سلام دوستان!
آقا یه سوال به کلی خارج از بحث داشتم ولی جاشم اینجا بودا ماشالا همه فیفاخور در گل گیم خور!
دوستان پیشنهاد شما چیه ایکس باکس یا پی اس 3 !!! و اگه ایکس باکس کدوم مدلش!
دمتون گرم!
سلام دوستان!
آقا یه سوال به کلی خارج از بحث داشتم ولی جاشم اینجا بودا ماشالا همه فیفاخور در گل گیم خور!
دوستان پیشنهاد شما چیه ایکس باکس یا پی اس 3 !!! و اگه ایکس باکس کدوم مدلش!
دمتون گرم!
هر کدوم یه خوبی ای دارن !!! برای مثال امکانات LIVE خیلی بهتر از PSN هست !!!بازی های ps3 Exclusive واقعا
فوق العاده هستن !!! لوازم جانبی 360 بیشتر از ps3 یه ... توان شما هم مهمه !!! در ضمن مقایسه ی ایندو آدم رو
کاملا گیج میکنه !!! در حال حاضر من 360 مدل الیت دارم و خیلی راضیم و در توانم بود که بتونم ps3 بگیرم و فکر
میکردم با خرید یکی از ایندو حسرت اون یکی رو میخورم اما خیر !!!
مارتین تایلر خیلی هیجان نمیده باهاش خیلی حالا نمیکنم ، ولی این یکی هیجانی تره ، ولی رفیقه تحلیل گرش خیلی مزخرفه ، اندی گری خیلی بهتره .
آره ! این حالت Assissted بازی رو واقعآ مصنوعی کرده بود ، راحت تو یک ثانیه توپ رو می شد منتقل کرد ، اما الان یا با برنامه یا بی نظم ! {سبک ایرانی} یا با پاسکاری مداوم به به دروازه حریف نزدیک میشه نزدیک شد !
واقعآ هم معنی نداشت که ایران {یا بقیه ی تیم های ضعیف}در حد بارسا پاسکاری کنه ! کم کم دارم عادت می کنم، فعلآ دوره انتخابی تموم شد ، رفتم مقدماتی {با ایران} ، ولی رو پروفشنال می زنم ، دوره بعد می رم Legend .
با اینکه هنوز حال و هوای جام جهانی منو در بر نگرفته ولی لازم شد بازی رو بگیرم.3 4 ساعتی بازی کردم این نکات رو از بازی برداشت کردم.ایکاش این بازی 30 روز دیگه عرضه میشد!
منوی بازی کاملا حال و هوای جام جهانی رو به آدم منتقل میکنه و تمی با رنگهای گرم و زیبا که ناخوداگاه آدمو یاد آفریقا میندازه!
همچنین منو سریع تر از فیفا 10 شده.اگه یادتون باشه تو 10 مخصوصا وسط بازی منو کند بود ولی الان سریعتر شده ولی نه به اندازه pes
گرافیک بازی کلا بهتر شده همچنین نور پردازی در روز آفتابی که زیبایی خاصی داره. تصاویر رنگبندی شاد و متنوعی دارن.چمن بازی که واقعا عالیه و بهتر از این نمیشه.طراحی چهره بازیکنا و مربیان در نوع خود عالیه.ولی بنظرم هیکل بازیکنا طراحی خوبی ندارن با اینکه از فیفا10 بهتر شده و از اون حالت لاغر مانند در اومده ولی جای کار بیشتری داره.
اولین چیزی که در گیم پلی توجه منو به خودش جلب کرد فیزیک عالیه بازیکنا و توپ بود.همیشه یکی از ایراداتی که به فیفا میگرفتم این بود که گیمر اصلا وزن واقعیه بازیکن رو حس نمیکرد.انگار که بازیکن 20 30 کیلو بیشتر نداره و به عبارتی شل و ول بودن.همیشه دوست داشتم این مورد برطرف بشه که شد.نمیدونید چقدر خوشحال شدم! در مورد توپ هم این قضیه صادقه.واقعا فیزیک بازی و اون حس وزنی که به گیمر القا میکنه عالیه.انیمیشنها که مثل همیشه خوبه ولی امیدوارم در فیفا 11 بیشتر و بیشتر بشه.
هنگام شوت زدن توپ سرعت بیشتری به خودش میگیره.بنظرم یکمی زیاده ولی باز از فیفا 10 که بعضی مواقع توپ مثل بادکنک میشد و کات های عجیب میگرفت بهتره!
دروازه بانا حرکات متنوع تری دارن ولی بنظر من اگه از چیپ خوردن دروازه بانا در فیفا10 بگذریم عملکرد اونها در فیفا 10 بهتر بود.من چندتا گل زاویه بسته زدم و یا اینکه داروازبان توپو بد جایی دفع میکنه.
در کل بنظرم بازی آسون تر شده! هنوز نمیدونم چرا! شاید یکیش افزایش سرعت پاسکاری باشه.یه چیز جالب اینکه زدن ضربه سر راحتتر شده.من تو یه بازی با فرانسه 3 تا ضربه سر از رو کرنر گل زدم و یکی هم با سانتر از کناره ها.بازیهای دیگه هم تقریبا همینطوره.شایدم اشتباه میکنم.نظر شما چیه؟
صدا گذاریه بازی فوق العاده عا لیه.اون صدای برخورد توپ به تور کمی بهتر شده. همچنین صدای تشویق تماشاگرا بسیار زیباست.گزارشگر بازی هم هیجان بیشتری داره.
اطلاعات آماری بازی از تمام کشورهای دنیا زبون هر کسی رو بند میاره! اطلاعات جالبی از بعضی کشورهای گمنام وجود داره که خوندنش خالی از لطف نیست .جمع اوری این همه اطلاعات درون یک بازی واقعا جای تحسین داره.
مدهای جالبی در این بازی هست که تا چند وقت میتونه ادمو درگیر خودش کنه همونطور که انتظار داشتم از نظر کیفیت این بازی از فیفا10 بهتر از آب در اومده و کاملا مشخصه که مسئولان همه تلاششونو در جهت رفع ایرادات گذشته انجام دادن و اگه همینطور پیش بره بزودی شاهد عرضه ی یه فوتبال کامل و عالی مخصوصا برای گیمرهای مشکل پسند و ریزبین خواهیم بود .به امید اون روز...............![]()
ممنون امین جان از نقد موشکافانه ای که از این بازی نوشتی .
منم این بازیو گرفتم اما بدلیل همون حس جام جهانی که گفتی فعلا گذاشتم کنار تا شروع جام در افریقایی جنوبی .
خب این که خبر خوبیه چون خودشون هم متوجه شدن استیل بازیکنا چندان خوبی طراحی نشده خصوصا بازیکنان بلند قد تر . احتمالا در آینده روی این بخش بیشتر کار میکنن .ولی بنظرم هیکل بازیکنا طراحی خوبی ندارن با اینکه از فیفا10 بهتر شده و از اون حالت لاغر مانند در اومده ولی جای کار بیشتری داره.
تقریبا هرکی فیفا نکست بازی کرده این حسو داره . توی نسخه 09 که واقعا خیلی افتضاح بود من بعضی وقتا که 09 بازی میکردم گاها احساس میکردم بازیکنا روی صفحه نقاشی شدن و اصلا وزن و جرمی ندارن این مساله منو خیلی آزار میداد اما توی نسخه 10 این مساله بهتر شد و حالا شما داری میگی توی نسخه ورد کاپ بازم بهترشده بنابراین معلوم میشه روی این مساله هم دارن کار میکنن .اولین چیزی که در گیم پلی توجه منو به خودش جلب کرد فیزیک عالیه بازیکنا و توپ بود.همیشه یکی از ایراداتی که به فیفا میگرفتم این بود که گیمر اصلا وزن واقعیه بازیکن رو حس نمیکرد.انگار که بازیکن 20 30 کیلو بیشتر نداره و به عبارتی شل و ول بودن.همیشه دوست داشتم این مورد برطرف بشه که شد.نمیدونید چقدر خوشحال شدم! در مورد توپ هم این قضیه صادقه.واقعا فیزیک بازی و اون حس وزنی که به گیمر القا میکنه عالیه.
یک سوال هنوز هم مثل نسخه های قبل بازیکنی که صاحب توپه با یک تنه ساده توپو از دست میده ؟ توی نسخه 9 و 10 یک بازیکن حتی بسیار لاغر و ضعیف میتونه با گرفتن شتاب خودشو به بازیکن صاحب توپ بزنه و اون بازیکنو به یک طرف هل بده و توپو صاحب بشه هرچند که بازیکن صاحب توپ یک بازیکن بسیار قوی و تنومند باشه فکر میکنم کاملا متوجه صحبتم شدی آیا این مساله هنوز توی بازی وجود داره ؟ ( درجه سختی بازیو روی پروفشنال بزار و در زمان دفاع دکمه های سرعت و پاس و شوت رو همزمان بگیر ) .
من کلا دو تا بازی با آرژانتین در برابر برزیل انجام دادم اما به نظرم عملکرد دروازبانها بهتر شده بود حداقل واکنشهایی که از خودشون نشون میدادن خیلی بهتر از فیفا 10 بود . حالا شاید چون من زیاد بازی نکردم توی موقعیتهای مختلف عملکردشون رو نتونستم درست ارزیابی کنم به هر حال امیدوارم در آینده روی دروازه بانها بیشتر کار بشه . چند روز پیش مسعود اشاره کرد دروازه بانها دیگه کمتر حرکات عجیب و غریب از خودشون نشون میدن ( مثل دفع توپهایی که با فاصله از دروازه در حال اوت شدنه که سبب کرنر شدن توپ میشه و ... ) این هم نکته خیلی خوبیه که بعضی نواقص دروازه بانها رو بر طرف کردن .
راستی امین سرعت بازی به نظرت چطور شده من که حس میکنم سرعت زیاد تر شده و این منو کمی نا امید کرد . سرعت زیاد بازی منو که حسابی گیج میکنه مثل رفت و برگشتهای توپ توی پینگ پنگ آدم سر گیجه میگیره بخصوص که دو تا تیم سرعتی و پاسور در برابر هم قرار بگیرن و زمان بازی رو هم طولانی انتخاب کرده باشی . یک چیز دیگه من تا الان فیفا رو روی کنسولهای مختلف بازی کردم سرعت بازی توی هر کنسول با کنسول دیگه کمی فرق میکرد این مساله رو تو هم تایید میکنی ؟
توی نسخه 10 هم یک مقدار سرعت بازی زیاده اما با تغییر سیستم پاسکاری به حالت دستی سرعت بازی خیلی کمتر میشه اینو امتحان کن خودت متوجه میشی من الان تمام بازیهامو حتی منیجر مد رو با سیستم دستی انجام میدم البته فقط شوتو گزینه کمکی انتخاب کردم اینجوری هم بازی طبیعی تر شده و هم اینکه سخت تر و سرعت بازی هم خیلی کمتر شده ( البته درجه سختی بازیو پروفشنال قرار دادم ) .
به نظر من اینم بهتر شده اما بازم طبیعی نیست . من شک ندارم اینا توی نسخه 10 صدای تور بسکتبال رو برای این بازی قرار دادن اگه توی مسابقات ان بی ای خوب دقت کنی صدای برخورد توپ توی اسلنگ دانگها که بازیکن توپو محکم و با شدت وارد حلقه میکنه دقیقا همین صدای تور فیفا 10 رو میده . راستش من که صدای تور رو توی فیفا 10 حسابی کم کردم چون حس فوتبال بازی کردن رو از آدم میگیره .صدای برخورد توپ به تور کمی بهتر شده.
به هر حال من که خیلی خوشبین هستم که ea هر سال بر کیفیت بازیش اضافه خواهد کرد و من مشتاقانه منتظر نسخه 11 بازی هستم ( نسخه ورد کاپ فقط یک نسخه موقتی برای نهایتا دو یا سه ماه هست و بعد از جام جهانی همه میذارنش کنار ) اما مهم نسخه 11 بازیه که تیم اصلی طراح بازی مجدد به صحنه بر میگردن . این کنجکاویهای من هم برای اینه که روند پیشرفت این بازیو میخوام ارزیابی کنم و الان دیگه تقریبا مطمئن شدم که EA توی این نسل به روند رو به جلوی خودش ادامه میده واینا خیال ندارن بلایی که کونامی توی نکست سرمون آورد اینا سرمون در بیارن .
امین قبول داری منو و تو خیلی سخت گیر و به قول خودت بد پسند هستیم
چیکار میشه کرد آخه بازی هر چقدر طبیعی تر باشه حس فوتبال رو بیشتر به آدم منتقل میکنه .
راستی ما این همه گیمر فیفا فن داریم چرا بقیه نمیان نظرشون رو در مورد این نسخه بدن خجالت نکشید ما منتظریم.
Last edited by 4039; 08-05-2010 at 10:22.
فکر میکنم هنوزم همینطور باشه ولی مطمئن نیستم.مثلا من روسیه بودم و تیم مقابل ساحل عاج.اصلا نمیشد توپو از دروگبا گرفت مگر اینکه سرعت بازیکن بیشتر از درگبا باشه ولی با تنه زدن و هل دادن نمیشد اونو منحرف کرد.یک سوال هنوز هم مثل نسخه های قبل بازیکنی که صاحب توپه با یک تنه ساده توپو از دست میده ؟ توی نسخه 9 و 10 یک بازیکن حتی بسیار لاغر و ضعیف میتونه با گرفتن شتاب خودشو به بازیکن صاحب توپ بزنه و اون بازیکنو به یک طرف هل بده و توپو صاحب بشه هرچند که بازیکن صاحب توپ یک بازیکن بسیار قوی و تنومند باشه فکر میکنم کاملا متوجه صحبتم شدی آیا این مساله هنوز توی بازی وجود داره ؟ ( درجه سختی بازیو روی پروفشنال بزار و در زمان دفاع دکمه های سرعت و پاس و شوت رو همزمان بگیر ) .
درسته سرعت بازی کمی بیشتر شده و لی هنوزم مشکل ساز نیست.من رو slow بازی میکنم که سرعت بازی مطلوب میشه ولی عالی نیست.بنظرم باید این سرعت slow رو برای normal میذاشتن و normal رو بجای fast قرار میدادن و یک سرعت کمتر دیگه برای بازی تعریف میکردن.کلا gameplay speed روی لبه مرز قرار گرفته اگه کمی بیشتر بود مشکل ساز میشد درست مثل pes.امیدوارم در 2011 به سرعت بازی توجه بشه.حالا خوبه که سه نوع سرعت در بازی تعریف شده اگه نبود خیلی بد میشد.شانس آوردیم!راستی امین سرعت بازی به نظرت چطور شده من که حس میکنم سرعت زیاد تر شده و این منو کمی نا امید کرد . سرعت زیاد بازی منو که حسابی گیج میکنه مثل رفت و برگشتهای توپ توی پینگ پنگ آدم سر گیجه میگیره بخصوص که دو تا تیم سرعتی و پاسور در برابر هم قرار بگیرن و زمان بازی رو هم طولانی انتخاب کرده باشی . یک چیز دیگه من تا الان فیفا رو روی کنسولهای مختلف بازی کردم سرعت بازی توی هر کنسول با کنسول دیگه کمی فرق میکرد این مساله رو تو هم تایید میکنی ؟
منم بعضی مواقع که خونه دوستم میرم میبینم سرعت بازی کمتره فکر میکنم توهم زدم! ولی یه چیزه دیگه اینکه اگه شما در حالت بازی دوستانه مثلا بارسلونا و آرسنال رو انتخاب کنی سرعت بازی کمی بالا میره ولی در همین حالت در منیجر مود اینطور نیست! در کل سرعت بازی رو در فیفا میشه تحمل کرد.
راستی گفتی nba یاد nba live10 افتادم.اینو بازی کردی؟ فوق العادست من که تا چند وقت پیش از بسکتبال خوشم نمیومد بعد از امتحان کردن این بازی به این رشته ورزشی علاقمند شدم و تقریبا بیشتر بازیکنانش رو میشناسم مسابقاتشون رو هم از تلوزیون دنبال میکنم.بازی گرافیک و نور پردازی عالی داره و دقیقا همون حسی که nba داره رو به آدم منتقل میکنه.مخصوصا طراحی چهره و هیکل بازیکنا که فوق العاذست و امیدوارم تو فیفا هم انجام بشه.من 2k رو هم امتحان کردم ولی از لحاظ انیمیشن و گرافیک به live نمیرسه.این بازی رو به همه ورزش دوستان توصیه میکنم.به نظر من اینم بهتر شده اما بازم طبیعی نیست . من شک ندارم اینا توی نسخه 10 صدای تور بسکتبال رو برای این بازی قرار دادن اگه توی مسابقات ان بی ای خوب دقت کنی صدای برخورد توپ توی اسلنگ دانگها که بازیکن توپو محکم و با شدت وارد حلقه میکنه دقیقا همین صدای تور فیفا 10 رو میده . راستش من که صدای تور رو توی فیفا 10 حسابی کم کردم چون حس فوتبال بازی کردن رو از آدم میگیره .
دقیقا همینطوره که میگی.هوش مصنوعی و انیمیشن دو فاکتور مهم و اساسی برای همه بازی های ورزشی اند که هیچ وقت به واقعیت نمیرسن.مثلا هنوزم هوش مصنوعی و گرافیک و طراحیه مدل بازیکنا برای من قابل قبول نیست ولی میدونم که تو این نسل اینم از سرمون زیاده.هر ساله این موارد پیشرفت کمی میکنه حالا یا بخاطر پتانسیل کم این نسل از سخت افزارهاست یا چیزه دیگه ایی ولی انتظار ما چیزه دیگه اییه.امین قبول داری منو و تو خیلی سخت گیر و به قول خودت بد پسند هستیم
چیکار میشه کرد آخه بازی هر چقدر طبیعی تر باشه حس فوتبال رو بیشتر به آدم منتقل میکنه .
باید خدا رو شکر کنیم که ea بازی fifa رو به این درجه از کیفیت رسوند تا رقبا هم به فکر پیشرفت باشن. فرض کن فقط کونامی بازیه فوتبال میساخت! اونوقت مثلا pes2010 رو ما باید سال 2012 بازی میکردیم!! الان تازه مسئولان کونامی فهمیدن که انیمیشن یا آزادی عمل یعنی چی!! و چرا باید در یک بازیه فوتبال وجود داشته باشه.البته اینم بگم که ما پشت مانیتور لم دادیدم و فقط داریم حرف میزنیم و از سختیهای کار بیخبریم......
Last edited by JUSTIN11; 08-05-2010 at 15:37.
خوب من همین الان world cup رو با brazil تمام کردم
تو final هم 3-0 المان رو زدم
که بعد از اتمام بازی یک achieve با عنوان 2002 world cup final هم داد
به شدت لذت بردیم !
واقعی تر شدن و نرم تر شدن gameplay این بازی در ادامه سری فوق موفق FIFA باعث شد یک بار دیگه EA دیکته کنه به بقیه Developer ها
این به کنار گرافیک بالا و صدا گذاری و کنترل عالی هم یک محصول عالی رو رقم زد
شادی بعد از فتح جام هم کافی بود هم زیبا ساخته شده بود
صحنه های بازی هم زیاد شده بود و نشون دادن مداوم مربی ها , تماشاچی ها و خود بازیکن ها در هنگان خطا یا تعویض یا بیرون رفتن توپ یا حتی خوشو بش بازیکن ها واقعا چیزی بود که شماره های قبلی کم داشتن که اینجا جبران شد
اما هنوز به نطرم PES فقط تو یک مورد برتری داره ( نظر شخصی ) اونم نمایش شادی گلهاست
که به صورت یکنواخت یک Time مشخصی داره که تو همین time واقعا بازیکن و گرافیکی که برای game خرج شده رو نشون میده
اما fifa شادیش هاش بین 3 تا 5 ثانیه هست
و درست جایی که قراره اوج engine و face design بازیکن دیده بشه در کنار محیط و نور پردازی , زودی میره برای replay
بعضی گلها و صحنه ها هم که اصلا replay نمیخوره
یا یک مشکل بزرگ دیگه بین دو نیمه یا پایان بازی و نمایش highlight هاست که pes همه رو ذخیره میکنه و میتونی ببینی از 2 زاویه اما fifa مثلا از 4 گلی که زدم 2 تا و از 4 تا شوت خطرناک 1 دونه رو نشون میده
این انقاداتی که کردم شاید نظر شخصی باشه و شاید اصلا مهم نباشه برای خود بازی , چون تو فاکتور های gameplay و sound و graphic عالی و بی رقیب هست
اما من یکی همش منتظرم EA این قضیه Broadcasting رو بهبود بده !![]()
پدرام اخطار می خوای؟ : دیتو final هم 3-0 المان رو زدم
حالا کی زن میده بهت : دیمن 100 سال سیاه هم زن بگیر نیستم زنده باد آزادی
شوخی کردم آرمین جون.. از خداشونم باشه
گرافیک می خوای چکار سینا جان؟!ببخشید دوستان میخواستم بازیو بگیرم.میخواستم ببینم ارزششو داره.بگیرمش؟ گرافیک واسه من خیلی مهمه.گرافیکش چطوره.؟ ممنون
گیم پلی رو بچسب که اون اصله کاریه بید... گرافیک یه جاذبه ی ولی گیم پلی اون ارتباط اصلی و موندگاری رو ایجاد میکنه.
+
با ایران به جام جهانی صعود کردم... فکر نکنم با این حالت پاس های دستی بتونم از گروه بیام بالا : دی
جام جهانی رو گذاشتم برای اول تیر که اگه قهرمان شدم خوشحالی اون ناراحتی امتحانا رو جبران کنه : دی
خیلی جالبه بازی دوستانه هم برات میزاره... یه بازی با فنلاند کردم که 4 تا بهش زدم.. خودم باورم نمیشد این آرش برهانی اینقدر خوب گل بزنه!!
این مورد گل خوردن دروازه بانها از زاویه بسته رو یکی دیگه از بچه ها هم تایید میکرد اگه این مساله گل زدن رو خیلی راحت کرده شوت رو روی نیمه کمکی یا دستی بزار. حالا معایب و پیشرفتهای این نسخه مهم نیست چون همونطوریکه گفتم مطمئنا بعد از بازیهای جام جهانی همه کنارش میزارن .
مهم نسخه 11 بازیه من که مشتاقانه برای اومدنش روز شماری میکنم .
امیدوارم روزی برسه که فقط در مورد معایب بسیار کوچیک و ریز این بازی صحبت کنیم و در آینده دور تر روزی برسه که بقدری این بازی به واقعیت نزدیک شده باشه که دیگه بحثی سر اصول کلی بازی مثل گیم پلی و هوش بازیکنان نکنیم و بیشتر بحثها حول محور تاکتیکها و روشهای پیروز شدن بر حریفان مختلف باشه.
من یک توقع هم از EA برای این بازی دارم . من توقع دارم مثل بازیهای سری PES فردیت گرایی به این بازی اضافه بشه این مساله کوچیک و پیش پا افتاده ای نیست من دوست دارم بازیکنان بزرگ رفتارها و کارهای منحصر به فرد خودشون رو در بازی انجام بدن مثلا دوست دارم ببینم پیرلو توی بازی از سانتر زیاد استفاده میکنه و....
اصلا این مساله فردیت گرایی به کنار من توقع دارم EA دقت پاس برای بازیکنان تعریف کنه اما فعلا این دقت پاس برای بازیکنان مختلف و اون اعداد جلوی دقت پاس هر بازیکن توی این بازی و همینطور PES دکوریه . توی دنیای واقعی این هافبکهای یک تیم هستن که با پاسهای دقیق و هوش خودشون یک تیم رو پیروز میدون میکنن ( تغذیه مهاجمین و کمک به مدافعین ) . چرا باید دقت پاس ژاوی , فابرگاس و پاسورهای مطرح و بزرگ دنیا با بازیکنان بی نام و نشان یکی باشه . ارزش این بازیکنان به همین بازی سازی و همینطور پاسهای دقیقشونه چرا ما نباید این موارد رو توی این بازی ببینیم اصلا فرق بازیکن بزرگی مثل ژاوی یا اینیستا با یک هافبک معمولی چیه ؟ من که حقیقتا حاضر نیستم توی این بازی کلی پول روی بازیکنی مثل اینیستا بدم چون با هافبکهای دیگه چندان فرقی نمیکنه فقط شاید یک کم هوش بیشتری داشته باشه ( هنوز هوش این بازیکن رو بررسی نکردم ) .
در مورد بستکبال که گفتی یعنی اون بازی از بازی 2K هم طبیعی تر و واقعی تره ؟؟؟؟ والا من تا الان هیچ بازی ورزشی ندیدم که طبیعی تر از تو کا 10 باشه خیلی جالب شد حتما باید بگیرمش .
مصطفی تو هم تایید میکنی ؟
مسعود توی این مدت اینقدر این پاسهاو سانترهای دستی رو تمرین کردم که خدا میدونه . ایندفه با بچه ها رفتیم کلوپ همگیتون رو با هم یکجا لوله میکنم.
چه قدر زیبا !!!
تا بحال از مرحله گروهی انتخابی جام جهانی به مرحله نهایی صعود کردین ؟؟؟
ما با ایتالیا که با بلغارستان ، ایرلند ، قبرس ، گرجستان و مقدونیه هم گروه بود به جام جهانی صعود کردیم و خود بازی تمام
قرعه کشی ها رو خیلی جالب انجام داد ... توپ جابولانی باز میشه و از توش اسم تیم ها در میان یعنی خودتون شاهد گروه بندی
هستین !!! منو یاد قرعه کشی جام جهانی 2006 انداخت که ایران بالاخره در گروه 4 اسمش در اومد و با پرتغال و مکزیک و آنگولا
هم گروه شدیم !!! ههههههی یادش بخیر !!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)