing update...
    formating system...
    e:failure at line 6
    installation aborted
    با چنتا رام دیگه هم تست کردم همینو میگه
    Last edited by alireza_sun72; 08-01-2011 at 13:34.

کاربر فعال تالار .Net senaps's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

با چنتا رام دیگه هم تست کردم همینو میگه
    مشکل شما رو دیدم(تو تاپیکش!!) ولی با عرض شرمندگی باید بگم که وقت نداشتم راهنمایی کنم....بنابراین شما رو با اجازه ی دوستانم در اینجا،ارجاع میدم به انجمن تخصصی اندروید به زبان فارسی،بخش گوشی شما....با ثبت نام،میتونید سوالتون رو مطرح کنید!!
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

3. این کاربر از senaps بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز salarnight's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007
    محل سكونت
    JB-TEAM Software

پيش فرض

سلام به اساتید محترم
    اقا من یه مشکلی داشتم
    یه تاپیک هم زدم ولی جوابی نگرفتم
    کسی میدونه باید چیکار کنم؟
    تو انجمن w w w . i r - t c i . o r g و قسمت andriod مطرح کنید جوابتون رو میدن

سلام به همه.
    اقا من بد جور تو کف htc desire hd هستم.
    و گزینه اولم تو گوشی ها هم همینه.
    به نظر شما بهتر تر از این گوشی هم الان داریم؟

ممنون

سلام دوستم اینجا تاپیکه دیزایر هستش نه دیزایز hd
    آیفون 4 بهتره از desire hd

5. این کاربر از salarnight بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض سوال !!

میخواستم بپرسم دیزایر چجوری اسکرین لاک میکنه ؟! یعنی گوشی های نوکیا با کلید های لغزنده ی خودشون یا همون شاسی ها اینکارو انجام میدن،اچ تی سی چجوریه ؟!
    یه سوال دیگه.من که سیمبین دارم،اووی مپ که تو ایران کار نمیکنه،پس مجبور شدم اسمارت کام جی پی اس نصب کنم،میخواستم بپرسم واسه آندروید هم چنین نرم افزار هایی واسه جی پی اس وجود داره که همچین قدرتمند باشه؟! یا اصلا نرم افزار اصلی گوشی میتونه تو ایران کارایی خوبی داشته باشه؟!
    ممنون

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

سلام دکمه پاور گوشی من یه مقدار بسیار کمی بازی میکنه میخواستم ببینم برای بقیه همینجوریه؟

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

میخواستم بپرسم دیزایر چجوری اسکرین لاک میکنه ؟! یعنی گوشی های نوکیا با کلید های لغزنده ی خودشون یا همون شاسی ها اینکارو انجام میدن،اچ تی سی چجوریه ؟!
    لجند رو که با پاور لاک میکردم!!! ولی دیزایر رو نمیدونم....برای لاک کردنش،احتمالا همون یه بار فشردن اقای پاور کارساز باشه..

یه سوال دیگه.من که سیمبین دارم،اووی مپ که تو ایران کار نمیکنه،پس مجبور شدم اسمارت کام جی پی اس نصب کنم،میخواستم بپرسم واسه آندروید هم چنین نرم افزار هایی واسه جی پی اس وجود داره که همچین قدرتمند باشه؟! یا اصلا نرم افزار اصلی گوشی میتونه تو ایران کارایی خوبی داشته باشه؟!
    عزیز،برای جی پی اس در اسمارت فون های اندو،یه نرم افزار فارسی هست به اسم اقلیم که تک هستش!! ولی پولیه...اگه برات خیلی مهمه جی پی اس،بهت اقلیم رو پیشنهاد میدم...
    اگه مهم نیست،من دو بار رفتم تهران و برگشتم و پیچ در پیچ هاش رو با ماروک حل کردم!!!مشکلی هم نداره نقشه هاش رو هم میتونی خودت درست کنی!!!

سلام دکمه پاور گوشی من یه مقدار بسیار کمی بازی میکنه میخواستم ببینم برای بقیه همینجوریه؟
    خوب چون دگمه هستش،توی جای خودش یه جورایی باید بلغزه!! ولی اگه زیاد باشه و راحت احساس میشه،فکر نمیکنم عادی باشه..!!!حالا تا دوستان دیزایر دار بیان و توضیح بدن...

سلام به همه.
    اقا من بد جور تو کف htc desire hd هستم.
    و گزینه اولم تو گوشی ها هم همینه.
    به نظر شما بهتر تر از این گوشی هم الان داریم؟

ممنون
    بهتر از دیزایر اچ دی،فعلا میتونم بگم که گلکسی برای اندروید،و ایفون 4 برای ios هستن....اگه صبر کنین،گوشی های خفنی در راهه!!! مثل ارچ از سونی اریکسون که یه غوله...

پروفشنال alireza_sun72's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2007
    محل سكونت
    یه زمان اسمش ایران زمین بود...

پيش فرض

اقا بدبخت شدم!
    گوشی رو دانگرید کردم الان نه صفحه hboot میاد نه هیچ چیز دیگه! فقط یه صفحه مشکی که وسطش نوشته htc
    4 طرف گوشی هم علامت خطره
    چیکار کنم؟
    گوشی مال من نیست ... یعنی سوخت؟؟؟...

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Nov 2006

پيش فرض

خوب چون دگمه هستش،توی جای خودش یه جورایی باید بلغزه!! ولی اگه زیاد باشه و راحت احساس میشه،فکر نمیکنم عادی باشه..!!!حالا تا دوستان دیزایر دار بیان و توضیح بدن...
    ممنون.. یکم وسواسی شدم همون در حد عادی هست!

11. این کاربر از Delkook بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jul 2008
    محل سكونت
    خونمون

پيش فرض

گوشی مال من نیست ... یعنی سوخت؟؟؟...
    نباید بریک شده باشه....
    همیشه باید هخمه چیز رو بخونی،و مطمئن شروع کنی!!!
    ادرسی رو که بهت دادم رو رفتی؟ اونجا انجمن تخصصی فارسی زبان برای اندو هستش و ظاهرا رسمی!!! به شخصه سعی میکنم اطلاعاتم رو از اونجا بگیرم...گوشی دیزایر هم رو بورسه و خیلی ها دارنش و بپرسی راهنماییت میکنن....

داره خودمونی میشه mj123's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    mashhad

پيش فرض

ممنون
    اگه منظورت همون قفل صفحه است کلا تو گوشی های htc قفل صفحه از نه تا دایره کنار هم که تشکیل یک مربع رو می دن تشکیل شده که باید یه شکل بکشی تا صفحه رو باز کنه . البته من اندروید 2.1 دارم .2.2 رو نمی دونم
    واسه جی پی اس اندروید هم نرم افزار زیاده که می تونی استفاده کنی . به نظر من راحترین و پرکاربردترینش نرم افزار mamaverick است . که باید با نرم افزار track boddy نقشه های افلاینش رو بسازی . در کل اگه از سیمبین استفاده می کنی یه بار اندروید استفاده کن برای همیشه سیمبین رو می ذاری کنار

---------- Post added at 01:12 AM ---------- Previous post was at 01:09 AM ----------

بچه ها یه سوال دارم . واسه من خود گوشی پیغام ابدیت اندروید به 2.2 می ده . به نظرتون این کارو بکنم ؟؟؟؟؟؟؟؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •