اصلا دیگه با این قیمت ارزش خرید نداره ! ( اگه هم خیلی عاشق htc باشه میره دیزایر s میگیره نه اینو )
همون شلغم تو خیلی موارد از این گوشی بهترهداری گلکسی اس ال شلغمو با این مقایسه میکنی؟؟؟ یعنی واقعا تو داری این دو تا رو کنار هم قرار میدی؟؟؟
اصلا دیگه با این قیمت ارزش خرید نداره ! ( اگه هم خیلی عاشق htc باشه میره دیزایر s میگیره نه اینو )
همون شلغم تو خیلی موارد از این گوشی بهترهداری گلکسی اس ال شلغمو با این مقایسه میکنی؟؟؟ یعنی واقعا تو داری این دو تا رو کنار هم قرار میدی؟؟؟
دیزایر اس 100ت از این گرون تره...
اون شلغم تو کدوم مورد از این سر تره؟؟؟ جز صفحه نمایش که فنای سامی کم میارن اینو میگن؟؟؟
اولا اون دیزایر اس 100 تومن بیشتر نیست ( افت کرده قیمتش )
دوما : درست صحبت کن ، فنای سامسمونگ یعنی چی ! تازه اگه میگن صفحه بهتره خب راست میگن دیگه - رو هوا که نمیگن ! اما در جواب شما اتفاقا اشتباه گفتی چون sl اگه بدونی صفحش SC-LCD هست ولی نکسوس AMOLED پس کیفیت صفحش بهتره ! اون سوپر امولد سامسونگ هست که همه میدونن بهتره نه sc-lcd !!!
برتری های اس ال هم به one
1 - صفحه بزرگتر
2 - حافضه داخلی بیشتر
3 - بلوتوس نسخه 3
4 - فیلم برداری اچ دی 30 فریم
5 - gpu قوی تر
6 - خروجی tv
7 - باتری قوی تر
که البته الان میگی هیچ کدوم از اینا مهم نیست !
جز 1 و 3 و 5 بقیه ...
این گوشی Tv-Out داره...توی Rom های جدید 720P بهش اضافه شده ... باتری با توجه به Oled بودی Nexus One به نظرم باید بهتر هم کار کنه !
در مورد حافظه داخلی هم ... 10 تومن میدی یه 8Gb میخری میندازی روش: دی
در عوض:
پشتیبانی بهتر
صفحه Oled
قیمت به طور محسوس کمتر
فلاش داشتن دوربین !
و از همه مهم تر ... طراحی " خاص " تر !
دوستان یک مشکلی با کیبورد دارم
زمانی که می خوام sms بدم توی کی بورد جای دکمه enter که نوشته رو یک خط پایین تر می بره،کلید next هست.
الان من با این قسمتش مشکل دارم.
بعد الان نسخه آندروید جدیدی که هست برای این گوشی + فارسی سازش که بتونه اس ام اس های فارسی رو درست نشون بده اگه دارید لینک دانلودشو به من بدید.
ممنون![]()
سلام دوستان
قیمت این گوشی بالاخره معلوم نشد چنده؟
این گوشی چه مشکلاتی داشته که شمارو اذیت کرده؟
و از همه مهم تر ... طراحی " خاص " تر !
قیمت این گوشی بالاخره معلوم نشد چنده؟این دیجی کالا چند وقت پیش میداد 370 فک کنم....الان دوباره گرون کرده....کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
جواب مارو هم بدید بد نیستا!
راستی من از گوشیم کاملا راضیم،فقط گیره این کیبورد لعنتیم که دکمه enter نداره جاش next داره یا :-) رو داره!
Last edited by parsgiga_3; 04-08-2011 at 23:15.
تو بازار تا 360تومن هم پیدا میشه
واقعا با این قیمت خیلی ارزشمند هست
360 !!! ... اگه باشه که واقعا ارزش خرید داره.
راستی این نکسوس وان فکر کنم فقط تایوانی باشه درسته؟؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)