تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 39 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 388

نام تاپيک: SAMURAI WARIORS2/3/ORACHI

داره خودمونی میشه Hanzo_Hattori's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

بابت آموزشای سودمندت ممنونم میخواستم یه لطف دیگه به من بکنی به غیر از اون دوتا گارد قدرتمند اطلاعی نداری که گاردای معمولی رو چطور بایست آنلاک کرد آخه میخوام همه ی بازی رو تموم کنم و تموم گاردارو به لول 20 و EXP 99999 راستی اصلا این گاردا تمومی دارن درضمن اسلحه ی Ranmaru Mori و Okuni رو هم اگه لطف کنی ممنون میشم.اسلحه ی تاداکاتسو رو به لطف شما یکی دوبار با همون توضیحاتی که قبلا داده بودی گرفتم دستت درد نکنه SH-Exterme Gamer جون.

فدای تو

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

روش آنلاک کردن اسلحه ی نهایی Shingen Takeda :
    در سختی Chaos یا Hard ر منطقه ی Nagashino بازی کنید.ابتدا Kagetada Matsudaira را بکسید و بعد از باز شدن دروازه قلعه ی Nagashino ا تصرف کنید وژنرال هایی را که به سمت این قلعه ها می آیند را شکست دهید واز قلعه های دیگر دفاع کنید این کار با کشتن Tadatsugu Saika امکان پذیر است. بعد از کشتن او به سمت جنوب بروید و از آنجا به سمت غرب بروبد ماموریتی دریافت میکنید که در آن باید از قلعه ی Tobigasu garrison محافظت کنید که برای این کارباید Mitsuhide Akechi را شکست دهید.بعد از این کار بع قلعه ی Nagashino برگردید و از دروازه ی شرقی آن به سمت Maruyama Garrison حمله کنید و Hideyoshi Hashibaرا شکست دهید و بعد به سمت جنوب به سرعت بتازید و Tadakatsu Honda را بعد از این که پیامی به شما مخابره و از مکان خود شروع به پیشروی کردبکشید بعد از این که شما این ماموریت ها را درست انجام ادید بارندگی شروع میشو و دسته های تیرانداز Nobunaga پراکنده خواهن شد در همین موقع Shingen دستور حمله میدهد و تیم تدارکات (واحد انتقال) در جنوب نقشه ظاهر میشود.باکشتن این واحد اسلحه ی نهایی خود را از آنها بگیرید و ددر آخر Nobunaga Oda را شکست دهید.

البته اگه واضح نبود به بزرگی خودتون ببخشید دوستان چون بعداز ترجمه امتحان میکنم که درسته این آموزشا یا نه اینه که یه کم توضحات خودم اضافه میکنم.

3. این کاربر از Hanzo_Hattori بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه the great killer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام دوستان
    توی orochi قسمت samurai مرحله 4 battle of tong gate تو درجه سختی chaos روشی هست که بتونم ردش کنم البته بدون cheat یا trainer

داره خودمونی میشه SH-Extreme Gamer's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

بابت آموزشای سودمندت ممنونم میخواستم یه لطف دیگه به من بکنی به غیر از اون دوتا گارد قدرتمند اطلاعی نداری که گاردای معمولی رو چطور بایست آنلاک کرد آخه میخوام همه ی بازی رو تموم کنم و تموم گاردارو به لول 20 و EXP 99999 راستی اصلا این گاردا تمومی دارن درضمن اسلحه ی Ranmaru Mori و Okuni رو هم اگه لطف کنی ممنون میشم.اسلحه ی تاداکاتسو رو به لطف شما یکی دوبار با همون توضیحاتی که قبلا داده بودی گرفتم دستت درد نکنه SH-Exterme Gamer جون.

فدای تو

سلام.

شرمنده ام میکنی.:43:

همینطور که Survival Mode رو بازی میکنی, توی جاها و مراحل مختلف بادیگاردهای معمولی میان که باید از هر نوع یکی رو بکشی.
    بعدش باید بری فروشگاه و اونا رو بخری.(برای اطمینان بیشتر تا طبقه 101F از هر مرحله یه بار برو)

اسلحه Okuni و Ranmaru رو هم بزودی میزارم.

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

سلام دوستان
    توی orochi قسمت samurai مرحله 4 battle of tong gate تو درجه سختی chaos روشی هست که بتونم ردش کنم البته بدون cheat یا trainer

سلام.

اگه میخوای فقط مرحله رو رد کنی و بیخیال همه چی بشی, باید وسط بازی استارت بزنی و به قسمتConditions بری. در قسمت Victory کارهای مورد نیاز برای برد و در قسمت Defeat کارهای مورد نیاز برای باخت رو نشون میده که برای برد باید Dong Zhuo رو شکست بدی و Sakon Shima رو هم تا Escape Point برسونی. در عین حال Nobunaga Oda و Sakon Shima نباید شکست بخورن.

سخت هست ولی راه دیگه ای نیست.
    موفق باشی.

تاريخ عضويت
    Aug 2011
    محل سكونت
    لاهیجان

پيش فرض

یعنی تا طبقه ی 101F رو باید از طبقه ی اول برم یا از طبقه ی 51F میشه رفت؟

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

یعنی تا طبقه ی 101F رو باید از طبقه ی اول برم یا از طبقه ی 51F میشه رفت؟

سلام.

از اول شروع کنی بهتره.
    هر مرحله رو فقط یه بار برو.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام.

اگه میخوای فقط مرحله رو رد کنی و بیخیال همه چی بشی, باید وسط بازی استارت بزنی و به قسمتConditions بری. در قسمت Victory کارهای مورد نیاز برای برد و در قسمت Defeat کارهای مورد نیاز برای باخت رو نشون میده که برای برد باید Dong Zhuo رو شکست بدی و Sakon Shima رو هم تا Escape Point برسونی. در عین حال Nobunaga Oda و Sakon Shima نباید شکست بخورن.

سخت هست ولی راه دیگه ای نیست.
    موفق باشی.
    همه اینا رو خودم می دونم من منظورم راهی که بتونی راحت تر بازی رو تمام کنی

تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

همه اینا رو خودم می دونم من منظورم راهی که بتونی راحت تر بازی رو تمام کنی

سلام.

راه دیگه ای نیست.
    تو داری روی Chaos بازی میکنی اونوقت انتظار داری راحت تموم کنی؟!
    من که سر در نمیارم.

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    جلوی کامپیوتر

پيش فرض

سلام.

راه دیگه ای نیست.
    تو داری روی Chaos بازی میکنی اونوقت انتظار داری راحت تموم کنی؟!
    من که سر در نمیارم.
    من منظورم یک جور استراتژی بود
    مثلا توی مرحله اول بهتره سریعتر به huang zhong برسیم قبل از اینکه بمیره منظورم این هاست
    یه استراتژی OK?

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •