جدی ؟ یعنی CS5 هم ریلیز شده؟؟؟؟؟
پس صبر کن برات پیدا کنم!
پس صبر کن برات پیدا کنم!
دمتم حسابی گرم![]()
پیداش کردم ، بفرمایید :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خواهش!
لینک ها خرابه؟؟؟؟اما
![]()
جدا! بیخیال ، عجب شانسی داری شما!
حیف که اینترنت من ، فعلا دایل آپ ه!
یکماه اشتراک رو تمدید نکردم! حالا میگن پورت نداریم!حتی 10.6.3 رو هم نتونستم! دانلود کنم!
قابلیت های کلیدی نرم افزار :
دانلود اکثر لینک ها با Resume به طوری که در بعضی از لینک هایی که Safari قابلیت Resume ندارد، این برنامه دارد.
دریافت با سرعت بالا به طوری بر روی سرعت اینترنت شما تاثیر چندانی نمیگذارد.
تشخیص خودکار برای آغاز دانلود در هنگامی که از سیستم استفاده نمیکنید.
مانیتور کردن دانلود ها و نشان دادن وضعیت دانلود.
دانلود : لینک مستقیم (7.8MB)
لینک کمکی (4.1MB)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت : $49 آمریکاکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سریال : نیازی به شماره سریال در حالت عادی ندارد.
لینک سایت سازنده :
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
این برنامه یکی از کامل ترین نرم افزارهای فشرده سازی برای مکینتاش است.
قابلیت رمز گذاری بر روی فایل های فشرده.
قابلیت باز کردن فایل های فشرده شده رمز دار (Archive Utility مکینتاش به طور پیشفرض این قالبیت را ندارد).
سرعت بالای فشرده سازی و خارج سازی فایل از حالت فشرده.
دانلود : لینک مستقیم
شماره سریال :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : 44.3 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت : $49.99 آمریکا
لینک سایت سازنده :
__________________________________________________کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ،
M24
با روند رو به رشد تولید دوربین های دیجیتال و علاقمند شدن خانواده ها و افراد به استفاده از دوربین های دیجیتال برای ثیت خاطرات خوششان بسیاری از افراد به کار عکاسی علاقمند شده اند به طوری که بعد از گرفتن هر عکس نتیجه عکس خود را در LCD می بینند و یدون محدودیت به عکاسی می پردازند.
در تکنولوژی عکاسی با دوربین های آنالوگ پس از تمام شدن حلقه فیلم برای ظهور عکس نگاتیو را به تاریک خانه می بردند و بقیه ماجرا ... و حالا شما می توانید در کامپیوتر خود یک تاریک خانه داشته باشید ! نرم افزار جدید ™Adobe® Photoshop® Lightroom یکی از برنامه های مفید و ضروری برای عکاسان می باشد که توسط این نرم افزار حرفه ای می توانند بر روی عکس های خود مدیریت کنند و تنظیمات حرفه ای را بر روی عکس های خود انجام دهند در نتیجه شما می توانید وقت به نسبت کمتری را در پشت کامپيوتر خود نسبت به پشت لنز دوربین بگزرانید. با صرف مدت زمان کمی می توانید عکس ها را مرتب و دسته بندی کرده و تصحیح کردن عکس ها را انجام دهید و عکس های اضافی را حذف کنید. ظاهر نرم افزار بسیار ساده و زیبا می باشد و عکس های داخل برنامه شده را در با چیدمان سریع و آسان در معرض دید شما قرار می دهد. برنامه لایت روم به شما این قابلیت ها را می دهد که عکس هایتان را مشاهده ، بزرگنمایی و خیلی سریع و آسان با عکس های دیگر مقایسه کنید و تنظیمات حرفه ای عکس به شما اجازه می دهد که بهترین رنگ را برای بالاترین کیفیت عکس خود بدست آورید . پس از انتخاب عکس ها شما وارد بخش تنطیمات حرفه ای عکس خود می شوید که فکر کنم کاملترین و حرفه ای ترین بخش تنظیم نور و رنگ عکس ها در دست این نرم افزار باشد و در بخشی دیگر هم می توانید برای عکس ها خود آلبوم های زیبا و حرفه درست کنید.
قابلیت های کلیدی نرم افزار Adobe® Photoshop® Lightroom® : - پشتیبانی از بیش از 150 فرمتهای تصویر برداری و فراهم ساختن قابلیتی منحصر بفرد را برای کار بر روی فایلهای JPEG, TIFF, DNG یا ردیفهای تصویری - برخورداری از رابطهای منظم و زیبا - ابزار حرفه ای برای ویرایش و بهترین امکانات لازم برای: تنظیم روشنایی، آهنگ منحنی ها، اعوجاج لنزها و قالبهای رنگ - قابلیت بارگزاری، ذخیره، تنظیم و دریافت خروجی از دریفهای تصویری - ویرایش غیر مخرب - نمایه های عکس ها - راحتی در فراگیری و کار با نرم افزار
تصویر محیط برنامه
دانلود : رپیدشیر
هات فایلکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
حجم : 98.9 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قبمت : $299 آمریکا
شماره سریال : دانلود
__________________________________________________ __کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
با تشکر ،
M24
با این نرم افزار میتوانید تمام وضعیت سیستم را در داشبورد مک خود مدیریت کنید ، این نرم افزار میتواند وضعیت :
باتری (طول عمر ، درصد استفاده ، میزان شارژ و ...)
میزان دانلود و آپلود ، و در کل میزان استفاده از شبکه
دمای سیستم ( باتری ، فن ها ، هت سینک ها و ... )
وضعیت پارتیشن ها ( Macintosh HD ، فلش ها و ... )
میزان مصرف Memory , CPU و ..
دانلود : سرور آمازون
حجم : 1 مگابایتکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
قیمت : $0 آمریکا