آقا من بین این گوشی و ویو سامسونگ موندم
کیفیت مونیتور ویو خیلی بهتر ار اینه و در ضمن گوشی گارانتی داره(فارسی سازی و اینها) با ÷ردازنده 1 گیگ
ولی ابهت این منو روانی کرده + دوربین 8 با زنون و آندرویید
چیکار کنم؟
آقا من بین این گوشی و ویو سامسونگ موندم
کیفیت مونیتور ویو خیلی بهتر ار اینه و در ضمن گوشی گارانتی داره(فارسی سازی و اینها) با ÷ردازنده 1 گیگ
ولی ابهت این منو روانی کرده + دوربین 8 با زنون و آندرویید
چیکار کنم؟
در خريد موتو شك نكن
كيفيت ال سي دي تفاوت زيادي نداره من هر دو شو از نزديك ديدم
كيفيت ساخت موتو با سامسونگ قابل مقايسه نيست
من مايلستون دارم با سي پي يو 550 هيچ مشكلي ندارم چه در بازي چه جاهاي ديگه حالا اين كه 720 هست ديگه
تازه خيلي راحت ميتوني خودت كلاكش رو تا 1.2 گيگ هم بالا ببري
يه دليل ديگه هم خود آندرويد هست كه باعث ميشه گوشي هيچ وقت برات تكراري نشه...
1000% moto xt720
رغبای اصلی این گوشی فقط گالاکسی و آیفون 4 هستن /
سلام!
من بین گلکسی و این گوشی موندم!
از یه طرف ال سی دی شدیدن وسوسه کننده و کیفیت فیلمبرداری بینقص گلکسی!
از یه طرف خوش فرم بودن و فلاش و دوربین 8مگاپیکسلی مایلستون!
فقط میخوام بدونم Froyo الان برای مایلستون اومده یا نه؟!
چون با وجود ROM کمی که نسبت به گلکسی داره فک نمیکنم با Eclair چیز خوبی از آب دربیاد!
اما Froyo مشکلات رو حل میکنه و از مموری استفاده میکنه!
اومده یا نه؟! اگه نیمده باشه مجبورم گلکسی بخرم :| با اینکه مایلستون رو بیشتر خوشم اومده!
اره froyo اصلا قبل از این که واسه گالاکسی بیاد واسه این اومده بود
در مورد کیفیت ال سی دی هم فکر نکن از از گالاکسی زیاد کم میاره کلا تا بوده کیفیت ال سی دی های موتو حرف نداشته حتی میتونی گوشی های 5 سال پیش موتو رو ببینی که از خیلی از گوشی های الان بهتره وضعشون نمونش v3x
فیلمبرداری این گوشی هم که از گالاکسی کم نمیاره کلا تو دوربین بهتره
ضمن این که ساپورت این گوشی بهتر توسط مودر ها جزو بهترین هاست
فقط میمونه سی پی یو کمتر که اونم با کلاک تا 1.2 گیگ قابل فزایش هستش و از این بابت هم نباید براتون مشکلی ایجاد کنه
کلا تو خرید موتو نباید شک کنی اونم گوشی های رده بالاش که دیگه حرفی واسه گفتن نداره
هر دو گوشی خیلی خوبن و هر کدوم برتری هایی داره به اون یکی
xt720 دوربین خیلی خوبی داره و صدای اسپیکرش هم خیلی خوبه / کیفیت ساختش عالیه / ال سی دیش با اینکه tft هست اما کمی از حریفش نداره / دیزاینش هم که دیگه سلیقه ای هست
2.2 رو مطمئن نیستم براش اومده یا نه
ببخشید من اشتباه کردم واسه این گوشی گویا هنوز 2.2 نیومده با این rom عوضی گرفتم
ولی این طوری که معلومه بزوری براش میادکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Motorola said they would release 2.2 for this phone sometime Q1 2011
Last edited by rozysara; 13-12-2010 at 14:42.
همه حرفاتون درست.در مورد کیفیت ال سی دی هم فکر نکن از از گالاکسی زیاد کم میاره
اما در مورد این قسمت باید بگم آشغالترین Super AMOLED میارزه به خداترین TFT ! (ال سی دی رو عرض کردم!)
و اینکه سی پی یو سامسونگ با کلاک به چیزی حدود 1.7گیگ هم میرسه!سی پی یو کمتر که اونم با کلاک تا 1.2 گیگ قابل فزایش هستش
---------- Post added at 02:32 PM ---------- Previous post was at 02:31 PM ----------
و این یعنی حداقل 3ماه دیگه :|ولی فکر کنم واسش میاد
Motorola said they would release 2.2 for this phone sometime Q1 2011
نمیدونم چیکار کنم! باید هردو گوشی رو از نزدیک ببینم و باهاشون کار کنم!
بهر حال ممنون از راهنماییاتون!
اصلن از سامسونگ و نوکیا خوشم نمیاد :|
دوست عزیز هر دو گوشی جنس سی پی یو یکسانی دارن arm 8 و گالاکسی فقط در سرعت بیشتری کلاک شده .
بالاترین سرعت واقعی رو در جهان موتورولا دروید 2 گلوبال داره با 1.2 گیگاهرتز واقعی .
و این رکوردهای که شما میبینی مثلا تا 1.7 اصلا" کاربردی نداره و اون سی پی یو نمیتونه اون رو تحمل کنه . شاید برای چند لحظه و برای ثبت یک رکورد و تبلیغاتش باشه .
در کل با تجربه ایکه دوستان با میلستون معمولی داشتن و گوشی با 550 mhz سرعت حتی در برابر گوشی های 1 گیگاهرتزی کم نمیورده و بعضی جاها بهتر هم عمل کرده به دلیل کارت گرافیک قویی که داره .
این که دیگه سی پی یوش رو 720 هست .
این بهترین کار هست . مقایسه مستقیم . اما اگر از یک برند واقعا" خوشت نمیاد که دیگه چه کاریه !؟؟نمیدونم چیکار کنم! باید هردو گوشی رو از نزدیک ببینم و باهاشون کار کنم!
اصلن از سامسونگ و نوکیا خوشم نمیاد
Last edited by fire159; 14-12-2010 at 13:28.
فرویو برای xt720 :
فعلا ورژن تست هست و proximity sensor و auto rotate کار نمیکنن.فیلمبرداری hd خیلی خیلی بهتر و روونتر شده حتی توی محل های کم نور. سرعت گوشی و لانچر خیلی بیشتر شده (motoblur ی در کار نیست!)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
quick office آپدیت شده
(دوستان برای روت کردن از روتی که برای دروید 2 هست استفاده کنین و برای اورکلاک از این فایل:
)کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
اینم اسنپ شات با linpack :
![]()
Last edited by johnypersian1656; 23-12-2010 at 08:46.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)