علی جان سایر جزییات ( قیمت + مخلفات و...) رو هم ممنون میشم شرح بدی . ضمنا سعی کن یه تست بگیری که لینکش از اسپیدی تیست باشه نه هاستهای مجانی مرسی و ممنون.
علی جان سایر جزییات ( قیمت + مخلفات و...) رو هم ممنون میشم شرح بدی . ضمنا سعی کن یه تست بگیری که لینکش از اسپیدی تیست باشه نه هاستهای مجانی مرسی و ممنون.
اقا ما اگه بخوایم این سرویس برگیریم و کارت اعتباری هم داشته باشیم چیرو باید بگیریم؟ از کجا باید بگیریم , لطفا راهنمایی کنید.
با سلام
قيمت يك ماه نامحدود 128 تومان
بدون محدوديت دانلود و افت سرعت
اگر كسي كارت اعتباري داشته باشه از سايتوگرنه مثل من بايد از نماينده هاي فروش ويا واسطه خريداري كنيد[COLOR="Silver"]کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
---------- Post added at 11:33 PM ---------- Previous post was at 11:32 PM ----------
![]()
Last edited by ali1497; 23-05-2010 at 23:40.
یه سوال
شما گفتی که اکانت 2 مگ گرفتی پس چرا سرعت 1 مگ نشون میده سرعت دانلودت چقدره ؟ بالای 250 یا کمتر
سلام دوست عزیز
میشه دقیقا لینک خود سرویس رو بدید ؟ یا اسمشو ؟ نمیدونم کدومه
بعد یه سوال دیگه سرویس 128 شونزده کیلوبایت در ثانیه میگیره؟ یا بیشتره؟
مرسی
راستی دوستان در مورد سرویس های پلنت اسکال هم اطلاعاتی دارید ؟
مشکل اینه که سایتش روسیه , هیچی نمیشه فهمید , ولی چون وبمانی قبول میکنه خیلی راحت میشه ازش خرید کرد.
با سلام
من اكانت يك ماهه پلنت اسكاي گرفتم.
اما بعد از چند روز سيگنال فركانس مربوطه كه در 53 درجه شرقي قطع شد
حتي ايميل هم زدم آنها مشكل فني را يادآور شدند
به نظر من شركت پلنت اسكاي سرويس دهي خوبي ندارد.
---------- Post added at 10:44 PM ---------- Previous post was at 10:40 PM ----------
سلام
سرويس: FlatPro
دوستانی که این نوع سرویس رو دارن بیان و توضیح بدن دیگه. این که چی دارین مهم نیست اینکه از کجا سرویس میگیرین و چطوری هست و نصبش و قمیتش و اینا بیان توضیح بدین بقیه ( مثله من) استفاده کنن .
فکرکنین ( همینم هست ) من یه مبتدی هستم و هیچی اطلاعات در مورد اینترنت دور برد ندارم.
با سلام
یه خبر که به موضوع هم هیچ ربطی نداره
امشب و پس فردا و شنبه شب مسابقات euro vision 2010 از دست ندید.
ببخشید به بزرگی خودتون دیدم اینجا بچه ها امکاناتش رو دارند گفتم.![]()
بدی اینترنت ماهو اره ای اینه که اگه اکانتت بالای 1 مگ باشه مثل ریگ ه ک میشه کافیه سروری داشته باشید که بتونید براش ایپی خاص تعریف کنید راحت میتونید مک را ه ک کنید من عمری تویه اینترنت افلاین و انلاین پیر شدم
خیلی از اکانتهایی هم که میخرید معلوم نیست مال کدوم بنده خدایی هست که ه ک شده و به شما میدند
البته ه ک جوری هست که اکانت شما(مک شما) از دستتون نمیره بیرون بلکه شما که دان میکنید با اکانت 2 مگ میبینید سرعتتون 14 کیلوبایت هست مثلا بعد میبینید یه لشگر دیگه هم دارند با مک شما دان میکنند
ادیت: راستی اصولا مک های پرسرعت چون ارزش دارند و همچنین جهت های خوب بیشتر ه ک میشند
بعضی جهت ها هم یخورده امن ترند مثل w3a
Last edited by vatan2009; 25-05-2010 at 23:13.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)