تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 23 از 45 اولاول ... 1319202122232425262733 ... آخرآخر
نمايش نتايج 221 به 230 از 443

نام تاپيک: کسایی که lh500 دارن یا میخوان بخرن بیان تو !!!

پروفشنال brave_ie's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

سلام بچه ها
    بالاخره منم این lovely رو خریدم
    ببینم من الان اگر بخوام یه کامپوننت بخرم اولا چنده ثانیا مگه نباید 5تا فیش داشته باشه ؟ بعدم اینکه واقعا ارزش داره؟
    آخه اون یارو اومد ال سی دی رو وصل کرد گفت که اولا این کابل های av که الان دارید خیلی نویز داره 20 تومن گرفت عوض کرد گفت اینا شیلدش قوی تره بعدم گفت میتونین کامپوننت هم استفاده کنید ولی خودش نداشت (گرون انداخته؟)
    یه کابل اچ دی هم تو سینما بود گفت که این به درد نمیخوره ببین من چی دارم اینم 8 تومنه ولی گفتم اونو نمیخوام چون فرقی ندیدم حالا اون واقعا فرق میکرد؟
    ممنون که با حوصله جواب میدید
    Last edited by brave_ie; 17-05-2010 at 13:51.

پروفشنال EhsanEricsson's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

من که حوصله ی جواب دادن ندارم

البته جوابشم نمیدونم
    مبارکه ، ولی حالا چند اینچ خریدی؟ با چه قیمتی؟ تو رنگ مشکیت چجوریاست؟ از ----- استفاده میکنی یا ستاپ باکس؟
    کلا تو هم نظرت رو بگو .

ممنون که با حوصله جواب میدی

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

37 خریدیم مامانم اینا هی گفتن 42 ولی من گفتم 37 بالاخره هم 37 شد
    قیمت که نداره از مغازه خودی برداشتیم فکر کنم 860 باشه ستاپ باکس یعنی چی؟ همون ----- استفاده میکنیم دیگه
    رنگ مشکی منظورت چیه؟ میخوای بگی خیلی مشکیه؟

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

37 خریدیم مامانم اینا هی گفتن 42 ولی من گفتم 37 بالاخره هم 37 شد
    قیمت که نداره از مغازه خودی برداشتیم فکر کنم 860 باشه ستاپ باکس یعنی چی؟ همون ----- استفاده میکنیم دیگه
    رنگ مشکی منظورت چیه؟ میخوای بگی خیلی مشکیه؟
    نه بعضی ها میگفتن که این تی وی رنگ مشکی رو تو تصاویر تاریک یکم سورمه ای نشون میده به جای مشکی . میخواستم ببینم واسه تو چجوریه

Banned
    تاريخ عضويت
    Feb 2006

پيش فرض

البته شايد جاي اين سوال اينجا نباشه ولي چون در صفحات قبلي ذكر خيرشون شده اينجا ميپرسم:
    بين LH50 , LH70 و SL80 كدوم رو ترجيح ميدين( قيمت مهم نيست فقط بحث برتري فني)؟ و امكانات..

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

البته شايد جاي اين سوال اينجا نباشه ولي چون در صفحات قبلي ذكر خيرشون شده اينجا ميپرسم:
    بين LH50 , LH70 و SL80 كدوم رو ترجيح ميدين( قيمت مهم نيست فقط بحث برتري فني)؟ و امكانات..

6. این کاربر از hsn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه DAVOOD24's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    IRAN

پيش فرض

---------- Post added at 04:11 PM ---------- Previous post was at 04:11 PM ----------

اگه بتونی LH 900 بگیری عالیه کیفیت تصویرش حرف نداره .

{ تو ایستگاه مترو یه سری LCD سونی دیدم با اینکه فیلم تبلیغاتی با کیفیت دی وی دی گذاشته بود اما از هرچی سونی بود بدم اومد واقعا افتضاح }

8. 2 کاربر از DAVOOD24 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    Ghabrestoon

پيش فرض

{ تو ایستگاه مترو یه سری LCD سونی دیدم با اینکه فیلم تبلیغاتی با کیفیت دی وی دی گذاشته بود اما از هرچی سونی بود بدم اومد واقعا افتضاح }

تایید میکنم . در اصل به جای تبلیغ ضد تبلیغ شده

10. 2 کاربر از EhsanEricsson بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Oct 2008
    محل سكونت
    ساکن نیستم

پيش فرض

lh900 موجود نیست (شرکت نداره) نورش خیلی زیاد بود کور میکرد شرکت جمع کرد
    lh700 ظاهرش که سلیقه ایه بلوتوث داره ولی trumotion از 500 پایین تره (100) البته نسبت به پلاسما جفتشون پایینن
    sl800 هم هم بدون قابه همم بلوتوث داره
    آخرش هم با توجه به اطلاعاتی که من دارم به این مربوط میشه که چه سایزی میخواید بخرید
    Last edited by brave_ie; 17-05-2010 at 18:52.

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2010
    محل سكونت
    رشت

پيش فرض

lh900 موجود نیست (شرکت نداره) نورش خیلی زیاد بود کور میکرد شرکت جمع کرد
    lh700 ظاهرش که سلیقه ایه بلوتوث داره ولی trumotion از 500 پایین تره (100) البته نسبت به پلاسما جفتشون پایینن
    sl800 هم هم بدون قابه همم بلوتوث داره
    آخرش هم با توجه به اطلاعاتی که من دارم به این مربوط میشه که چه سایزی میخواید بخرید
    شما دارین پلاسما را به lcdقایسه می کنید ؟
    اگر به خواهیم به این صورت که شما گفتید نتیجه گیری کنیم
    پلاسما مصرف برقش بالاست
    وزن بالا
    روشنایی تصویر پایین
    حالا چون lh700 trumotion پایین است ربطی نداره که تو تصاویر سریع کم بیاره .یا اینکه پلاسما از lcd بهتره
    مثل این میمونه که شما بگیید که پیکان بهتر از بنز هست
    لطفا lcd را در این بخش با پلاسما مقایسه نکنید تا دوستان گم راه شوند.

13. 3 کاربر از jabarsink2000 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

ناظر انجمن لوازم صوتی و تصویری mr_rayan's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    تهرون

پيش فرض

سلام بچه ها
    بالاخره منم این lovely رو خریدم
    ببینم من الان اگر بخوام یه کامپوننت بخرم اولا چنده ثانیا مگه نباید 5تا فیش داشته باشه ؟ بعدم اینکه واقعا ارزش داره؟
    آخه اون یارو اومد ال سی دی رو وصل کرد گفت که اولا این کابل های av که الان دارید خیلی نویز داره 20 تومن گرفت عوض کرد گفت اینا شیلدش قوی تره بعدم گفت میتونین کامپوننت هم استفاده کنید ولی خودش نداشت (گرون انداخته؟)
    یه کابل اچ دی هم تو سینما بود گفت که این به درد نمیخوره ببین من چی دارم اینم 8 تومنه ولی گفتم اونو نمیخوام چون فرقی ندیدم حالا اون واقعا فرق میکرد؟
    یه کابل کامپوننت استاندارد قیمتی در حدود 15 الی 20 تومن داره و در ضمن سه فیش هم هست،چون سه فیش برای ارسال و انتقال تصویر استفاده میشه و شما باید یه دو فیش AV مجزا بگیرید برای انتقال صدا.
    یه کابل hdmi استاندارد هم قیمتی در حدود 20 الی 30 تومن داره و انتقال دهنده صدا و تصویر با هم هستش.

LH900 که دیگه اصلا نیست و از همه نمایندگیها جمع شده و هیچکی هم توی این نمایندگیها دوزار حالیش نیست بما بگه دلیلش چی بوده.فقط میگن فروشش خوب نبوده جمع شد.
    توی بقیه مدل ها هم اگر به قیمت کار نداشته باشید توی ریویوهایی که توی سایت های خارجی نوشته sL800 رو برتر دونستند.

15. 3 کاربر از mr_rayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •