الکی نوشته
میشه
الکی نوشته
میشه
707 گفت 1/8 هست سرویسهاشون.. .
مبین نت تا آخر اسفند سرویس نمیده .می تونید از امور مشترکین بپرسید:
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
خوب همه می دونن دیگه وایمکس ایرانسل از روز شنبه کارش رو شروع کرد.
تعرفه ها رو جهت اطلاع قرار میدم
* به کلیه مبالغ موجود در جدول فوق، 3% مالیات بر ارزش افزوده اضافه می گردد.
* نرخ مصرف آزاد، 100 ریال به ازای هر مگابایت می باشد.
بسته افزایشی چیست؟
زمانی که میزان مصرف شما بیش از میزان حجم ترافیک قابل دسترس در طرح تعرفه انتخابی باشد، یا زمانی که احتمال میدهید که ممکن است نیاز به حجم بیشتری داشته باشید، میتوانید میزان مصرف خود را با استفاده از بسته افزایشی اضافه نمایید. بستههای افزایشی وایمکس ایرانسل حجم مشخصی از میزان دسترسی به اینترنت هستند که به وسیله آنها میتوانید با بهای تخفیفی و تنها برای مدت زمانی محدود، حجم ترافیک طرح تعرفه اولیه انتخابی خود را افزایش دهید. برای مثال شما می توانید برای یک بسته افزایشی 150,000 ریال بپردازید اما بدین ترتیب از حجمی برابر 170,000 ریال استفاده نمایید. اگر مهلت اعتبار بسته افزایشی 30 روز باشد، شما باید در طول این مدت کل حجم خریداری شده را مصرف نمایید. کلیه کاربران دائمی و اعتباری وایمکس، فارغ از نوع طرح تعرفه آنها، می توانند از بسته های افزایشی استفاده نمایند. قیمت بستههای افزایشی بر اساس سرعت طرح مورد استفاده کاربر متفاوت است. شرایط استفاده از بسته افزایشی نیز با توجه به طرح تعرفه انتخابی شما متفاوت است.
به نظرتون من وایمکس بخرم یا نه
درسته ، ولی روز اول روی نقشه نقشه به 2 رنگ زرد و سبز بود که سبز ها میتونستند مودم داخلی استفاده کنند ، دیگه نیازی به تماس با 707 نبود ، الان تماس بگیرید و بگید کجا هستید میگند که چه مودمی براتون مناسب هست ، بعد اون مودم رو میارن ، اگر با اون مشکلی بود به علت ساختمون بلند و... ، مودم خارجی میارند
دوست عزیز فکرر کنم خودتون اطلاع دارید همه سرویس 1/8 هست
معنی بیت هم که میدونید ، هر 8 بیت میشه 1 بایت یعنی 128 کیلو بیت میشه 16 کیلوبایت برای همه جا ، ولی شرکتها برای جذب مشتری ، بیشتر میدند ، احتمالا ایرانسل هم بیشتر خواهد داد
خیلی خوبه که ، من فکر میکردم رفت تا سال آینده
ایشالله شهرهای کوچیک رو هم زودتر راه بندازه مبین نت ، چون من زیاد میرم شهرستان پیش دوستان میتونم اونجا از اینترنت خودم استفاده کنم
اگر میتونی adsl بگیری و مشکل خط نداری ، و اگه نیازی به کار با اینترنت بیرون از خونه نداری
نه نگیر
فعلا adsl بهتره ، ایشالله این وایمکس برای 6 ماه دیگه فوق العاده میشه اونوقت میتونه جایگزین adsl بشه (هرچند منکه میخوام بیرون از خونه کار کنم احتمالا سرویس 128 با 3 گیگ رایگان رو میگیرم بعد از 22 بهمن که طرحهای تشویقی جدیدش بیاد)
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)