روش آنلاک کردن اسلحه ی نهایی Shingen Takeda :
در سختی Chaos یا Hard ر منطقه ی Nagashino بازی کنید.ابتدا Kagetada Matsudaira را بکسید و بعد از باز شدن دروازه قلعه ی Nagashino ا تصرف کنید وژنرال هایی را که به سمت این قلعه ها می آیند را شکست دهید واز قلعه های دیگر دفاع کنید این کار با کشتن Tadatsugu Saika امکان پذیر است. بعد از کشتن او به سمت جنوب بروید و از آنجا به سمت غرب بروبد ماموریتی دریافت میکنید که در آن باید از قلعه ی Tobigasu garrison محافظت کنید که برای این کارباید Mitsuhide Akechi را شکست دهید.بعد از این کار بع قلعه ی Nagashino برگردید و از دروازه ی شرقی آن به سمت Maruyama Garrison حمله کنید و Hideyoshi Hashibaرا شکست دهید و بعد به سمت جنوب به سرعت بتازید و Tadakatsu Honda را بعد از این که پیامی به شما مخابره و از مکان خود شروع به پیشروی کردبکشید بعد از این که شما این ماموریت ها را درست انجام ادید بارندگی شروع میشو و دسته های تیرانداز Nobunaga پراکنده خواهن شد در همین موقع Shingen دستور حمله میدهد و تیم تدارکات (واحد انتقال) در جنوب نقشه ظاهر میشود.باکشتن این واحد اسلحه ی نهایی خود را از آنها بگیرید و ددر آخر Nobunaga Oda را شکست دهید.
البته اگه واضح نبود به بزرگی خودتون ببخشید دوستان چون بعداز ترجمه امتحان میکنم که درسته این آموزشا یا نه اینه که یه کم توضحات خودم اضافه میکنم.