از مدیران عزیز درخواست حذف هر چه سریعتر پست بالا و تذکر به اون دوستی که این و ارسال کرده دارمبنده خدا فکر کرده p30world هم مثل بقیه سایت های بی محتواست .
سلام
ممنون از مدیران که سریع رسیدگی کردند .
از مدیران عزیز درخواست حذف هر چه سریعتر پست بالا و تذکر به اون دوستی که این و ارسال کرده دارمبنده خدا فکر کرده p30world هم مثل بقیه سایت های بی محتواست .
سلام
ممنون از مدیران که سریع رسیدگی کردند .
Last edited by amin200200; 24-01-2012 at 19:49.
سلامکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اولا دیسکی که انتخاب میکنید حتما از مارک Verbatim یا T-Gate باشه
بعدش مطمئن بشین که رایترتون قابلیت رایت دیسک های Dual Lyer رو داره...چون اگه نداشته باشه تا 50% بیشتر نمیتونه رایت کنه
برنامه Image Burn خوب هست اما من همیشه از Clone DVD استفاده میکنم و هنگام انتخاب ایمیج همون فایل چند کیلو بایتی که با پسوند .dvd هست رو انتخاب میکنم که فرقی نمیکنه XGD2 باشه یا XGD3 بعدش خود برنامه Lyer Brake رو انتخاب میکنه به صورت اتوماتیک
بعدش هم در پابان وقتی روی گزینه رایت کلیک میکنید یه سوال ازتون میپرسه که دوتا گزینه داره و شما باید گزینه پایین یا همون دومی رو انتخاب کنید که فکر کنم نوشته:
Write until the end of the media is reached
بعدشم تا آخر دیسک رایت میکنه دیگه هیچ اروری هم نمیده
دیسک های MKM 003 با نام تجاری MZ و MKM 001 با نام Verbatim باید استفاده بشه.که اولی قیمتش بین 700-800 هست و ورباتیم بالای 1500 هست!برای این روش برنر مکس باید حتما دیسک ورباتیم اصل استفاده بشه ؟
+
دوستان بازی های پچ شده برای ال تی 3 روی ال تی 2 اجرا میشن؟
بعد بازی های که 100% رایت شده باشن(به روش برنر مکس) و ال تی 2 داشته باشیم،میشه روی هارد نصبشون کرد؟
1-والا من خوبدم مشکل داشتم ولی دوستان که پچ کرده بودن گفتن اجرا میشه.
2-بله میشه نصب کرد
دوستان کسی هست بهم کمک کنه...
من your shape2012رو گرفتم ظاهرا ال تی3 میخواد منم تازه دادم بیرون ال تی 2 ریختن حالا اینو چجوری میتونم بازی کنم ؟
کسی بلده کمک کنه یکم اماتورم اسلیم 13599
یکی گفت باید بچ ال تی2 کنی
یه سوال دیگه من چجوری میتونم از دیسک فایلisoبگیرم؟
من final fantazy رو دانلود کردم ولی وقتی رایت کردم بازی نمی کنه چیکار کنم البته من lt2 هستم ولی سایتش میگlt2 هم میشه مشکل کجاست
دوستان من بازی the darkness 1
رو دانلود کردم با چه روشی رایت کنم
کنسولم داشبورد جدید هست و lt+3
لطفا یکی راهنمایی کنه.
سلام
من call of duty 8 burn max رو گرفتم ولی نصب نمیشه رو هارد میگه disk cant read it may be scratched or dirty clean the disk
یعنی چی؟!!؟؟؟!!
یعنی رایت معمولیه؟
Last edited by pharm; 21-02-2012 at 02:08.
یکی راهنمایی کنه یه چیزی بگه؟
به احتمال قوی درست رایت نشده.
روی یه کنسول دیگه هم تست بکن
اگه کلا نصب نشد مشکل داره
اگه نصب شد بعد بازی اجرا شد ولی بعد از چند دقیقه کنسول خاموش شد بازم مشکل داره.
البته کنسولی که داری روش تست میکنی باید ال تی سه داشته باشه با داشبرد 14699
دیسک رو چند تومن خریدی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)